...Θα υποκύψετε σίγουρα στη γοητεία της ολοκαίνουργιας στεφάνης μας από αποξηραμένο κριθάρι. Οι στάχυες του κριθαριού δημιουργούν φυσικά μια κυκλική κίνηση. Αυτή η στεφάνη θα προσθέσει στυλ και χαρακτήρα στον τοίχο σας. Θα αναδείξει με επιτυχία τη διακόσμησή σας σε ελάχιστο χρόνο. Το κριθάρι, όπως το σιτάρι και η βρώμη, είναι δημητριακά που αποπνέουν μια φυσική αγροτική αίσθηση, κάνοντάς τα αληθινά...
...Ο σιτηρός κριθάρι χρησιμοποιείται ευρέως για τρόφιμα, τεχνικούς σκοπούς και ζωοτροφές, συμπεριλαμβανομένης της βιομηχανίας ζυθοποιίας, στην παραγωγή κριθαριού σε μορφή μαργαρίτας και κριθαριού σε μορφή κόκκων. Το κριθάρι είναι μία από τις πιο πολύτιμες συμπυκνωμένες ζωοτροφές, καθώς περιέχει πλήρη πρωτεΐνη πλούσια σε άμυλο.
...Μίγμα νιφάδων βρώμης, σίτου και κριθαριού. Το όφελος από τις νιφάδες σίτου είναι ότι είναι πλούσιες σε άμυλο και άλλους υδατάνθρακες. Οι νιφάδες περιέχουν επίσης βιταμίνες, ιώδιο, πυρίτιο, μαγνήσιο, φώσφορο, φυτικές ίνες, ασβέστιο, κάλιο και άλλες ουσίες. Το 80% του κριθαριού αποτελείται από άμυλο, περιέχει πλήρη πρωτεΐνη, η οποία είναι πολύ σημαντική στη χορτοφαγική κουζίνα. Οι νιφάδες κριθαριού...
...Οι κριθάριες είναι βιολογικές κριθάριες που παρασκευάζονται από αλεσμένα σπόρια κριθαριού. Οι κριθάριες περιέχουν πολλές βιταμίνες: PP, B6, B9, E, καθώς και ιχνοστοιχεία: ασβέστιο, φώσφορο, κάλιο, ψευδάργυρο, νάτριο κ.λπ. Οι ευεργετικές ιδιότητες αυτής της βρώμης εκδηλώνονται στην ευεργετική επίδραση στη λειτουργία του εγκεφάλου, της καρδιάς και των πεπτικών διαδικασιών. Η βρώμη από κριθάρι...
...Το κριθάρι, μέλος της οικογένειας των χόρτων, είναι ένα σημαντικό δημητριακό. Ήταν ένα από τα πρώτα καλλιεργούμενα δημητριακά και τώρα καλλιεργείται ευρέως. Ο σπόρος κριθαριού είναι βασικό συστατικό στην κουζίνα του Θιβέτ και καταναλωνόταν ευρέως από τους αγρότες στη Μεσαιωνική Ευρώπη.
Πρωτεΐνη: 10% ελάχιστο
Υγρασία: 13% μέγιστο
Ορυκτή προσμίξεις: 0.5% μέγιστο
Συνολικές ακαθαρσίες: 2% μέγιστο
Σπασμένος σπόρος: 5% μέγιστο
Σπόρος δημητριακών: 4%
Σπόρος που έχει βλαστήσει: 3%
Ακτινοβολία: κανονική
Ζωντανοί έντομα: κανένα...
Νότια Κορέα, Seongnae-Ro 6-Gil, Gangdong-Gu, Seoul
2000
50-99
... κορεατικής κουζίνας Μπονγκ-σεόκ Κανγκ είναι ο πρώτος και μοναδικός που έχει αναγνωριστεί ως δάσκαλος τόσο του σιροπιού δημητριακών όσο και της καραμέλας σιροπιού δημητριακών.
Το σιρόπι δημητριακών, που ονομάζεται επίσης τζοτσόνγκ, είναι ένας παραδοσιακός γλυκαντής της Νότιας Κορέας, φτιαγμένος αποκλειστικά από δημητριακά. Το τζοτσόνγκ της Doorechon παράγεται με το βράσιμο ρυζιού και κριθαριού για πολλές...
Ετοιμάζουμε οικολογικές κρέμες δημητριακών για το μακροβιοτικό / vegan / χορτοφαγικό πρωινό. Δεν χρειάζεται πια να χάνετε χρόνο, μπορείτε να ξεχάσετε την προετοιμασία τους.
Τα ολόκληρα δημητριακά (καφέ ρύζι, φαγόπυρο, κινόα, κριθάρι, βρώμη σε κόκκους…) είναι σπόροι, περιέχουν τη ζωή και την ενέργεια για να φυτρώσει ένα φυτό. Αντίθετα, οι αλεύρι και οι νιφάδες είναι επεξεργασμένα και δεν έχουν τ...
Ειδικευόμαστε στην παραγωγή τσαγιού από δημητριακά. Το προϊόν μας SIPtea παρασκευάζεται από ψημένο κριθάρι. Προσφέρει μια ωραία γεύση ψωμιού και ξηρών καρπών στο ρόφημα και είναι μια εξαιρετική εναλλακτική χωρίς καφεΐνη για τα παραδοσιακά τσάγια. Το τσάι κριθαριού δεν είναι μόνο καλό για αναζωογόνηση, αλλά και για την επιβράδυνση της γήρανσης, τη μείωση των επιπέδων χοληστερόλης και πολλούς άλλους σκοπούς.
Ως μια εταιρεία με πανευρωπαϊκή παρουσία, η Nordgetreide έχει εξειδικευτεί στην ήπια επεξεργασία καλαμποκιού, σίτου, κριθαριού και ρυζιού σε τρόφιμα.
Η Nordgetreide παράγει υψηλής ποιότητας δημητριακά πρωινού και πρώτης κατηγορίας προϊόντα αλευροποιίας για κορυφαίες εταιρείες στον τομέα του λιανικού εμπορίου τροφίμων και της βιομηχανίας τροφίμων.
Ως ο μοναδικός Γερμανός κατασκευαστής...