Ολλανδία, Ochten
... ποιότητας μπλοκ ουρητηρίου με ένζυμα και βακτηριακή καλλιέργεια που αφαιρούν ενεργά τις πέτρες ούρων με κάθε ξέπλυμα! Φρέσκο άρωμα και εξαιρετικός καθαρισμός. Χωρίς χημικά! Όλες οι μορφές και τα βάρη είναι δυνατά. Χρήση στη βιομηχανία, τη φιλοξενία και για εταιρείες καθαρισμού. Χαμηλή ελάχιστη παραγγελία, παράδοση σε οποιαδήποτε επιθυμητή μονάδα συσκευασίας. ΙΔΙΟ ΠΑΡΑΓΩΓΗ!
Ισπανία, Villacarrillo-Jaén
...Η Αγροτική Συνεταιριστική Ένωση Nuestra Señora del Pilar ανήκει, μαζί με 9 ακόμη συνεταιρισμούς της περιοχής, και εμπορεύεται από κοινού το εμφιαλωμένο λάδι υπό την επωνυμία "CAZORLIVA". Το τελικό αποτέλεσμα ενός προσεκτικού διαδικασίας παραγωγής και εμφιάλωσης είναι ένα Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο, CAZORLIVA, με όλη του τη γεύση, άρωμα και χρώμα, βασικά χαρακτηριστικά της αξεπέραστης ελιάς που καλλιεργείται σε αυτή την περιοχή.
Ιταλία, Caianello
Η μοναδική γεύση, το μεθυστικό άρωμα και το λαμπερό και ζωντανό χρώμα αυτού του εξαιρετικού παρθένου ελαιόλαδου προέρχονται από τον συνδυασμό τριών από τις πιο εκλεκτές ποικιλίες ελιάς: Leccino, Frantoiana, Carolea.Παρασκευάζεται με ψυχρή έκθλιψη και χαρακτηρίζεται από σχεδόν μηδενική οξύτητα, είναι το ιδανικό λάδι για να προσφέρει σε κάθε πιάτο μια επιπλέον πινελιά εκλεπτυσμένης γεύσης. Αυτό το...
Ισπανία, Madrid
... μπανάνα, αλλά στο μέγιστο της λάμψης τους. Οι πρώτες πράσινες ελιές κάθε συγκομιδής δημιουργούν το πιο πολύτιμο Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο μας. Όψη: έντονο πράσινο χρώμα Άρωμα: άρωμα φρέσκων φρούτων Γεύση: έντονη, ισορροπημένη και με σώμα.
Ισπανία, Calatorao-Zaragoza
... παρθένου ελαιόλαδου, όχι μόνο όσον αφορά τη γεύση και το άρωμα, αλλά λαμβάνοντας υπόψη τη χημική του σύνθεση για να επιτύχουμε ένα προϊόν υψηλής ποιότητας. Καρπός αυτής της δουλειάς είναι η σειρά προϊόντων Albares και Premium. Παράγονται από παραδοσιακές καλλιέργειες της ποικιλίας ελιάς arbequina και χαρακτηρίζονται από το άρωμά τους σε βότανα, ντομάτα και μήλο. Στο στόμα ξεχωρίζουν για την ισορροπία και την υφή τους, τελειώνοντας με μια ελαφριά πικάντικη νότα που είναι χαρακτηριστική της ποικιλίας arbequina.
Ιταλία, Loreto Aprutino
... παρθένο ελαιόλαδο υψηλής ποιότητας, που χαρακτηρίζεται από μέτριο φρουτώδες άρωμα, τύπου χόρτου, με νότες από αγκινάρα και πικάντικες και πικρές νότες. Συνιστάται να συνδυάζεται με σούπες δημητριακών ή οσπρίων, ψητά και σαλάτες.
Ισπανία, Villacarrillo-, Jaén
... πράσινο φρουτώδες άρωμα με νότες φρέσκιας κομμένης χλόης και ντομάτας. Ελαιόλαδο μεγάλης σώματος, με ήπια πικράδα και καυτερότητα που υποδεικνύουν το μεγαλύτερο ποσοστό αντιοξειδωτικών (Πολυφαινόλες), χαρακτηριστικά της ελιάς στο βερνίκι της ποικιλίας Picual. Με υψηλότερη περιεκτικότητα σε Ολεϊκό Οξύ, το καθιστά πιο υγιεινό και βασικό συστατικό στη μεσογειακή διατροφή που σήμερα εκτιμάται τόσο...
Δημοφιλείς χώρες για αυτό το κριτήριο αναζήτησης

Η εφαρμογή europages είναι εδώ!

Χρησιμοποιήστε τη νέα αναζήτηση προμηθευτών ή δημιουργήστε τα ερωτήματά σας εύκολα με τη νέα εφαρμογή europages για αγοραστές.

Κατεβάστε από το App Store

App StoreGoogle Play