... της εστίασης εκτός σπιτιού. Συνεργάτης της εστίασης και των παγωτατζίδικων, η Glaces des Alpes αναγνωρίζεται για την προσφορά του καλύτερου από το χειροποίητο παγωτό. Οι χειροποίητες δημιουργίες, παγωτά καισορμπέ φρούτων της Glaces des Alpes προορίζονται αποκλειστικά για επαγγελματίες πελάτες.
... τροφίμων. Το παγωτό μας είναι το αποτέλεσμα φυσικών συστατικών και μιας ολοκαίνουργιας διαδικασίας παραγωγής, για διανομή στην Ιταλία και στο εξωτερικό. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες επισκεπτόμενοι την ιστοσελίδα μας στο www.monsu.it. Εάν ενδιαφέρεστε να εισάγετε το παγωτό, το σορμπέκαι τη σικελική γρανίτα μας, καθώς και να συζητήσετε επιχειρηματικές ευκαιρίες στη χώρα σας, παρακαλούμε να μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
...Ιταλικά φουντούκια και Φρούτα πρώτης ποιότητας. Στο πλαίσιο αυτό περιλαμβάνονται οι Παραδοσιακές Γεύσεις και οι Νέες Προτάσεις προϊόντων που έχουμε αναπτύξει τα χρόνια για Μπαρ, Ζαχαροπλαστεία, Εστιατόρια, Catering και Ξενοδοχεία. Τα προϊόντα που προσφέρουμε: Χειροποίητο Παγωτό Μαντεκαρισμένο σε συσκευασίες των 3kg; Βάση για Χειροποίητο Παγωτό (UHT) σε Bag in Box (διάφορες γεύσεις), έτοιμη προς Μαντεκαρίσμα, διατηρείται σε θερμοκρασία δωματίου για 12 μήνες; Έτοιμη Βάση για Soft Παγωτό; Κρέμα Καφέ, Γρανίτα λεμονιού για Γρανιτό; Σορμπέ, Τρούφες, Μονομερίδες Σαλάτες και Παρφέ για τον τομέα HO.RE.CA.;...
Η Driesen Equipment είναι μια εταιρεία που ειδικεύεται στην πώληση εξοπλισμού και πρώτων υλών για παγωτατζίδικα, όπως μηχανές παρασκευής παγωτού, μηχανές σορμπέ, πάγκοι παγωτατζίδικων, καμπάνες για βαν, έτοιμες σκόνες, συμπυκνωμένες σκόνες, αρώματα, βάσεις για παγωτόκαι ζύμες φρούτων. Διαθέτουμε επίσης μια ευρεία επαγγελματική γκάμα εξοπλισμού horeca: μηχανές βάφλας Matt AEM Sofraca, τηγάνια...
Καλώς ήρθατε στον κόσμο της Missault. Είμαστε μια παραδοσιακή βιοτεχνία παγωτού από την Μπριζ. Η τεχνική μας είναι αυτή που διατηρούμε από το 1945.
Αφεθείτε στη γοητεία των buches, των τούρτων και των επιδορπίων μας, δημιουργημένων με φρέσκες σορμπέκαιπαγωτό, σε μια ποικιλία από κομψές μορφές και εκπληκτικές γεύσεις.
Δέκα νότια της γέφυρας Vecht στην Ommen θα βρείτε την παγωταρία και εστιατόριο Ekkelenkamp. Το εστιατόριό μας στην Ommen διαθέτει 100 θέσεις, με υπέροχη θέα προς τα έξω. Στις βεράντες μας, με περισσότερες από 400 θέσεις, είναι ευχάριστο και φιλόξενο να απολαμβάνετε έναν καφέ με ένα νόστιμο γλυκό από την δική μας ζαχαροπλαστική ή ένα υπέροχο σορμπέ από την παγωταρία μας. Το σπιτικό μας παγωτό...
Η Ijsboerke είναι μια βελγική εταιρεία που από το 1935 προσφέρει ποιοτικό παγωτό σε μεγάλους και μικρούς. Σήμερα, η Ijsboerke προσφέρει μια ευρεία γκάμα από παγωτό, σορμπέ, παγωτό σόγιας και πολλά άλλα. Υπάρχει δυνατότητα παραγγελίας online, αλλά μπορείτε επίσης να τη βρείτε σε εστιατόρια, σούπερ μάρκετ, εμπορικά κέντρα και πάρκα ψυχαγωγίας. Η Ijsboerke έρχεται επίσης και στο σπίτι σας.
... λαχανικά, τηγανητές πατάτες, σνακ και παράγωγα, αλλά και φρέσκα προϊόντα όπως τυριά και γαλακτοκομικά, καπνιστό και μαριναρισμένο ψάρι, κρέας και αλλαντικά. Τέλος, το Nordic Centre προσφέρει επίσης παγωτό, σορμπέκαι επιδόρπια, μπαχαρικά, ζυμαρικά, ρύζι, αλεύρι, μη τρόφιμα, κρασί και αλκοολούχα ποτά, μπαγκέτες, γλυκά και παράγωγα, κονσέρβες και λάδια.
...Η COLAC είναι κατασκευαστής/παραγωγός συστατικών για παγωτό, παρασκευές σοκολάτας, καραμέλας και φρούτων. Η Colac δραστηριοποιείται στον τομέα των παγωτών καισορμπέ, ζαχαροπλαστικής και μπισκοτοποιίας, καθώς και γαλακτοκομικών προϊόντων.
Τα προϊόντα της Colac μπορούν να βρεθούν σε λύσεις για γιαούρτι, παγωτό, επιδόρπια και άλλα.
... κ.λπ.), ο τελικός πελάτης θα μπορέσει να δροσιστεί με αυτό το εξαιρετικό ρόφημα. Η γρανίτα μας έχει πολλούς γεύσεις: Λεμόνι, Φράουλα, Μέντα, Πορτοκάλι, Πεπόνι, Αμύγδαλο και πολλές άλλες γεύσεις κατόπιν αιτήματος σας. Η κρέμα έχει γεύσεις: Καφές, Φουντούκι, Αμύγδαλο και πολλές άλλες γεύσεις κατόπιν αιτήματος σας. Το σορμπέ έχει βελούδινη γεύση: Λεμόνι, Μανταρίνι, Ροζ Γκρέιπφρουτ, Πορτοκάλι, Φράουλα...
... προϊόντων σε σκόνη με βάση γαλακτωματοποιητές και ζελατίνες για την παρασκευή ζεστών ή κρύων παγωτών με γάλα ή φρούτα. Η σύνθεσή τους προσφέρει στο παγωτό απαλότητα, κρεμώδη υφή και εξαιρετική αύξηση όγκου.
Το Tuttacrema είναι μια σειρά κλασικών παστών κατάλληλων για να νοστιμίζουν παγωτά με γάλα και κρέμα, μους, κρέμες ζαχαροπλαστικής και ημι-παγωτά: ένα σύνολο από καθαρά συστατικά, προσεκτικά μετρημένα σύμφωνα με τις συνταγές της κλασικής παραδοσιακής βενετσιάνικης κουζίνας.
Η Albert srl έχει αποκτήσει πιστοποίηση του συστήματος ποιότητας σύμφωνα με το πρότυπο UNI EN ISO 9001 το 1996.
Είμαστε μια γαλακτοκομική επιχείρηση που από το 1995 παράγει χειροποίητο παγωτό χωρίς χρωστικές, αρώματα ή συντηρητικά.
Δίπλα στις 25 γεύσεις παγωτού και 12 γεύσεις σορμπέ, η έμφαση της γκάμας μας είναι στα έτοιμα παγωτά επιδόρπια που είναι κατάλληλα για κάθε περίσταση.
Όλα μπορούν να παραγγελθούν σύμφωνα με το επιθυμητό μέγεθος, γεύση και παρουσίαση.
Εκτός από την μεγάλη ποικιλία παγωτού...
Αγαπημένος των εκλεπτυσμένων και ευγενών γεύσεων, από την λεπτή ζαχαροπλαστική με πλούσια και έντονη σοκολάτα, μέχρι το νόστιμο παγωτόκαι το σορμπέ που λιώνει σαν ώριμο φρούτο, ο Jean-Philippe Darcis ξέρει να χειρίζεται αυτά τα υλικά σαν αληθινός μάγος. Συνδυάζοντας παράδοση και δημιουργικότητα με μια μαγευτική τεχνική, επαναστατεί τη ύλη που απογειώνεται σε λεπτές συνδυασμούς για να...
...Οικογενειακή επιχείρηση παραγωγής παγωτού καισορμπέ που είναι βιολογικά και πιστοποιημένα. Χρησιμοποιούμε τοπικά συστατικά όταν είναι δυνατόν. Διαθέτουμε επίσης διάφορα μεγέθη προς πώληση που κυμαίνονται από 5000ml έως 550ml. Έχουμε αποκτήσει επίσης την ετικέτα "χειροποίητο στο Βέλγιο" που δείχνει ότι το παγωτόκαι το τζελάτο μας είναι τεχνίτη και παρασκευάζονται με τα καλύτερα συστατικά. Παράγουμε επίσης vegan παγωτό που είναι επίσης βιολογικό.
...Εταιρεία με πιστοποιημένο σύστημα διαχείρισης ποιότητας ISO 9001/2008, BRC, IFS, που παράγει παγωτό σε δοχεία, ποτήρια, τρούφες καισορμπέ σε μπουκάλια και φλάουτα.
...γαστρονομικό παγωτό (αλμυρό), αλκοολούχο παγωτό, πρωτεϊνικό παγωτό, για διαβητικούς και/ή λειτουργικά σύμφωνα με τις απαιτήσεις και τις διατροφικές ανάγκες και τυχόν δυσανεξίες του κοινού. Το μότο μας είναι: "Ό,τι πίνετε και τρώτε, το μετατρέπουμε σε παγωτόκαι όχι μόνο..." Χρησιμοποιούμε επιλεγμένες πρώτες ύλες φυσικές, γνήσιες και πρώτης ποιότητας, η προετοιμασία βασίζεται σε προσεκτική και μεθοδική...