... εσπεριδοειδή, καρύδια και ψωμί μπαχαρικών", και πολλές άλλες πρωτότυπες γεύσεις που θα ενθουσιάσουν μικρούς και μεγάλους! Μια παραδοσιακή χειροποίητη παραγωγή... Η αντίληψή μας για την παραγωγή των μαρμελάδων και ζελέδων μας είναι πλήρως στραμμένη προς την βέλτιστη αποτύπωση των γεύσεων και των αρωμάτων που γνωρίσαμε κατά την παιδική μας ηλικία. Σε εμάς, για να φτιάξουμε μια καλή μαρμελάδα, ξεκινάμε επιλέγοντας τα καλύτερα φρούτα που είναι διαθέσιμα στην αγορά, επιλεγμένα από μια πολύ μεγάλη ποικιλία που διαλέγουμε από τις διάφορες γαλλικές περιοχές αλλά και από όλο τον κόσμο.
... φέρουν το φρέσκο ψωμί Brennans καθημερινά.
Έχουμε διανύσει πολύ δρόμο από τότε που ο παλιός κύριος Brennan έψησε το πρώτο ψωμί Brennans σε φούρνους με πλάκες από συμπαγές υλικό χρησιμοποιώντας στερεά καύσιμα για να τους θερμάνει σε ένα παραδοσιακό αρτοποιείο στην οδό Fumbally Lane στις Liberties! Τώρα είμαστε ένα από τα μεγαλύτερα αρτοποιεία στην Ιρλανδία και παραμένουμε πολύ οικογενειακή υπόθεση. Η οικογένεια του παλιού κυρίου Brennan εξακολουθεί να επιβλέπει τις συνταγές και τις ικανότητες αρτοποιίας που ο πατέρας τους τελειοποίησε στην εποχή του.
...εξαιρετικό για να ντύνει βραστά ή ψητά κρέατα, στιφάδο, σαλάτες, σούπες. Η τυπική του γεύση και το έντονο άρωμά του απολαμβάνονται καλύτερα βουτώντας λίγο ψωμί σε αυτό. Το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο “OLIOTOLA”, ψυχρής έκθλιψης από ελιές που καλλιεργούνται στη Σικελία (Ιταλία) και μη φιλτραρισμένο είναι 100% ιταλικό προϊόν. Η περίοδος συγκομιδής είναι από τον Οκτώβριο έως τον Νοέμβριο, οι ελιές...
... παρασκευασμένα και φρέσκα ψημένα προϊόντα μπορούν να συνδυάσουν ποιότητα με καλύτερη διάρκεια ζωής. Η Αρτοποιία Den Troon αντλεί επίσης έμπνευση από την διεθνή κουζίνα και προσφέρει διάφορους τύπους ιταλικής ciabatta και μεξικανικών ηλιακών δίσκων, καθώς και άλλα εξωτικά ψωμιά που ξεφεύγουν από το συνηθισμένο καθημερινό ψωμί. Πρόσφατα, η Αρτοποιία προσφέρει όχι μόνο γλυκά αλλά και αλμυρές γεύσεις.
... παρασκευάζονται με παραδοσιακό τρόπο, επί τόπου, στο μελισσοκομείο του Roussas στην Προβηγκία: παρασκευάζονται από την Nadia, τη Mélanie, τον Florian ή τον Serge BOMPARD. Η Delices au Miel είναι μια οικογενειακή πάθος για τις μέλισσες εδώ και πολλά χρόνια, το οποίο μοιραζόμαστε επίσης προσφέροντας δωρεάν ξενάγηση στο μελισσοκομείο, όπου μπορείτε να ανακαλύψετε την εκπαιδευτική αίθουσα για να...
Αρτοποιός μύλος. Παραγωγός αλεύρου σίτου 100% γαλλικού. Παραγωγός αλεύρων για ψωμί. Αλεύρια για αρτοποιούς. Αλεύρι label rouge για παραδοσιακό γαλλικό ψωμί. Παραγωγός αλεύρων ζαχαροπλαστικής. Αλεύρι σίτου για την παρασκευή σφολιατών και ζυμών που φουσκώνουν. Αλεύρι σίτου για την παρασκευή γλυκών ψωμιών. Αλεύρι για ψωμί πλούσιο σε δημητριακά. Παραγωγός βιολογικών αλεύρων. Αλεύρια για μπαγκέτες παλαιού τύπου. Αλεύρι για μπαγκέτες παλαιού τύπου εμπλουτισμένο με σπόρους ηλιάνθου. Αλεύρια από σιτάρι CRC.
Το Oud Huis Deman στο Μπριζ ψήνει εδώ με παραδοσιακό και τεχνίτη τρόπο ψωμί, μπισκότα, μπισκότα και speculaas. Η Biscuiterie De Man δεν φτιάχνει μόνο speculaas όταν είναι ο Άγιος Νικόλαος στη χώρα, αλλά και το Πάσχα φτιάχνουμε speculaas μπισκότα. Χάρη στη χρήση της καλύτερης βουτύρου και φυσικών στοιχείων, παραμένει μέχρι σήμερα η ειδικότητα του καταστήματος: αμυγδαλόψωμο, μπριζέ μπισκότα, μπριζέ οχτάρια, ελληνικό ψωμί, κούπες, κλετσκόπεν, μακαρόν, βουτυρένιο speculaas, μπριζέ τσιγάρα, φλωρεντίνες, κ.λπ...
Μπενουά Σεγκόν, αρτοποιός – ζαχαροπλάστης. Φτιάχνω ψωμί με παραδοσιακό και χειροποίητο τρόπο από αλεύρια καλύτερης ποιότητας για να επιστρέψω στο ψωμί τη γεύση του παρελθόντος και, με αυτόν τον τρόπο, τη θέση του στο τραπέζι. Έχω επιλέξει να εργάζομαι με βιολογικό αλεύρι. Η βιολογική πιστοποίηση μας διασφαλίζει ότι τα αλεύρια δεν περιέχουν ούτε πρόσθετα ούτε βοηθητικά (φυσικά ή χημικά).
... προωθήσει την τοπική περιοχή και τους τεχνίτες με τους οποίους συνεργάζεται. Τα προϊόντα της εταιρείας περιλαμβάνουν μπύρα, ψωμί, πατέ και τυρί. Η μπύρα της Αββαείας Bonne-Espérance παρασκευάζεται από την Μπυραρία Lefebvre στο Quenast σύμφωνα με παραδοσιακές μεθόδους. Το τυρί (ημι-σκληρής υφής) παρασκευάζεται με παραδοσιακό τρόπο από γάλα αγελάδας ποιότητας AA. Το πατέ παρασκευάζεται επίσης εξ ολοκλήρου με χειροποίητο τρόπο από πρώτης ποιότητας υλικά και κατασκευάζεται στην ίδια την Αββαεία, όπως και το ψωμί που είναι γκρι και ψήνεται σε πέτρα.
Η Παστελαρία Monpla είναι μια επιχείρηση αφιερωμένη στη γαστρονομία. Δημιουργούμε μεγάλη ποικιλία από τούρτες, γλυκά και άλλα προϊόντα ζαχαροπλαστικής. Είμαστε τεχνίτες ζαχαροπλάστες από το 1960. Εγκαινιάσαμε την παστελαρία τον Ιανουάριο του 1973 και από τότε η αποστολή μας είναι να γλυκαίνουμε όλους τους πελάτες μας. Έχουμε επεκτείνει τη γκάμα προϊόντων μας και παράγουμε επίσης, παραδοσιακόψωμί...
Η αρτοποιία Lemmens είναι μια οικογενειακή επιχείρηση, στην οποία εργάζεται ήδη η τρίτη γενιά. Μπορούμε να προσφέρουμε μια εκτενή γκάμα από ψωμί, όλα τα είδη ψωμιών, γλυκά και τούρτες. Έχουμε μια μεγάλη ποικιλία από pralines της Arosa. Αλλά οι Vlaaienslagen έχουν γίνει η ειδικότητα της αρτοποιίας Lemmens, εκτός από το παραδοσιακό αρτοποιείο. Η γκάμα των τούρτων για τις vlaaienslagen περιορίζεται...
Στη Royaumeix, καλλιεργούμε δημητριακά – σιτάρι, σίκαλη και σπέλτ – τα οποία μετατρέπουμε σε αλεύρι στο παραδοσιακό μας μύλο με πέτρινη πέτρα. Αυτή η παραγωγή μας επιτρέπει να παρασκευάσουμε διάφορα προϊόντα, ψωμιά φυσικά ή με σπόρους, που πλάθονται στο χέρι και ψήνονται σε ξυλόφουρνο, καθώς και τσουρέκια και αλεύρι. Ειδικότητες: Ψωμιά με αλεύρι σίτου φυσικά ή με σπόρους, ψωμί σπέλτ, ψωμί σίκαλης, χωριάτικα τσουρέκια, ψωμί του τοστ, φουγάσα με σπόρους, αλεύρια, τορτίγιες και κοχύλια σπέλτ;...