Γαλλία, Saint-Pierre-Montlimart
...Σύνθεση: ελαιόλαδο, βούτυρο καρύδας, βούτυρο κακάο, γάλα αλόγου, λάδι ρικίνου, υδροξείδιο του νατρίου, κόκκινη άργιλος Σύνθεση INCI: olea europea oil, cocosnucifera oil, theobroma cacao butter, mare milk, ricinus communis oil, sodium hydroxide, illite (red) clay...
Χαρτοφυλάκιο (24)
Γερμανία, Niederkrüchten
...Ποιότητα: ψυχρής έκθλιψης ψυχρής έκθλιψης βιολογικό εκλεπτυσμένο εκλεπτυσμένο βιολογικό INCI-όνομα: Olea Europae Fruit Oil Προέλευση/Καταγωγή: Ισπανία, Ιταλία, Ελλάδα Χρήση: Καλλυντικά, Φαρμακευτική, Τρόφιμα Ιδιαιτερότητες: Ευρέως χρησιμοποιούμενο λάδι μαγειρικής, το ελαιόλαδο είναι αναντικατάστατο στη μεσογειακή κουζίνα. Το ελαιόλαδο έχει υψηλή σταθερότητα οξείδωσης και είναι κατάλληλο ως βασικό...
Χαρτοφυλάκιο (93)
Ελλάδα, Peireus
... ετών στην παραγωγή ελαιολάδου, χρησιμοποιώντας σύγχρονες τεχνολογίες και βελτιώσεις. Αυτό μας επιτρέπει να επιτύχουμε υψηλά πρότυπα παραγωγής. Όραμά μας είναι να δημιουργήσουμε μοναδική αξία για τους πελάτες μας, να γίνουμε ηγέτες στην παραγωγή εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου και να επεκτείνουμε σε όλο τον κόσμο τα οφέλη της κατανάλωσης ελαιολάδου για την υγεία και τη μακροχρόνια ζωή. Τοποθεσία της ελαιοκαλλιέργειας: Κυπαρισσία, δυτικά της Πελοποννήσου, Ελλάδα. Ποικιλία ελιάς: ελιά Olea europaea var. Koroneiki. Οργανοληπτική αξιολόγηση (φρουτώδης γεύση / πικρό / ξινό): 4.5 / 1.7 / 3.3...
Ηνωμένο Βασίλειο, London
... ελαιόλαδο, το λάδι καρύδας, το λάδι αβοκάντο, το λάδι ηλιόσπορου, το λάδι σόγιας, το λάδι καλαμποκιού, το λάδι σουσαμιού, το λάδι κραμβέλαιου, το λάδι φοινικέλαιου, το λάδι σπόρων βαμβακιού, το λάδι ηλιόσπορου υψηλής περιεκτικότητας σε ελαιόλαδο. Επιπλέον, προσφέρουμε προγράμματα που περιλαμβάνουν ειδικά κρέατα, όπως αρνί, κατσίκι και εντόσθια. Εν τω μεταξύ, οδηγούμε την αγορά σε κοπές όπως οι...
Ισπανία, Morón De La Frontera
... την εμπειρία και την αφοσίωσή μας. Η επιτραπέζια ελιά είναι ο καρπός καθορισμένων ποικιλιών του καλλιεργούμενου ελαιόδεντρου (Olea Europea Sativa) που είναι υγιές, συλλεγμένο σε κατάλληλη κατάσταση ωρίμανσης και με ποιότητα τέτοια ώστε, υποβάλλοντας το σε μια συγκεκριμένη διαδικασία επεξεργασίας, να παρέχει ένα προϊόν έτοιμο προς κατανάλωση και με καλή συντήρηση. Επεξεργαζόμαστε τις τρεις πιο σημαντικές ποικιλίες επιτραπέζιας ελιάς για εξαγωγή: Γκόρνταλ, Μαντζανίγια και Χοχμπλάνκα, αλλά και άλλες εξίσου εκτιμημένες ποικιλίες.
Γαλλία, Montpellier
...Είμαστε ένα εργαστήριο καλλυντικών φυσικών και βιολογικών προϊόντων από το Μονπελιέ, που κατασκευάζουμε κρέμες από άγρια φυτά που προέρχονται από ένα δάσος του οποίου φέρουμε το όνομα "SETTARA". Η συλλογή γίνεται χειροκίνητα και τα δέντρα αναπτύσσονται σε άγρια κατάσταση. Χρησιμοποιούμε τα δικά μας φυτικά έλαια (σπόρος από κάκτο, ελαιόλαδο, φιστικιά lentisque,…) που προσδίδουν υψηλής ποιότητας...
Παράγονται επιτραπέζιες ελιές και ελαιόλαδο. Πιπεριές ελιές, ελιές σε άλμη, μαύρες ελιές, τουρσί ελιές, πικάντικες ελιές, κοκτέιλ ελιές, κομμένες μαύρες και πράσινες ελιές.
Δημοφιλείς χώρες για αυτό το κριτήριο αναζήτησης