... καβουρδισμένου καφέ.
Στη γεύση είναι πικρό και παραπέμπει σε λικέρ
όπως η τζεντζιάνα και το ραβέντι. Παρουσιάζει
νότες καφέ, φασολιού κακάο και φύλλων καπνού.
ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ
Η τόσο ιδιαίτερη γεύση του επιτρέπει συνδυασμούς
με επίσης πικρά τρόφιμα όπως αγκινάρες, κάρδι,
ραδίκια; συνοδεύεται με εξαιρετικά τυριά μεγάλης
παλαιότητας, ίσως πικάντικα; με λαρδί κολοννάτα.
Με το ψάρι, να δοκιμαστεί σε συνδυασμό με ξιφία
και κόκκινο τόνο; με τα γλυκά, για να διακοσμήσει
μουσές σοκολάτας, στο παγωτό και στη φρουτοσαλάτα.
...Αυτό το μείγμα διατηρεί την έντονη και βαθιά γεύση ενός αυθεντικού ιταλικού εσπρέσο. Ο καφές Paranà χωρίς καφεΐνη είναι εξαιρετικά εύπεπτος, έχει μειωμένη περιεκτικότητα σε καφεΐνη και περιλαμβάνει κόκκους καφέ υψηλής ποιότητας Arabica που έχουν υποστεί επεξεργασία με μία από τις καλύτερες μεθόδους αποκαφεΐνωσης. Το αποτέλεσμα είναι μια πυκνή και ξηροκαρπάτη κρέμα, με άρωμα καραμέλας γεμάτου σώματος, και νότες σοκολάτας και βανίλιας.
...Φρέσκος και λεπτός καφές, εξαιρετικά αρωματικός και γεμάτος σώμα με ελαφριά επίγευση σοκολάτας και νότες αποξηραμένων φρούτων. Η κρέμα του είναι επίμονη και καραμελέ.
... αρωματικοί και γεμάτοι σώμα, με χαρακτηριστικά φουντουκιού και λουλουδάτη επίγευση και άρωμα.
Ονδούρα: Ισορροπημένος και γεμάτος καφές με γλυκιά αρωματική γεύση.
Κόστα Ρίκα: Εξαιρετικός καφές με κρέμα χρώματος φουντουκιού και άρωμα μήλων και χουρμάδων. Ελαφριά οξύτητα.
Περού: Λεπτοκατασκευασμένος καφές με φρουτώδη και κακαόχρωμη επίγευση. Η συγκεκριμένη καβουρδισμένη διαδικασία αποδίδει έναν πολύ πλούσιο και υφασμένο καφέ, γεμάτο σώμα με μια επίμονη επίγευση λουλουδιών και σοκολάτας.
... διαφορετικές παραδόσεις ζαχαροπλαστικής και έχει ελεγχθεί προσεκτικά με εφαρμοστικές και γευστικές δοκιμές.
Η γκάμα περιλαμβάνει επίσης μια σειρά σοκολάτας και κρεμών για γέμιση, επικάλυψη, γέμιση και αρωματισμούς διαθέσιμους σε διάφορες γεύσεις και για κάθε τύπο εφαρμογής. Μια σειρά που αποτελείται από εκλεπτυσμένα προϊόντα και έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει προστιθέμενη αξία στις διάφορες ειδικότητες...
...η Γλυκόριζα, η Ραταφιά, η Σαμπούκα, το πικρό Belmonte, το Αραντσέλο, το Τζιν, η Βότκα, η Κρέμα Καφέ, η Κρέμα Πεπόνι, η Κρέμα Λεμόνι, η Κρέμα Σοκολάτας, οι πούντς, πικρά από διάφορους τύπους.
Μεταξύ των προϊόντων που η επιχείρηση είναι πιο περήφανη είναι η "Γεντζιάνα Belmonte", που παράγεται μέσω της εκχύλισης αρωματικών βοτάνων και ριζών με πεπτικές ιδιότητες. Οι πούντς είναι πολύ ζητούμενοι...
Μάστερ ζαχαροπλάστες και σοκολατοποιοί από το 1887, εξαιρετική ποιότητα ιταλικών προϊόντων, παραγωγοί ημιτελών σοκολάτας και τελικών προϊόντων, pralines, σοκολατένια κουταλάκια, οι δημιουργοί της τούρτας Σαμπόυρ, πρώτες ύλες σε απόσταση 0 χλμ., μάστερ της γεύσης, αναγνωρισμένη χειροτεχνία σε ευρωπαϊκό επίπεδο, γεύση εξαιρετικά χειροποίητη. Υποστηρίζουμε σημαντικές ποσότητες παραγωγής.