...Για τους λάτρεις της απαλότητας και της κρεμώδους υφής, δημιουργήσαμε την παγωτό NATA.
Κρεμώδες και γεμάτο γεύση, αυτή η λιχουδιά συνδυάζεται τέλεια με φρουτώδεις σορμπέ ή κομμάτια φρούτων.
Τα παγωτά και τα σορμπέ μας παρασκευάζονται στο εργαστήριό μας σύμφωνα με τις αυθεντικές μας συνταγές, χρησιμοποιώντας αποκλειστικά εκλεκτά και επιλεγμένα υλικά. Δεν χρησιμοποιούμε ούτε χρωστικές ούτε...
... πρέπει να ξέρετε για τα παγωτά ξυλάκι! Έχουμε έναν κατάλογο με 166 διαφορετικές φόρμες, οπότε σίγουρα θα βρείτε τη φόρμα για παγωτά ξυλάκι που χρειάζεστε. Δοκιμάσαμε μια συνταγή για παγωτό ξυλάκι βανίλια. Μια απόλαυση! Μπορείτε να τη βρείτε στο κανάλι μας στο YouTube.
...Ένας γάμος λεπτών αισθήσεων για μια μοναδική γεύση. Συστατικά: Φρέσκια κρέμα, συμπυκνωμένο αποβουτυρωμένο γάλα, φράουλες 21%, ζάχαρη, κρόκοι αυγών. Περιέχει συστατικά από γάλα και αυγά.
Η NOVAREV επιβάλλεται σήμερα ως ο ηγέτης χονδρικής στην αγορά κάνναβης στη Γαλλία. Η εταιρεία ιδρύθηκε για να προσφέρει στους επαγγελματίες πελάτες μας προϊόντα ποιότητας, στις πιο δίκαιες τιμές, καθώς και μια άψογη εμπειρία πελάτη για να σας βοηθήσει να εισέλθετε στην αναπτυσσόμενη αγορά κάνναβης. Θέλαμε να μοιραστούμε την τεχνογνωσία μας με όσο το δυνατόν περισσότερους, γινόμενοι χονδρέμποροι, β...
...Οι μηχανές της σειράς «KLASS» πληρούν τις απαιτήσεις των χειριστών που επιθυμούν να διαθέτουν επαγγελματικό εξοπλισμό. Εγγυώνται συνεχή απόδοση, επιτρέποντας την αντιμετώπιση και των αιχμών ζήτησης. Ο ηλεκτρονικός έλεγχος προσφέρει στον χειριστή δύο αυτόματα προγράμματα για την παραγωγή ιταλικού παγωτού, παγωμένου γιαουρτιού, σορμπέ, γρανίτας, semifreddo και μους; η σύσταση προσαρμόζεται κατά βούληση.
Ικανότητα / Παραγωγή: 32 kg/h
Τάση: Τριφασικό 400 t n
Ικανότητα: 2.5 kw
Συμπυκνωτής: αέρας ή νερό
Ύψος: 150 cm
Πλάτος: 45 cm
Βάθος: 68+19 cm
Καθαρό βάρος: 175 kg...
...Το vegan παγωτό mochi λυκίσκου αποτελείται από ένα σορμπέ λυκίσκου που είναι απαλά τυλιγμένο σε μια λεπτή στρώση ρυζιού λυκίσκου. Αυτό το mochi λιώνει στο στόμα και θα σας κάνει να λιώσετε από ευχαρίστηση.
...Συμβουλή προετοιμασίας: Για να απολαύσετε πλήρως τα οφέλη αυτής της έγχυσης, σας προτείνουμε να προσθέσετε ένα λιπαρό σώμα (πλήρες γάλα, για παράδειγμα) στην προετοιμασία σας.
Συμβουλή προετοιμασίας (κρύο):
Κλασική προετοιμασία:
Αφήστε να εκχυλιστεί για 1 έως 2 ώρες σε κρύο νερό και στη συνέχεια στραγγίστε. Τοποθετήστε στη συνέχεια στο ψυγείο για 2 ώρες και γλυκάνετε πριν σερβίρετε.
Προετοιμασία με πάγο:
Βράστε την έγχυσή σας για τον χρόνο που αναφέρεται στη συσκευασία και στη συνέχεια στραγγίστε. Σερβίρετε πάνω σε πάγο και απολαύστε.
... της εστίασης εκτός σπιτιού. Συνεργάτης της εστίασης και των παγωτατζίδικων, η Glaces des Alpes αναγνωρίζεται για την προσφορά του καλύτερου από το χειροποίητο παγωτό. Οι χειροποίητες δημιουργίες, παγωτά καισορμπέ φρούτων της Glaces des Alpes προορίζονται αποκλειστικά για επαγγελματίες πελάτες.