Τα καλύτερα υλικά, μια παραδοσιακή τεχνική, μεγάλοι χρόνοι ξεκούρασης και ζύμωσης, μια ενθουσιώδης ομάδα έμπειρων αρτοποιών, ένα σύγχρονο αρτοποιείο, πάρα πολύ πάθος και αγάπη για το επάγγελμα και ένα χαμόγελο… Η συνταγή για το νόστιμο παραδοσιακό σας ψωμί…
ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟ!
Η Αρτοποιία De Boey στο Σιντ-Γκίλλις-Βάς εγγυάται καθημερινά τα καλύτερα ψωμιά και τα πιο νόστιμα γλυκά, όλα παρασκευασμένα με παραδοσιακό τρόπο από τα καλύτερα υλικά και με φροντίδα. Η γκάμα περιλαμβάνει ψωμί, ειδικά ψωμιά, πίτσες, καφέδες, γλυκά και τούρτες, ζαχαρωτά και πολυτελή πρωινά. Η Αρτοποιία De Boey προσφέρει επίσης προσαρμοσμένες λύσεις για εκδηλώσεις και προμηθεύει όχι μόνο ιδιώτες αλλά και επιχειρήσεις στο Σιντ-Γκίλλις-Βάς και την γύρω περιοχή. Η αρτοποιία διαθέτει επίσης ηλεκτρονικό κατάστημα όπου όλα τα προϊόντα μπορούν να παραγγελθούν και να πληρωθούν εύκολα.
...Η Patroba είναι μια βιομηχανική αρτοποιία που εδρεύει στο Βέλγιο, στην Aartselaar. Η εταιρεία ιδρύθηκε τη δεκαετία του '80 και παράγει προπακεταρισμένο και κομμένο παραδοσιακόψωμί. Αρχικά, η Patroba προμήθευε μικρότερες αρτοποιίες ή καταστήματα τροφίμων, αλλά από το 1993 προμηθεύει ολοένα και περισσότερες αλυσίδες μεγαλύτερης κλίμακας, όπως η Colruyt. Προμηθεύει σε όλη τη χώρα διάφορους τύπους ψωμιού, όπως οι Biaform, Biacol, Boerkens, Exosud, Grimbergen, Ternesse και Agrison. Επίσης, στην Patroba παρασκευάζονται ψωμιά ιδιωτικής ετικέτας.
... παρασκευασμένα και φρέσκα ψημένα προϊόντα μπορούν να συνδυάσουν ποιότητα με καλύτερη διάρκεια ζωής. Η Αρτοποιία Den Troon αντλεί επίσης έμπνευση από την διεθνή κουζίνα και προσφέρει διάφορους τύπους ιταλικής ciabatta και μεξικανικών ηλιακών δίσκων, καθώς και άλλα εξωτικά ψωμιά που ξεφεύγουν από το συνηθισμένο καθημερινό ψωμί. Πρόσφατα, η Αρτοποιία προσφέρει όχι μόνο γλυκά αλλά και αλμυρές γεύσεις.
Το Oud Huis Deman στο Μπριζ ψήνει εδώ με παραδοσιακό και τεχνίτη τρόπο ψωμί, μπισκότα, μπισκότα και speculaas. Η Biscuiterie De Man δεν φτιάχνει μόνο speculaas όταν είναι ο Άγιος Νικόλαος στη χώρα, αλλά και το Πάσχα φτιάχνουμε speculaas μπισκότα. Χάρη στη χρήση της καλύτερης βουτύρου και φυσικών στοιχείων, παραμένει μέχρι σήμερα η ειδικότητα του καταστήματος: αμυγδαλόψωμο, μπριζέ μπισκότα, μπριζέ οχτάρια, ελληνικό ψωμί, κούπες, κλετσκόπεν, μακαρόν, βουτυρένιο speculaas, μπριζέ τσιγάρα, φλωρεντίνες, κ.λπ...
Μπενουά Σεγκόν, αρτοποιός – ζαχαροπλάστης. Φτιάχνω ψωμί με παραδοσιακό και χειροποίητο τρόπο από αλεύρια καλύτερης ποιότητας για να επιστρέψω στο ψωμί τη γεύση του παρελθόντος και, με αυτόν τον τρόπο, τη θέση του στο τραπέζι. Έχω επιλέξει να εργάζομαι με βιολογικό αλεύρι. Η βιολογική πιστοποίηση μας διασφαλίζει ότι τα αλεύρια δεν περιέχουν ούτε πρόσθετα ούτε βοηθητικά (φυσικά ή χημικά).
... προωθήσει την τοπική περιοχή και τους τεχνίτες με τους οποίους συνεργάζεται. Τα προϊόντα της εταιρείας περιλαμβάνουν μπύρα, ψωμί, πατέ και τυρί. Η μπύρα της Αββαείας Bonne-Espérance παρασκευάζεται από την Μπυραρία Lefebvre στο Quenast σύμφωνα με παραδοσιακές μεθόδους. Το τυρί (ημι-σκληρής υφής) παρασκευάζεται με παραδοσιακό τρόπο από γάλα αγελάδας ποιότητας AA. Το πατέ παρασκευάζεται επίσης εξ ολοκλήρου με χειροποίητο τρόπο από πρώτης ποιότητας υλικά και κατασκευάζεται στην ίδια την Αββαεία, όπως και το ψωμί που είναι γκρι και ψήνεται σε πέτρα.
Η αρτοποιία Lemmens είναι μια οικογενειακή επιχείρηση, στην οποία εργάζεται ήδη η τρίτη γενιά. Μπορούμε να προσφέρουμε μια εκτενή γκάμα από ψωμί, όλα τα είδη ψωμιών, γλυκά και τούρτες. Έχουμε μια μεγάλη ποικιλία από pralines της Arosa. Αλλά οι Vlaaienslagen έχουν γίνει η ειδικότητα της αρτοποιίας Lemmens, εκτός από το παραδοσιακό αρτοποιείο. Η γκάμα των τούρτων για τις vlaaienslagen περιορίζεται...