Το CHÂTEAU CRANSAC καλύπτει μια επιφάνεια περίπου 150 εκταρίων, εκ των οποίων 50 εκτάρια είναι αμπελώνες. Η ιδιοκτησία βρίσκεται στις παλιές βεράντες του Τάρν και οι αμπελώνες είναι φυτεμένοι σε εδάφη Boulbènes, αμμώδη και ιλύ. 49 εκτάρια παράγουν κόκκινο κρασί και 1 εκτάριο λευκό κρασί, με τον αμπελώνα να είναι κατά μέσο όρο 30 ετών. Οι ποικιλίες του κτήματος είναι 53% Négrette, 16% Cabernet Franc, 14% Gamay, 11% Syrah και 6% άλλες ποικιλίες για την παραγωγή κόκκινου κρασιού και 100% Sauvignon για την παραγωγή λευκού κρασιού. Το CHÂTEAU CRANSAC επιβεβαιώνεται ως Ανεξάρτητος Οινοπαραγωγός.
...BLANC FOUSSY – το ποιοτικό αφρώδες κρασί με τις "Fines Bulles de Touraine" προέρχεται από την κοιλάδα του Λίγηρα, την περιοχή της "Κοιλάδας των Βασιλιάδων". Το Blanc Foussy παρασκευάζεται με προσοχή σύμφωνα με την Παραδοσιακή Μέθοδο της ζύμωσης σε φιάλη, η οποία είναι γνωστή στην Καμπανία ως «Méthode Champenoise». Ένα προϊόν που ξεχωρίζει σαφώς ανάμεσα στον μεγάλο αριθμό των επωνυμιών αφρώδους κρασιού και είναι ηγέτης στην ονομασία Touraine Contrôlée.
Η BRIVE TONNELIER διαθέτει, τηρώντας αξίες όπως η φιλικότητα, η πολυτέλεια και το κύρος που σχετίζεται με το κρασί, έναν κύκλο Μάστερ Τοννιέ που θα σας ακούσουν και θα σας κατανοήσουν προκειμένου να σεβαστούν όσο το δυνατόν καλύτερα τις προσδοκίες σας και τα προϊόντα σας. Δρύινα βαρέλια από γαλλική, ουγγρική και αμερικανική δρυ. Παραδοσιακή καμπύλωση, με ζεστό νερό ή ατμό…...
...Οι υπηρεσίες T2M, με έδρα την Σαράντα, 100 χλμ από το Μπορντό, 300 χλμ από τα ισπανικά σύνορα, 450 χλμ από το Παρίσι και τη Λυών, σας προσφέρουν τις εξής υπηρεσίες:
LOGISTIQUE: διαχείριση αποθεμάτων, picking, προετοιμασία παραγγελιών, αποστολή και/ή διανομή, διαλογή μη συμμορφούμενων κομματιών
CONDITIONNEMENT A FACON: Συναρμολόγηση κουτιών (ποτά, κρασί, καλλυντικά), περιτύλιγμα προϊόντων, κοπή...
Οι ΑΜΠΕΛΩΝΕΣ SAINT DIDIER PARNAC είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που μεταδίδεται από γενιά σε γενιά. Οι αμπελώνες, κυρίως με ποικιλία Malbec, καλλιεργούνται με σωστές πρακτικές, προκειμένου να διατηρηθούν οι φυσικές ισορροπίες, να εξασφαλιστεί η βιωσιμότητά τους και να παραχθούν σταφύλια υψηλής ποιότητας. Έτσι, οι ΑΜΠΕΛΩΝΕΣ SAINT DIDIER PARNAC παράγουν κόκκινο κρασί AOC CAHORS.
... μήνες
Γευστική εκτίμηση: Ρούμπα ανοιχτού κίτρινου χρώματος με λευκές χρυσές ανταύγειες. Φρέσκο αλλά αρκετά διακριτικό άρωμα, κυρίως ανθικό. Υποψία μεταλλικότητας κατά την αερισμό και διακριτική νότα πράσινου μήλου. Κρασί ελαφρύ και λεπτό, κυριαρχούμενο στη μέση του στόματος από τη ζωντάνια των εσπεριδοειδών. Διακρίνεται μια φινέτσα και ωραία υφή στην επίγευση, ισορροπημένη και φρουτώδης. Ωραία διάρκεια για ένα πλήρες και αέρινο σύνολο.
Διατήρηση και συντήρηση: Μπορεί να διατηρηθεί για 5 χρόνια.
Γαστρονομία: Σερβίρεται σε θερμοκρασία 14°C. Συνοδεύει ψάρια, θαλασσινά, πουλερικά.
Η εταιρεία SCEA DIEUXYSSIES και υιοί χωρίζεται σε τρεις δραστηριότητες παραγωγής και εμπορίας: τα φυτά αμπέλου και τα σταφύλια, το κρασί: Château Laroque και τα αχλάδια: les Vergers de Laroque. Η SCEA DIEUXYSSIES σας προσφέρει τη δυνατότητα να επιλέξετε τον τύπο φυτού και το μέγεθος που είναι πιο κατάλληλο για τις ανάγκες σας.
Η Bourgogne Viti Service είναι μια εταιρεία που ειδικεύεται στην προμήθεια και την τεχνική συμβουλευτική από το αμπέλι στο κρασί (BO 10205 διανομή φυτοφαρμακευτικών προϊόντων στους επαγγελματίες).
Η BVS προσφέρει πλήρη διανομή προϊόντων για το αμπέλι (φυτική υγεία, λίπανση, υποστήριξη) και προϊόντων οίνου (οινολογία, εκτυπωμένες και εξατομικευμένες συσκευασίες, συσκευασία, είδη γευσιγνωσίας).
Προσφέρει επίσης προσαρμοσμένες και εξατομικευμένες υπηρεσίες: υπηρεσία καιρού για το χωράφι, τεχνική υποστήριξη στο αμπέλι και στο κρασί, τεχνικό δελτίο.
Παραγωγός γαλλικών κρασιών St Nicolas de Bourgueil. Πώληση κρασιών St Nicolas de Bourgueil σε χύμα. Πώληση κρασιών St Nicolas de Bourgueil σε μπουκάλια. St Nicolas de Bourgueil κόκκινο σε φιάλη 20 λίτρων, St Nicolas de Bourgueil κόκκινο σε φιάλη 10 λίτρων, St Nicolas de Bourgueil κόκκινο σε φιάλη 5 λίτρων. Magnum St Nicolas de Bourgueil κόκκινο. Κόκκινο κρασί Dames du temps jadis σε μπουκάλι. St...
Παραγωγός γαλλικών κόκκινων κρασιών, γαλλικών ροζέ κρασιών, γαλλικών λευκών κρασιών. Παραγωγός ξηρών λευκών κρασιών από το Σινόν. Ροζέ κρασιά Σινόν με φρουτώδη γεύση. Κρασιά Σινόν AOC. Cuvée Vieilles Vignes που ωριμάζει σε βαρέλια. Cuvée La Croix Boisée που ωριμάζει σε βαρέλια. Λευκό κρασί Σινόν που οινοποιείται σε βαρέλια. Προειδοποίηση αλκοόλ: η κατάχρηση αλκοόλ είναι επικίνδυνη για την υγεία, καταναλώστε με μέτρο.
... μέθοδο για όλη μας την παραγωγή. Ανακατεύουμε τις οινολάσπες σε μια μυστική ημερομηνία, σύμφωνα με το σεληνιακό ημερολόγιο, για 14 μήνες και εμφιαλώνουμε όλα μας τα κρασιά τον Νοέμβριο. Το Muscadet μας τρέφεται με αντιοξειδωτικά και τα αρώματά του είναι σταθερά. Έτσι, το κρασί μας είναι καλύτερο και διαρκεί περισσότερο.
... προστατέψετε αποτελεσματικά όλα τα είδη προϊόντων (Φρούτα, λαχανικά, αλλαντικά, τυρί, κατεψυγμένα προϊόντα, μπισκότα, κρασί…). Μπορούμε να προσαρμόσουμε τις συσκευασίες σας από μια μικρή ποσότητα. Η εμπορική μας ομάδα θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να ικανοποιήσει τις προσδοκίες των πελατών, συνδυάζοντας ευελιξία, αντιδραστικότητα και ανταγωνιστικότητα. Μια τεχνική υπηρεσία είναι επίσης στη διάθεσή σας για την παρακολούθηση των βιομηχανικών σας μηχανών. Ένας εξειδικευμένος τεχνικός διασφαλίζει την Υποστήριξη Μετά την Πώληση, την επισκευή, τη συντήρηση και την παρακολούθηση σε όλη την Κορσική.
Το Château de PRESSAC βρίσκεται κοντά στο Μπορντό, στη Saint-Etienne-de-Lisse. Απολαμβάνει την εξαιρετική ονομασία Saint-Emilion. Ο αμπελώνας του Château εκτείνεται σε 36 εκτάρια και παράγει κόκκινα κρασιά και ένα ροζέ κρασί. Τα κόκκινα κρασιά είναι Grands Crus Classés και το ροζέ είναι ένα Bordeaux Clairet. Μεταξύ παράδοσης και τεχνολογίας, όλη η ομάδα του Château θέτει τη γνώση της στη διάθεσή σας για να παράγει κρασιά υψηλής ποιότητας.
...Ο Olivier Tricon εργάστηκε σε διάφορους γαλλικούς αμπελώνες πριν εγκατασταθεί στις αρχές της δεκαετίας του '80 ως έμπορος κρασιών. Είδε τις πωλήσεις του να αυξάνονται συνεχώς. Για να προσαρμοστεί στην αγορά, έγινε έμπορος κρασιών που ωριμάζει κρασιά: αγοράζει σταφύλια από τους παραγωγούς Chablis κατά τη διάρκεια της συγκομιδής, και στη συνέχεια τα μετατρέπει σε κρασί στα δικά του κελάρια. Αυτό...
Κατασκευαστής ελαιολάδου από καρύδια και φουντούκια: ελαιόλαδο φουντουκιού πρώτης πίεσης, ελαιόλαδο καρυδιού πρώτης πίεσης, Κατασκευαστής απεριτίφ από καρύδια: γλυκό κρασί από φύλλα καρυδιάς και πράσινα καρύδια. Κατασκευαστής γαλλικού κρασιού καρυδιού. Αλεύρι φουντουκιού χωρίς λάδι για κέικ. Αλεύρι καρυδιού χωρίς λάδι για κέικ. Καρύδια Huilerie des Roches πωλούνται σε σακούλα.
Η ελαιουργία CAUVIN, που ιδρύθηκε το 1951, αρχικά ως μικρός μύλος στην Προβηγκία, έχει καταφέρει να διατηρήσει και να αναπτύξει την τεχνογνωσία της εδώ και πέντε γενιές. Χάρη στην αποφασιστικότητα των οικογενειών που έχουν γράψει την ιστορία της μάρκας, η επιχείρηση έχει αναπτυχθεί και σήμερα είναι ένας αναπόσπαστος παίκτης στην αγορά των φυτικών ελαίων. Όπως το κρασί, ο κόσμος των ελαίων κρύβει...
Το σαμπάνια Boizel είναι η ιστορία πέντε γενεών, πέντε ζευγαριών, πέντε εποχών, πέντε κουβέ, αλλά μία και μοναδική πάθος που, σε άμεση γραμμή, μεταδόθηκε από πατέρα σε γιο και κόρη... Η αγάπη για το κρασί επιβάλλει! Οι σαμπάνιες τους είναι πολλές και διαφορετικές. Έτσι είναι και οι σαμπάνιες μας, όπου οι αποχρώσεις και η ποικιλία αποκαλύπτουν πάντα και το πνεύμα και το στυλ Boizel. Πράγματι, μπορείτε να ανακαλύψετε τις σαμπάνιες τους Brut Réserve, Tendre Réserve, Brut Rosé, Brut Ultime, Joyau de France εσοδείας 1995.
...Οι ΑΜΠΕΛΩΝΕΣ ΤΟΥ CANCAVE περιλαμβάνουν το Château le Cône, το Château La Voile d'Or και το Château Marquis de Vauban. Κάθε ένας από τους αμπελουργούς αυτών των κάστρων εργάζεται με παραδοσιακό τρόπο: καλλιέργεια του εδάφους, επιλεκτική συγκομιδή, οι κάβες πληρούν τις πιο αυστηρές προδιαγραφές υγιεινής. Ο στόχος των ΑΜΠΕΛΩΝΩΝ ΤΟΥ CANCAVE είναι να παράγουν ένα φυσικό κρασί εξαιρετικής ποιότητας.
Το ΚΑΣΤΡΟ ΤΟΥ ΚΑΙΛΑΒΕΛ που βρίσκεται στην πλαγιά του Πομπόρ, στην περιφέρεια της Ντορντόν, παράγει τόσο Μονμπαζιλάκ (γλυκό λευκό κρασί), όσο και λευκό γλυκό Μπερζεράκ, ξηρό Μπερζεράκ, ροζέ Μπερζεράκ, κόκκινο Μπερζεράκ και κόκκινο Κότ ντε Μπερζεράκ.
Το CHÂTEAU LAFITE MONTEIL αποκτήθηκε το 1894 από τον Εντουάρ Εφέλ, τον γιο του αρχιτέκτονα του Πύργου του Άιφελ. Ο αμπελώνας του CHÂTEAU LAFITE MONTEIL εκτείνεται σε 28 εκτάρια με νότια έκθεση. Οι ποικιλίες του αμπελώνα είναι 60% Merlot και 40% Cabernet. Οι αμπελώνες έχουν μέση ηλικία 30 ετών. Συνδυάζοντας την παραδοσιακή καλλιέργεια με τη βιώσιμη καλλιέργεια, το κρασί του CHÂTEAU LAFITE MONTEIL έχει εξαιρετική ποιότητα.
Η MAUBRAC EMBALLAGE προσφέρει μια ολόκληρη γκάμα συσκευασιών από χαρτόνι για κρασί, προσαρμοσμένων σε όλους τους τύπους αναγκών: Ποιότητες χαρτονιού (λευκό, εκρού ή κρέμα; απλή και διπλή κυματοειδής; ποιότητες προσαρμοσμένες στις διάφορες αγορές), μορφές φιαλών (μπουργουνδική, μπορντό, προβατική, σαμπανιζέ), χωρητικότητα φιαλών (από 187 ml έως 6 λίτρα), συσκευασία (ξαπλωτή ή όρθια ανά 3, 6, 12 ή...
... Braastad καλλιεργεί τους αμπελώνες της, παρασκευάζει το κρασί που στη συνέχεια αποστάζει στους δικούς της άμβυκες. Το σπίτι TIFFON διαθέτει ένα αμπελώνα 40 εκταρίων που βρίσκεται στις περιοχές της Grande Champagne και των Fins Bois. Επιπλέον, το σπίτι διαθέτει 10 άμβυκες με αντίστοιχη χωρητικότητα 2500 λίτρων. Τέλος, υπάρχουν 13 διαφορετικές κάβες όπου περισσότερες από 15000 βαρέλια των 350 λίτρων κονιάκ...
Το ΚΑΣΤΕΛΟ CAMP DEL SALTRE παράγει και πωλεί κρασιά AOC Cahors και κρασιά από τη χώρα Ροζέ. Οι τρεις ποικιλίες του κάστρου είναι το Camp Del Saltre (κρασί που δεν έχει ωριμάσει σε βαρέλι), ο Ιππότης του Malecoste (κρασί που έχει ωριμάσει σε βαρέλι από δρυ) και, η Cuvée révélation (υψηλής ποιότητας). Το ΚΑΣΤΕΛΟ CAMP DEL SALTRE έχει βραβευτεί πολλές φορές στον διαγωνισμό των μεγάλων κρασιών της Γαλλίας στο Mâcon και στον διαγωνισμό των ανεξάρτητων οινοπαραγωγών.
Το κάστρο Labadie βρίσκεται στην κοινότητα του Bégadan, 70 χιλιόμετρα από το Μπορντό.
Το όνομά του προέρχεται από μια έκταση όπου παλαιότερα υπήρχε μια αββαεία. Από την παραμόρφωση της σύγχρονης γαλλικής προήλθε το Labadie και το κάστρο του. Αυτή η ιδιοκτησία, που κατατάχθηκε ως cru bourgeois το 1932, αποκτήθηκε το 1970 από τον Yves Bibey και πάντα επιδίωκε να αναπτυχθεί, φτάνοντας σήμερα σχεδόν 50 εκτάρια. Η λειτουργία του GFA Bibey συνοψίζεται σε δύο φιλοσοφικές έννοιες: να σέβεται το οικογενειακό παρελθόν και να μεταφέρει το πάθος για το κρασί.
Οι αμπελώνες DELBECK είναι ειδικευμένοι τόσο στην παραγωγή κρασιού όσο και στην παραγωγή αλατιού κρασιού.
Οι αμπελώνες DELBECK παράγουν λευκά, ροζέ και κόκκινα κρασιά από την ονομασία Saint-Georges Saint-Emilion, Lalande de Pomerol, Bordeaux Rouge, Bordeaux Blanc και Bordeaux Rosé.
Παράγουν επίσης Poivrine και αλάτι αρωματισμένο με Fleur de Merlot, Fleur de Cabernet, Fleur de Syrah, Fleur de Pinot και Fleur de Sauvignon. Η Poivrine είναι ένα γαστρονομικό καρύκευμα που αποτελείται από Πιπέρι και Κρασί.
... σύγχρονες διαδικασίες παραγωγής. Ένα εξαιρετικά καταρτισμένο προσωπικό, ευαίσθητο στις ανάγκες και τις απαιτήσεις αυτού του τύπου προϊόντων, αναπτύσσει μια ευρεία γκάμα ετικετών που ανταποκρίνεται στη ζήτηση των πελατών μας. Η εύρεση μιας τέλειας αρμονίας μεταξύ περιεχομένου και περιτυλίγματος, για ένα προϊόν όπως το κρασί, είναι μια εργασία που απαιτεί καλλιτεχνική ευαισθησία και μαεστρία. Έτσι, η ομάδα μας αποτελείται από 6 έμπειρους γραφίστες στον σχεδιασμό ετικετών κρασιού και οινοπνευματωδών.
Το Πριέρ Σεν-Ζαν ντε Μπεμπιάν, είναι ένα από τα παλαιότερα κτήματα του Λανγκντόκ, και σήμερα αποτελεί αναφορά ανάμεσα στα γαλλικά κρασιά. Το κτήμα εκτείνεται σε 32 εκτάρια, στην κοινότητα Πεζενάς, με ονομασία που αναγνωρίστηκε επίσημα από τις 29 Απριλίου 2007. Αυτός ο terroir θα καταχωρηθεί πλέον ως «μεγάλο κρασί» στη νέα τριών επιπέδων ιεράρχηση των AOC του Λανγκντόκ, καταλαμβάνοντας την κορυφή της πυραμίδας.
Βρισκόμενο στους λόφους της δεξιάς όχθης του Τάρν στην οινοπαραγωγική περιοχή του Γκαγιάκ, το ΚΑΣΤΡΟ ΤΟΥ ΜΑΪΡΑΓΚ προσφέρει μια ευρεία γκάμα κρασιών. Το Κάστρο προτείνει κόκκινα κρασιά, ξηρά λευκά, γλυκά λευκά, αφρώδη κρασιά και τσίπουρο από κρασί. Οι τοπικές και παραδοσιακές ποικιλίες που υπάρχουν στο Κάστρο είναι οι λευκές ποικιλίες Μοζάκ και Λεν ντελ Ελ και οι κόκκινες ποικιλίες Ντούρας...
Βρισκόμενο στον μυθικό δρόμο Σεν Ζερμέν, μόλις δύο βήματα από την Νοτρ Νταμ του Παρισιού, το Bar à Iode Saint Germain άνοιξε τις πόρτες του το 2014. Σας υποδέχεται σε ένα απλό, αυθεντικό και φιλόξενο περιβάλλον για να απολαύσετε ψάρια, οστρακοειδή και καρκινοειδή συνοδευόμενα από ένα καλό ποτήρι κρασί!
...Η Pizza Del Sol είναι μια πιτσαρία που βρίσκεται στο Γκαρντάν, στην πλατεία της αγοράς. Προσφέρουμε χειροποίητες πίτσες για να απολαύσετε επιτόπου ή για να πάρετε μαζί σας. Παρέχουμε υπηρεσία παράδοσης κατ' οίκον στο Γκαρντάν. Οι πίτσες μας παρασκευάζονται με φρέσκα υλικά, με βάση σάλτσα ντομάτας ή κρέμα γάλακτος κατά επιλογή. 1 πίτσα ή 1 μπουκάλι κρασί προσφέρεται για κάθε 4 πίτσες που αγοράζετε...