...η Γλυκόριζα, η Ραταφιά, η Σαμπούκα, το πικρό Belmonte, το Αραντσέλο, το Τζιν, η Βότκα, η Κρέμα Καφέ, η Κρέμα Πεπόνι, η Κρέμα Λεμόνι, η Κρέμα Σοκολάτας, οι πούντς, πικρά από διάφορους τύπους.
Μεταξύ των προϊόντων που η επιχείρηση είναι πιο περήφανη είναι η "Γεντζιάνα Belmonte", που παράγεται μέσω της εκχύλισης αρωματικών βοτάνων και ριζών με πεπτικές ιδιότητες. Οι πούντς είναι πολύ ζητούμενοι...
Το εργοστάσιο σοκολάτας Chocomoco ιδρύθηκε το 1995 και ειδικεύεται στην παραγωγή σοκολατένιων μπάρων, παράγει επίσης γεμιστά καραμέλες, κουβερτούρες και κρέμες. Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του εργοστασίου είναι η παραγωγή σοκολατένιων μαζών από το μηδέν. Η Chocomoco επεξεργάζεται κακάο, κακάο, ζάχαρη και γάλα σε εξαιρετικά προϊόντα που εξάγει σε 25 χώρες σε όλο τον κόσμο. Το εργοστάσιο λειτουργεί...
... μαύρες, λευκές και γάλακτος σοκολάτες του. Από τις φυτείες κακαόδεντρων, ζαχαροκάλαμου και βανίλιας, η παραγωγή σοκολάτας είναι μια μεγάλη περιπέτεια όπου εμπλέκονται η εμπειρία, η εξειδίκευση και η τεχνογνωσία του σοκολατοποιού.
... τροφίμων, καθώς και μέσω προμηθευτών εταιρικών δώρων και προϊόντων προώθησης.
Η Smack AS στοχεύει να είναι ένας παίκτης που προσφέρει κάπως διαφορετικά προϊόντα. Συνεχώς αναζητούμε προϊόντα που ζητούνται στην αγορά, αλλά ίσως δεν υπάρχουν σε μεγάλη ποικιλία. Τα τελευταία χρόνια έχουμε δημιουργήσει δύο μάρκες που αρχίζουν να γίνονται γνωστές στην αγορά. Αυτές είναι η Look O Look, που είναι μια πολύχρωμη σειρά γλυκισμάτων για παιδιά και νέους, και η σοκολάτα Lily O'Brien's με ενδιαφέροντες γεύσεις που ταιριάζουν εξαιρετικά με τον ουρανίσκο του νορβηγού καταναλωτή.
... εκτύπωσης που μπορεί να μεταφέρει άμεσα τα χρώματα στους κουβάδες. Οι μεταφερόμενες μπογιές δεν σβήνουν για πολλά χρόνια.
B- IML (Ετικέτες Εντός Μορφής): Πρώτα απ' όλα, οι ετικέτες pp κόβονται σύμφωνα με το σχήμα των φλυτζανιών και των καπακιών με ένα ειδικό μαχαίρι. Οι ετικέτες κολλάνε τέλεια στα προϊόντα με ρομπότ IML. Τα αποτελέσματα είναι εξαιρετικά για το σύστημα CMYK σε αυτόν τον τύπο τεχνικής εκτύπωσης. Επιπλέον, η ετικέτα δεν παραμορφώνεται ποτέ λόγω αυτού του ανεπτυγμένου συστήματος.
Μάστερ ζαχαροπλάστες και σοκολατοποιοί από το 1887, εξαιρετική ποιότητα ιταλικών προϊόντων, παραγωγοί ημιτελών σοκολάτας και τελικών προϊόντων, pralines, σοκολατένια κουταλάκια, οι δημιουργοί της τούρτας Σαμπόυρ, πρώτες ύλες σε απόσταση 0 χλμ., μάστερ της γεύσης, αναγνωρισμένη χειροτεχνία σε ευρωπαϊκό επίπεδο, γεύση εξαιρετικά χειροποίητη. Υποστηρίζουμε σημαντικές ποσότητες παραγωγής.