... την ανακαίνιση των οινοποιείων, αναλύουμε και προτείνουμε εκ των προτέρων τα υλικά και τα προϊόντα που θα χρησιμοποιηθούν για τη μέγιστη διαχείριση των κινδύνων. Η THEMAS διανέμει την Clayver στη Γαλλία. Η Clayver είναι μια κεραμική δεξαμενή σχεδιασμένη ειδικά για τη οινοποίηση και την ωρίμανση του κρασιού, κατασκευασμένη χειροποίητα στην Ιταλία. Το υλικό είναι αδιάβροχο στα υγρά, δεν απαιτείται...
... επεξεργάζονται κυρίως σκληρά ξύλα από φυλλοβόλα (βουλγαρικό και δρυς).
- ΜΕΡΑΝΤΕΡΙΑ: συναρμολογημένα από έναν μάστερ βαρελά, τα μεράν μας διαμορφώνονται (πλάκες και βάσεις) και αποτελούν τα βαρέλια δρυός που προορίζονται για την ωρίμανση κρασιών και αλκοολούχων ποτών. Επιπλέον, παράγουμε επίσης μια ποικιλία εναλλακτικών προϊόντων (πλάκες, τσιπς κ.λπ.) για την οινοποίηση σε ανοξείδωτες δεξαμενές ή άλλες...
... τον κόσμο. Έτσι, η BIO-INOX σχεδιάζει και κατασκευάζει δεξαμενές διαδικασιών, αποθήκευσης, δεξαμενές καθαρισμού εντός εγκαταστάσεων (NEP/CIP) ενσωματώνοντας τεχνολογίες ανάμειξης και θερμικών μεταφορών. Η BIO-INOX σχεδιάζει και κατασκευάζει επίσης δεξαμενές και εξοπλισμό από ανοξείδωτο χάλυβα που προορίζονται γιαοινοποίηση, σταθεροποίηση ταρτάρ, πατητήρι, ζύμωση, αποθήκευση, τήξη ζάχαρης.
Η GIMAR είναι μια διεθνώς αναγνωρισμένη εταιρεία στην παραγωγή συστημάτων γιαοινοποίηση και αποθήκευση. Η εταιρεία ξεκίνησε τη δραστηριότητά της με δεξαμενές από fiberglass και στη συνέχεια εξειδικεύτηκε στην παραγωγή πατενταρισμένων δεξαμενών και συστημάτων οινοποίησης από ανοξείδωτο χάλυβα, καθώς και στον σχεδιασμό λύσεων ειδικά μελετημένων για μικρούς και μεγάλους παραγωγούς κρασιού.
... εκτάρια μεταξύ αμπελώνων και ελαιώνων, τοποθετημένων σε καλά στραγγιζόμενα και ηλιόλουστα εδάφη, όπου οι ποικιλίες μας, Σαν Τζιόβεζε, Καναϊόλο και Τρεμπιανό, έχουν μέγιστη απόδοση περίπου 50 κιλά σταφυλιών ανά εκτάριο. Η προσεκτική κλάδευση, η οινοποίηση σε τσιμεντένιες δεξαμενές πρώτα και σε δρύινες βαρέλια μετά, είναι μόνο μερικά από τα μυστικά που κάνουν το κρασί μας ένα μεγάλο κρασί. Από τις πρώτες γουλιές θα μαγευτείτε από τα αρώματα, τη μαλακότητα και τη στρογγυλότητα αυτού του νέκταρ που είναι καρπός της αγάπης μας για τη γη μας και για την δύσκολη τέχνη της οινοποίησης.