... PICUAL Από τις φάρμες μας έχουμε επιλέξει τις καλύτερες ελιές της ποικιλίας PICUAL για να παρασκευάσουμε ένα εξαιρετικής ποιότητας ελαιόλαδο που εμπορευόμαστε με το όνομα CANALLA. ΕΠΕΛ CANALLA ROYAL Μια ανεπανάληπτη γαστρονομική εμπειρία είναι η αρμονία του ΕΠΕΛ μας, που ονομάζεται ROYAL CANALLA, καθώς προέρχεται από αυτήν την ποικιλία Royal. Η ποικιλία ROYAL είναι γηγενής στην περιοχή της Καθόρλα, με μια εξαιρετικά λεπτή γλυκύτητα, είναι ιδανική για ζαχαροπλαστική, σαλάτες, ψάρια, σάλτσες κ.λπ...
... φρουτώδη γεύση του almasol. Το ελαιόλαδο almasol έχει βραβευτεί πολλές φορές: - Νικητής της πρώτης δοκιμής ελαιολάδου στο περιοδικό DER FEINSCHMECKER το 1996 - Βραβευμένο και προτεινόμενο από τον Club Gourmet de Madrid το 1996 - 3η θέση στη δοκιμή ελαιολάδου του περιοδικού DER FEINSCHMECKER το 1999 - Βραβευμένο στο DER FEINSCHMECKER το 2003 - Βραβευμένο στο DER FEINSCHMECKER το 2004 - Βραβευμένο στο DER FEINSCHMECKER το 2009 - Βραβευμένο στο DER FEINSCHMECKER το 2010 - Βραβευμένο στο DER FEINSCHMECKER το 2012 (Τα 250 καλύτερα ελαιόλαδα του κόσμου)...
... από αιωνόβιες ελιές που καλλιεργούνται με τον πιο φιλικό προς το περιβάλλον τρόπο, στη Σιέρα Μορένα Κόρδοβας. Οι ποικιλίες αυτών των ελιών είναι οι Picual, Arbequina και Nevadillo Negro (η τελευταία είναι αυτόχθονη και μοναδική σε αυτές τις περιοχές). Το προκύπτον μείγμα έχει μελετηθεί από τους πιο αναγνωρίσιμους επιστήμονες, καταλήγοντας στο συμπέρασμα ότι αυτό το λάδι προσφέρει τις περισσότερες ΥΓΙΕΙΝΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ, λόγω της υψηλής περιεκτικότητάς του σε πολυφαινόλες (φυσικά αντιοξειδωτικά) που μπορεί να τριπλασιάσει την περιεκτικότητα άλλων λαδιών της ίδιας κατηγορίας.
... επιτυγχάνει μια ισορροπία των αρετών του φρουτώδους, της πικρίας και της καυτερής γεύσης. Το απαραίτητο συστατικό για να αναδείξει οποιοδήποτε πιάτο. Απολαύστε το καλύτερο Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο που παράγεται φρέσκο. Οι μάρκες μας: XAVE - FUENTE PEÑA - PUENTE SIERRA...
Η Εμπορική μας Εταιρεία Airam Zamora είναι μια ισπανική εταιρεία, ειδικευμένη στην παρουσίαση και προώθηση επιλεγμένων προϊόντων που κατασκευάζονται 100% στην Ισπανία στον τομέα της διατροφής, όπως:
1. Προϊόντα Ελιές Επιτραπέζιες, Ελαιόλαδο Εξαιρετικής Ποιότητας, Χοιρινά και Παλέτες Ιβηρικών από Βελανίδι, Επιτραπέζιες Ελιές με κουκούτσι, Γεμιστές, κ.λπ... Ποικιλία: Picual, Hojiblanca, Arbequina...
Συνεταιρισμός παραλαβής ελιών της ποικιλίας Picual. Παραγωγή υψηλής ποιότητας έξτρα παρθένο ελαιόλαδο. Συσκευαστήριο ελαιολάδου σε διάφορες συσκευασίες και ποσότητες.
... πράσινο φρουτώδες άρωμα με νότες φρέσκιας κομμένης χλόης και ντομάτας. Ελαιόλαδο μεγάλης σώματος, με ήπια πικράδα και καυτερότητα που υποδεικνύουν το μεγαλύτερο ποσοστό αντιοξειδωτικών (Πολυφαινόλες), χαρακτηριστικά της ελιάς στο βερνίκι της ποικιλίας Picual. Με υψηλότερη περιεκτικότητα σε Ολεϊκό Οξύ, το καθιστά πιο υγιεινό και βασικό συστατικό στη μεσογειακή διατροφή που σήμερα εκτιμάται τόσο...
... ελαιόλαδου Περιορισμένης Έκδοσης: Ποικιλία Picual, Συνδυασμός ποικιλίας Picual και Arbequina. Πρώτη ημέρα συγκομιδής χωρίς φιλτράρισμα. Ο Ένας Ελαιώνας εμφιαλώνει διαφορετικές ποιότητες και μορφές: "Ένας Ελαιώνας" Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο, "Ένας Ελαιώνας" Ελαιόλαδο, "Ένας Ελαιώνας" Ελαιόλαδο από πυρήνα.
...Στην EGOLEUM μας κινεί, κυρίως, ο αποφασιστικός σκοπός να προσφέρουμε στους πελάτες μας ελαιόλαδο εξαιρετικής ποιότητας, όπως το "EGOLEUM PICUAL PREMIUM" στις φιάλες του οποίου συσκευάζεται το καλύτερο λάδι, αναγνωρισμένο για το υπέροχο άρωμά του, την εκλεκτή γεύση και την γεύση του. Η EGOLEUM εκπροσωπεί τον μεσογειακό εγωισμό.
... κάθε ένα παράγεται από διαφορετική ποικιλία ελιών. Έτσι, το καθένα έχει διαφορετική γεύση και άρωμα: από πολύ ήπιο, με όμορφο άρωμα φρέσκου χόρτου ελαιόλαδο Arbequina, μέσω του πικάντικου Picual, μέχρι την έντονη, δυνατή Cornicabra. Προσκαλούμε τους λάτρεις του ελαιολάδου!!!