• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • iso 9001 -2015

Αποτελέσματα για

Iso 9001 -2015 - Εισαγωγές εξαγωγές

  1. FERGO ARMATUREN GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Με την FERGO Armaturen GmbH έχετε έναν εξειδικευμένο και αξιόπιστο συνεργάτη στον τομέα των συστημάτων ρύθμισης. Σάς παρέχουμε ευχαρίστως συμβουλές για κάθε είδους συρταρωτές βαλβίδες, δικλείδες απομόνωσης και αντεπιστροφής, καθώς και πνευματικούς και ηλεκτρικούς μηχανισμούς κίνησης. Εξυπακούεται ότι σάς παρέχουμε επίσης ολοκληρωμένες λύσεις όσον αφορά σε περιφερικές συσκευές, π.χ., για μαγνητικές βαλβίδες, ρυθμιστές θέσης, κιβώτια τερματικών διακοπτών και πολλά άλλα. Ανεξάρτητα από τις συνθήκες και τη βιομηχανική χρήση για τις οποίες απαιτούνται τα προϊόντα μας. Ρυθμίζουμε – αυτή είναι η φιλοσοφία της εταιρείας μας! Η απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη αποτελεί ανώτατη προτεραιότητα της FERGO Armaturen GmbH. Τα υψηλής ποιότητα εξαρτήματα και υλικά, οι ευνοϊκοί όροι, καθώς οι ελάχιστες προθεσμίες διεκπεραίωσης και παράδοσης μάς βοηθούν να υπερκαλύπτουμε κάθε φορά τις υψηλές απαιτήσεις των πελατών μας. Δώστε μας μια πρόκληση! Θα επεξεργαστούμε σε ελάχιστο διάστημα ευέλικτες λύσεις εντελώς εξατομικευμένα με βάση τις ανάγκες σας.

  2. CARL HÜBENTHAL GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    ΣΑΣ ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΠΑΝΙΩΝ ΕΙΔΙΚΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΕΣ ΣΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ. Πρόσθετοι παράγοντες, όπως ο απλός χειρισμός και η απόρριψη με ελάχιστο κόστος, είναι καθοριστικοί και συμπεριλαμβάνονται σταθερά στην ανάπτυξη των προϊόντων μας. Με τις δικές λύσεις πανιών, οι συνεργάτες σας μπορούν να διεκπεραιώνουν πιο γρήγορα, αποδοτικότερα και συνεπώς με χαμηλότερο κόστος τις εργασίες τους καθαρισμού και σκουπίσματος. Σε 18 ευρωπαϊκές χώρες και στις ΗΠΑ είμαστε με την τεχνογνωσία μας συνεργάτης για επιχειρήσεις από τους κλάδους της βιομηχανίας, των τροφίμων & ποτών, των μηχανικών συστημάτων ακριβείας και οπτικών συστημάτων, των αυτοκινήτων, των βερνικιών/χρωμάτων και της εκτύπωσης, της φαρμακευτικής και της χημείας, των κατασκευών, της ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης και των καλλυντικών, του καθαρισμού και της παροχής υπηρεσιών. Οι πελάτες και οι εταίροι μας εμπιστεύονται την υψηλή απόδοση των προϊόντων μας, τις σύντομες προθεσμίες παράδοσης και την εξειδικευμένη υποστήριξη που είναι πάντοτε εστιασμένη στη βέλτιστη λύση για τους πελάτες μας.

  3. SCHAGES GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία SCHAGES GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κάμψη - χάλυβες και μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επεξεργασία λαμαρίνας CNC, και Μηχανική κατεργασία μετάλλων. Έχει έδρα σε Krefeld, Γερμανία.

  4. INDTACT GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία INDTACT GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αισθητήρες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους υπερηχοι, ανιχνευτες δονησης, Αισθητήρες δόνησης, Αισθητήρες μέτρησης επιτάχυνσης, και έλεγχος αντλιών. Έχει έδρα σε Würzburg, Γερμανία.

  5. KUPCA KUNSTSTOFFSYSTEME OLIVER KUPFER E.K.

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία KUPCA KUNSTSTOFFSYSTEME OLIVER KUPFER E.K., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επεξεργασία πλαστικών υλών. Έχει έδρα σε Ingolstadt, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. KARBERG & HENNEMANN GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία KARBERG & HENNEMANN GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φίλτρα λαδιού. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φίλτρα υγρών, Καθαρισμός εξαρτημάτων, συστηματα πλυσης, μοναδα διηθησης, Συστήματα φίλτρων, και Φίλτρα υγρών. Έχει έδρα σε Hamburg, Γερμανία.

  2. FADSAN GROUP

    Τουρκία

    Verified by europages badge

    Είμαστε μια από τις ηγετικές εταιρείες κατασκευής για υγρά μαντηλάκια και προμήθειας προϊόντων ατομικής υγιεινής στην Τουρκία. Η γκάμα των προϊόντων μας συμπεριλαμβάνει σαμπουάν, βρεφικό σαμπουάν, κοντίσιονερ μαλλιών, πάνες ακράτειας και ειδικά υγρά μαντηλάκια. Πέρα από τα κλασικά υγρά μαντηλάκια που παρασκευάζουμε, επικεντρωνόμαστε επίσης στην παραγωγή καινότομων, εξειδικευμένων προϊόντων όπως υγρά μαντηλάκια μαυρίσματος, υγρά μαντηλάκια για το μαύρισμα, αντιγηραντικά υγρά μαντηλάκια, υγρά μαντηλάκια περιποίησης κατοικιδίων, υγρά μαντηλάκια καθαρισμού θαλάμου αεροσκάφους κ.λπ. Το εργοστάσιο μας σχεδιάστηκε τηρώντας όλες τις προδιαγραφές και υποβλήθηκε σε έλεγχο και πιστοποίηση από τις αρχές. 'Ολα τα προϊόντα μας κατασκευάζονται με την χρήση της τεχνολογίας CleanRoom ώστε να μειώσουμε τον κίνδυνο μόλυνσης στο ελάχιστο. 'Ολα τα προϊόντα μας κατασκευάζονται σύμφωνα με τα ποιοτικά πρότυπα κατά ISO 22716: 2013 GMP, ISO 22716: 2013, ISO 14001: 2015, ISO 9001: 2015, ISO 45001: 2018. Πέρα από τα εμπορικά μας σήματα που εμπλουτίζουν τα ράφια, παράγουμε επίσης με σύμβαση. Ωστόσο, δεν θεωρούμε τον εαυτό μας ως ένας απλός κατασκευαστής με σύμβαση, κατασκευαστής ΚΑΚ αλλά ως ένας εταίρος για την ανάπτυξη της επιχείρισης και του εμπορικού σας σήματος. Ως όμιλος FADSAN, στόχος μας είναι να γίνουμε ο μακροχρόνιος εφοδιαστής σας. Μόνο ένας κατασκευαστής σαν εμάς μπορεί να ικανοποιήσει βιώσιμα το ρητό της επιχείρισης σας. Σας περιμένουμε!

  3. EASLY TRADE TRICOT AND YARN

    Τουρκία

    Verified by europages badge

    Η Easly Trade Tricot and Yarn είναι μια εταιρεία κατασκευής νημάτων και πλεκτών από την Τουρκία. Παράγουμε νήματα πλεκτικής και ειδικά σχέδια νημάτων πάσης φύσης με προαιρετικά μείγματα. Παρέχουμε νήματα σε εταιρείες διεθνής φήμης όπως οι Inditex Group, Decathlon, Defacto, και LCW. Στην Easly Trade διαθέτουμε μεγάλο χαρτοφύλακα προϊόντων για διάφορες επιλογές νημάτων: •Ακρυλικά νήματα, • Βαμβακερά νήματα • Νήματα βισκόζης, •Μάλλινα νήματα, • Νήματα από λινό, •Νήματα από Πολυεστέρα και πολλά άλλα που μπορείτε να ανακαλύψετε στον ιστότοπο μας! Μπορούμε να σας στείλουμε δείγματα από ταν νήματα μας σε οποιοδήποτε μείγμα και σχέδιο επιθυμείτε. . Διαθέτουμε όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά και έγγραφα (GOTS (Global Organic Textile Standards), OCS (Organic Blended Content Standard), Higg Index Self-Assessment, BCI Better Cotton Initiative, GOTS, OCS 100, OCS BLENDED, RWS, GRS, RCS 100, RCS BLENDED, NATIVA, ISO 9001: 2015, ISO 14001: 2015). Πέρα από την παραγωγή μας νημάτων, παράγουμε, στις παραγωγικές μας εγκαταστάσεις στην Κωνσταντινούπολη, μια μεγάλη γκάμα πλεκτών ειδών όπως φούτερ, ζακέτες, σακάκια, Φουλάρια, σκουφιά και κουβέρτες για την γυναίκα, τον άνδρα και το παιδί για εταιρείες παγκόσμιας φήμης όπως η LCW και ο όμιλος INDITEX. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

  4. STRONG ENERGY COMPANY

    Τουρκία

    Verified by europages badge

    Η Strong Energy ιδρύθηκε το 2018, είναι κατασκευαστής ορυκτού και συνθετικού λαδιού για τους τομείς της βιομηχανίας και του αυτοκινήτου, με έδρα την Αντάνα στην Τουρκία. Ο παραγωγικός μας χώρος 20 000 τ.μ με 9.000 τ.μ εργοστασίου για την παροχή υπηρεσιών στην βιομηχανία συνθετικού και ορυκτού λαδιού με τις σύγχρονες εργαστηριακές μας εγκαταστάσεις εξασφαλίζουν συνέχεια την ικανοποίηση κατά 100% των πελατών μας. Παρασκευάζουμε λιπαντικά για διάφορες βιομηχανίες τηρώντας τα διεθνή και εγχώρια πρότυπα, όπως τα πρότυπα κατά ISO 9001: 2015, OHSAS 18001: 2007, ISO / TS 16949: 2009, και τα συστήματα διαχείρισης της ποιότητας και του περιβάλλοντος κατά ISO 14001: 2015. Ελέγχουμε με ακρίβεια την ποιότητα των προϊόντων που παράγουμε στο εργαστήριο μας ελέγχου της ποιότητας. Διαθέτουμε μεγάλο χαρτοφύλακα προϊόντων: •Λιπαντικά αυτοκινήτου, •Λάδια κινητήρα υψηλής αντοχής, •Λιπαντικά για ηλεκτρικά οχήματα, •Λιπαντικά για την γεωργία, •Λιπαντικά οχημάτων, •Λάδια κουτιών ταχύτητας και μεταβιβάσεων • Αυτόματα κιβώτια ταχυτήτων, •Υδραυλικά συστήματα, •Αντιψυκτικά και ψυκτικά, • Λιπαντικά λίπη και πολλά άλλα που μπορείτε να ανακαλύψετε στον ιστότοπο μας ! Στην Strong Energy, παράγουμε προϊόντα με ιδιωτικό σήμα και ιδιόκτητα σήματα όπως τα λιπαντικά Route Lubricants και Rush Lubricants για πολλές διεθνείς εταιρείες στον τομέα των λιπαντικών. Στοχεύουμε να κατακτήσουμε την σωστή θέση στη διεθνής αγορά εξάγοντας σε 50 χώρες παγκοσμίως και αυξάνοντας τον αριθμό εξαγωγών. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

  5. TEKNIK CIZGI KESIM BUKUM METAL SAN VE TIC LTD STI

    Τουρκία

    Verified by europages badge

    Η Teknik Çizgi Kesim Büküm ασχολείται αποκλειστικά με την παροχή ασύγκριτης εξυπηρέτησης στην αξιότιμη μας πελατεία. Με ισχυρή τεχνική εμπειρογνωμοσύνη και συνεργασίες με βάση την εμπιστοσύνη, δίνουμε προτεραιότητα στην ικανοποίηση του πελάτη μέσα από καινότομες λύσεις. Με πλούσια πολυετή εμπειρία, αριστεύουμε σε διάφορες διαδικασίες κατασκευής, εκ των οποίων κοπή λέιζερ, κοπή γκιλοτίνα, κύρτωση με διπλωτική πρέσσα, συγκόλληση, συναρμολόγηση και βαμμένες κατασκευές. Οι βασικές μας αρχές στρέφονται γύρω από την έγκαιρη παράδοση λύσεων και στην εξασφάλιση της ομαλής παράδοσης άριστων προϊόντων. Είμαστε περήφανοι για την υιοθέτηση μιας πολιτικής αξιοπιστίας και με επίκεντρο τον πελάτη στην Teknik Çizgi Kesim Büküm, προσφέροντας στους πελάτες μας τον επίτομο της άριστης εξυπηρέτησης. Είμαστε αφοσιωμένοι στην ποιότητα και διαθέτουμε πιστοποιήσεις κατά ISO 9001-2015, ISO 14001, και ISO 45001. Στο εργαστήριο τελευταίας τεχνολογικής γενιάς, χρησιμοποιούμε εξοπλισμό αιχμής για διαδικασίες όπως κοπή, κοίλανση, στίλβωση και πολλές άλλες! Τηρούμε αυστηρά πρότυπα ποιοτικού ελέγχου σε όλα τα στάδια της κατασκευαστικής μας διαδικασίας. Στην Teknik Çizgi Kesim Büküm, οι πιστοποιήσεις μας και οι προηγμένες ικανότητες του εργαστηρίου μας αντικατοπτρίζουν την ακλόνητη μας αφοσίωση στην παράδοση προϊόντων και υπηρεσιών που ξεπερνούν σταθερά τα υψηλότερα πρότυπα της βιομηχανίας. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για αριστεία σε όλες τις όψεις!

  1. KELTEKS

    Κροατία

    Verified by europages badge

    Είμαστε μια από τις μεγαλύτερες κατασκευαστικές εταιρείες ολοκληρωμένης γκάμας ενισχυτικών προϊόντων από ίνες για σύνθετα υλικά στην ΕΕ.Τα τρία μας εργοστάσια βρίσκονται στην καρδιά της Ευρώπης, στην πανέμορφη Κροατία. Από εκεί, εφοδιάζουμε τους βιομηχανικούς μας πελάτες σε περισσότερες από 30 χώρες παγκοσμίως. Είμαστε μια οικογενειακή επιχείρηση και περήφανοι για την μακροχρόνια πείρα των 250 εξαιρετικά καταρτισμένων και αφοσιωμένων τεχνικών μας ειδικών. Διαθέτουμε πάνω από 30 χρόνια πείρας στην βιομηχανία των σύνθετων ως κατασκευαστής, και ως σχεδιαστής.Εξειδικευόμαστε στις υφασμάτινες ενισχύσεις τεχνικής χρήσης υψηλής τεχνολογίας για μια μεγάλη ποικιλία εφαρμογών. Ο τομέας εξειδίκευσης μας είναι η παραγωγή σε μεγάλη και μικρή κλίμακα με ιδιαίτερη προσοχή στις λεπτομέρειες του ιδιαίτερα ποικιλόμορφου και σύνθετου χαρτοφυλακίου προϊόντων. Επεξεργαζόμαστε τεχνικές ίνες όπως ανθρακοϊνες, γυάλινες ίνες, ίνες από βασάλτη κ.λπ. χρησιμοποιώντας μηχανήματα και τεχνολογία αιχμής.Μπορείτε να μας εμπιστευτείτε ως εταίρος σας για την πλήρη αλυσίδα της προστιθεμένης αξίας του προϊόντος σας. Και έτσι να επικεντρωθείτε στην δική σας επιχείρηση. Διαθέτουμε πιστοποίηση DIN EN ISO 9001: 2015, ISO 14001 και IATF : 2015.

  2. ETIC TUBES ET PROFILES

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Από το 1995 η ETIC TUBE & PROFILES είναι μια επιχείρηση που ειδικεύεται στην επιμήκυνση σωλήνων. Χάρη στην επιτυχία της η επιχείρηση εμπλούτισε τις δραστηριότητες της για να ξεκινήσει την κοπή ακριβείας μερικά χρόνια αργότερα. Αναλαμβάνουμε επίσης εργασίες ολοκλήρωσης και διαθέτουμε εργαστήριο που μας επιτρέπει να πραγματοποιήσουμε συμπληρωματικά, πιο σύνθετες εργασίες : αφαίρεση γρεζιών, κοίλανση, κύρτωση, χαλκοσυγκόλληση, διάτρηση ή ακόμα και θερμική επεξεργασία. Από κοίλα δείγματα, η έμπειρη μας ομάδα πραγματοποιεί την επιμήκυνση σωλήνων ή προφίλ σύμφωνα με το πρότυπο EN12449 ή τις προδιαγραφές σας. Επιλέγουμε προσεκτικά τις πρώτες ύλες ώστε να σας εξασφαλίσουμε ένα προϊόν ανώτατης ποιότητας. Εργαζόμαστε κυρίως με μη σιδηρούχα μέταλλα όπως ο χαλκός και τα κράματα του (ορείχαλκο και αλουμίνιο). Φροντίζουμε πάντα να σας παραδίδουμε το προϊόν που ικανοποιεί τις προσδοκίες σας, κατασκευασμένο σύμφωνα με την διαδικασία που τηρεί το πρότυπο ISO 9001 : 2015. Με την πάροδο του χρόνου, η ETIC ανέπτυξε τις δραστηριότητες της σε διεθνές επίπεδο. Γίναμε ο προνομιούχος εφοδιαστής πολλών επιχειρήσεων στην Ευρώπη, Βόρεια Αφρική και Ασία. Για περισσότερες πληροφορίες, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

  1. SUN CHEMICAL - COLORS & EFFECTS NETHERLANDS B.V

    Κάτω Χώρες

    Verified by europages badge

    Η Sun Chemical είναι μια φημισμένη επιχείρηση παραγωγής χημικών προϊόντων με μονάδες στην Ολλανδία και στην Τουρκία. Η εταιρεία μας λειτουργεί εδώ και πολλές δεκαετίες και έχει αποκτήσει φήμη ως κορυφαίος προμηθευτής προϊόντων καθαρισμού και διαφόρων άλλων χημικών προϊόντων λειτουργώντας ως παγκόσμιος προμηθευτής. Δίδουμε προτεραιότητα σε μακροχρόνιες συνεργασίες και διατηρούμε στενές σχέσεις με τους πελάτες μας, πολλοί από τους οποίους είναι σταθεροί πελάτες. Η αφοσιωμένη ομάδα εξυπηρέτησης μετά την πώληση είναι πάντοτε διαθέσιμη για την παροχή υποστήριξης και βοήθειας για τη διασφάλιση της επιτυχίας των έργων μας. Προσκαλούμε όλους τους υποψήφιους πελάτες να συνεργαστούν μαζί μας για να φέρουμε την επιχείρησή μας στο επόμενο επίπεδο σε παγκόσμια κλίμακα καθώς προμηθευόμαστε και στέλνουμε τα χημικά προϊόντα μας σε ολόκληρο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων χωρών όλως η Κίνα, το ΗΒ, οι ΗΠΑ, η Κένυα και η Βραζιλία. Οι εγκαταστάσεις και τα προϊόντα μας πιστοποιούνται από διεθνείς εταιρείες επιθεώρησης με μεγάλο κύρος, όπως οι SGS, Bureau Veritas (BV) και το Τμήμα Επιθεώρησης Πιστοποίησης, διασφαλίζοντας τα πρότυπα ποιότητας και ασφάλειας. Τα εργοστάσιά μας διαθέτουν πιστοποιήσει ISO, συμπεριλαμβανομένων των ISO 14001: 2004, ISO 14001: 2015 και ISO 9001 και δεσμευόμαστε για την τήρηση των διεθνών προτύπων περιβάλλοντος και ασφάλειας. Για περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας ή επικοινωνήστε απευθείας μαζί μας μέσω της σελίδας επικοινωνίας για μια προσωποποιημένη απάντηση στο ζήτημά σας.

  2. SCHNEIDER & GEMSA GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η Schneider & Gemsa διαθέτει ειδικές και επαγγελματικές λύσεις για πελάτες από τους κλάδους των αυτοκινήτων, της βιομηχανίας, των τηλεπικοινωνιών, των συστημάτων διαχείρισης μεταφορών, της ιατρικής και της ηλεκτρονικής. Η παραγωγή εκτείνεται από μεμονωμένη παραγωγή, παραγωγή συγκροτημάτων έως την ολοκληρωμένη παραγωγή τελικών συσκευών και ολοκληρωμένων λύσεων συστήματος. Μετακινούμε και λειτουργούμε ολόκληρους „επιχειρηματικούς τομείς“, ολοκληρωμένες και ημιτελείς γραμμές παραγωγής σε τοποθεσίες χαμηλού κόστους. Με τις μονάδες μας στη Γερμανία, στην Τσεχία και στη Μολδαβία είμαστε σε θέση να διαθέτουμε βελτιστοποιημένες ως προς το κόστος λύσεις και υπηρεσίες. Η Schneider & Gemsa διαθέτει εξειδίκευση δεκαετιών στους τομείς της συναρμολόγησης καλωδίων, της μηχανικής, της μηχατρονικής, της ηλεκτρονικής, των αισθητήρων και των ενεργοποιητών. Από την ίδρυσή της έχουν παραχθεί πολλά εκατομμύρια ηλεκτρικών ενεργοποιητών, μηχανικών και ηλεκτροτεχνικών συγκροτημάτων και τελικών συσκευών. Στο δικό μας τμήμα συναρμολόγησης καλωδίων παράγονται κλώνοι, καλώδια δεδομένων, αισθητήρων και ελέγχου, πλεξούδες καλωδίων και πίνακες ελέγχου με καινοτομικές τεχνολογίες και υπερσύγχρονα μηχανήματα και εργαλεία. Στο δικό μας τμήμα κατασκευής λειτουργικών μέσων παράγουμε εξατομικευμένες διατάξεις συναρμολόγησης, παραγωγής και ελέγχου. Θεωρούμε την ποιότητα, την προστασία του περιβάλλοντός μας και την προσεκτική χρήση των πόρων ως ουσιαστικό στοιχείο αυτών των δραστηριοτήτων. Η επιχείρηση λειτουργεί σε όλες τις μονάδες με βάση τα πρότυπα DIN EN ISO 9001: 2015, IATF 16949: 2016 (αυτοκίνητα) και DIN EN ISO 14001: 2009 (περιβάλλον).

  3. VÖGTLIN INSTRUMENTS GMBH

    Ελβετία

    Verified by europages badge

    Η Vögtlin είναι κατασκευαστής συσκευών παροχής ακριβείας στην Ελβετία. Για 30 έτη οι ειδικοί μας στην παροχή αναπτύσσουν προϊόντα και λύσεις υψηλής ποιότητας για τις εργασίες μέτρησης και ρύθμισης της παροχής σας. Οι θερμικοί μετρητές παροχής μάζας και ρυθμιστές παροχής μάζας μας για αέρια με ψηφιακή και αναλογική έξοδο καθώς και IP67/NEMA6 και προστασία ATEX είναι κατάλληλοι για πολυάριθμες εφαρμογές: ανάλυση αερίων, εργαστηριακός εξοπλισμός, φαρμακευτικά προϊόντα, βιοτεχνολογία, βιοεπιστήμες, έρευνα & ανάπτυξη, μέσα δοκιμών, OEM και πολυάριθμες βιομηχανικές εφαρμογές και συνολικές λύσεις. Οι συσκευές μέτρησης και ρύθμισης παροχής υψηλής ακριβείας μας βασίζονται στην τεχνολογία αισθητήρων ημιαγωγών MEMS. Με πάνω από 300.000 πωληθείσες μονάδες, είμαστε διεθνώς αναγνωρισμένος παράγοντας στην αγορά. Οι εταίροι OEM και οι πελάτες μας χρειάζονται αξιόπιστη ποιότητα και αναπαραγώγιμες επιδόσεις. Ως επιχείρηση πιστοποιημένη κατά ISO 9001: 2015, εγγυόμαστε τη συμμόρφωση με τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας.

  4. SIKO GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η SIKO διαθέτει σήμερα εμπειρία πέντε δεκαετιών σε εντελώς διαφορετικούς τομείς μέτρησης: συστήματα μέτρησης μήκους, γωνιών, αριθμού στροφών, καθώς και μέτρηση κλίσης ή ταχύτητας. Με βάση αυτήν τη βασική εξειδίκευση, η SIKO αναπτύσσει και παράγει καινοτομικές συσκευές μέτρησης και συστήματα τοποθέτησης για διαδικασίες αυτοματισμού. Οι μέγιστες απαιτήσεις των πελατών μας από τους τομείς της βιομηχανίας και της κατασκευής μηχανημάτων έχουν ως αποτέλεσμα την ποιότητα, την ακρίβεια και τη λειτουργικότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών μας. Η SIKO διαθέτει πιστοποίηση DIN EN ISO 9001: 2015. Η αειφόρος χρήση πόρων είναι για εμάς αυτονόητη.

  5. A. G. THORWARTH METALLWARENFABRIK GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Είμαστε ένας προμηθευτής υψηλών επιδόσεων βαρέων εξαρτημάτων ρυμουλκούμενων με ανώτερη ποιότητα και αξιοπιστία.Η υψηλή απόδοση καινοτομίας, οι ανταγωνιστικές τιμές, η παραγωγή σε ένα σύγχρονο μηχανολογικό πάρκο από εργαζόμενους με θέληση, μας έχουν καταστήσει έναν αποτελεσματικό προμηθευτή στον κλάδο των προμηθευτών κατά το DIN EN ISO 9001: 2015. Είμαστε μια μεσαίου μεγέθους οικογενειακή επιχείρηση με 143 χρόνια παράδοσης στην παραγωγή θερμοδιαμορφούμενων εξαρτημάτων. Ειδικότητά μας είναι η παραγωγή συμμετρικών εξαρτημάτων περιστροφής από όλα τα θερμοδιαμορφώσιμα υλικά, όπως: π. χ., . ανοξείδωτο χάλυβα, ορείχαλκο, χάλυβα, χαλκό, αλουμίνιο και πολλά άλλα. Παράγουμε κυρίως εξαρτήματα για την αυτοκινητοβιομηχανία, τη βιομηχανία ειδών υγιεινής και τη βιομηχανία επίπλων. Στα μηχανήματά μας περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων 20 μηχανές βηματικού σχηματισμού με θλιπτική δύναμη έως 63 Mp..

  6. LEMM MASCHINENBAU GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία LEMM Maschinenbau είναι εδώ και περισσότερα από 50 χρόνια παγκόσμιος προμηθευτής στον τομέα της ειδικής κατασκευής συστημάτων χειρισμού ρολών στη βιομηχανία χάρτου, μεμβρανών, συσκευασίας και τροφίμων. Εκτός αυτού, εδώ και περισσότερα από 20 χρόνια παράγουμε κονσόλες, συνδέσμους, προεκτάσεις ατράκτων και στραγγαλιστικές βαλβίδες για τη βιομηχανία μηχανισμών κίνησης και δικλείδων. Χάρη στη σύγχρονη συλλογή μηχανημάτων μας είμαστε ανά πάσα στιγμή σε θέση να ανταποκρινόμαστε στις υψηλές απαιτήσεις του τορναρίσματος και του φρεζαρίσματος. Ως πιστοποιημένη επιχείρηση κατά DIN ISO 9001: 2015, η προσανατολισμένη στον πελάτη πολιτική ποιότητας αποτελεί ουσιαστικό στοιχείο της εταιρικής μας φιλοσοφίας. Με εκπαιδευμένο ειδικευμένο προσωπικό μπορούμε να σάς παρέχουμε ανά πάσα στιγμή εξατομικευμένες συμβουλές και υποστήριξη για ειδικές λύσεις.

  7. GNALI BOCIA SRL

    Ιταλία

    Verified by europages badge

    Η GNALI BOCIA στο Lumezzane στην επαρχία της Μπρέσια που ιδρύθηκε από τους αδελφούς Gnali στα τέλη της δεκαετίας του 1970, ειδικεύεται στην παραγωγή ρυθμιστών, μειωτήρων πίεσης, βρυσών, βαλβίδων ασφαλείας και ρακόρ για συσκευές που λειτουργούν με υγραέριο (LPG), τεχνικά αέρια και νερό. Παράγουμε ασφαλή και ποιοτικά εξαρτήματα αερίου LPG, κατασκευασμένα από ορείχαλκο, κράμα χαλκού και ψευδάργυρο. Η πολύχρονη εμπειρία και η τεχνογνωσία τοποθετούν σήμερα την Gnali Bocia σε ηγετική θέση στην κατηγορία της αγοράς στην οποία ανήκει, αποτελούμενη από τους μεγαλύτερους εθνικούς και διεθνείς παραγωγούς και διανομείς. Τα υψηλά πρότυπα ποιότητας και η συνεχής προσπάθεια βελτιστοποίησης της σχέσης ποιότητας-τιμής, οδηγούν την εταιρεία Gnali Bocia να ασχολείται συνεχώς με τεχνολογικές επενδύσεις και σε ανθρώπινο δυναμικό, προκειμένου να εδραιώσει τις θέσεις της, να ικανοποιήσει τους πελάτες της και να θέσει νέα θεμέλια για το μέλλον. Επιχείρηση με πιστοποίηση ISO 9001: 2015. UNI CEI EN, ISO/IEC 17025

  8. KARL-AUTOMATIONSTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Είμαστε μια καινοτομική, αναπτυσσόμενη επιχείρηση, η οποία ειδικεύεται στον προγραμματισμό, στο σχεδιασμό και στην ανάπτυξη βιομηχανικών συστημάτων ελέγχου στον τομέα του αυτοματισμού διαδικασιών. Διαθέτουμε πιστοποίηση DIN EN ISO 9001: 2015. Παρ' όλο που είμαστε ακόμη μια νέα επιχείρηση, μπορούμε να ανατρέξουμε σε μακρά και εξειδικευμένη επαγγελματική εμπειρία με πολυετή παραμονή στο εξωτερικό. Στο πλαίσιο αυτό δραστηριοποιούμασταν παγκοσμίως σε διάφορες, κορυφαίες στην αγορά εταιρείες. Επίσης διαθέτουμε ένα εκτενές δίκτυο άκρως εξειδικευμένων επιχειρήσεων, με τις οποίες συνεργαζόμαστε όταν αυτό είναι αναγκαίο. Επειδή ακριβώς είμαστε ακόμη μια νέα επιχείρηση, ο τρόπος εργασίας μας διαφέρει από εκείνον των εδραιωμένων εταιρειών. Εμείς δεν ακολουθούμε την πεπατημένη. Ο τρόπος προσέγγισης των προβλημάτων από εμάς οδηγεί συνεπώς σε δημιουργικές και καινοτομικές λύσεις των δικών σας ζητημάτων αυτοματισμού. Θα χαρούμε πολύ να επικοινωνήσετε μαζί μας χωρίς καμία δέσμευση.

  1. BRÄUER SYSTEMTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Ο εξειδικευμένος και αξιόπιστος τεχνολογικός συνεργάτης σας για τον αυτοματισμό στην κατασκευή μηχανημάτων. Η Bräuer Systemtechnik GmbH είναι μια μικρομεσαία επιχείρηση από τη νοτιοανατολική Γερμανία. Ως πεπειραμένος και αξιόπιστος προμηθευτής συστημάτων είμαστε γνωστοί εκτός από την αυτοκινητοβιομηχανία, στη βιομηχανία τροφίμων και στον τομέα της ιατρικής τεχνολογίας. Η εταιρεία μηχανικών παρέχει τις βέλτιστες προϋποθέσεις για την ανάπτυξη και την παραγωγή υψηλής ποιότητας λύσεων προϊόντων στον τομέα της τεχνολογίας συγκόλλησης αντίστασης και μεταφοράς. Προσαρμοσμένες λύσεις για την επεξεργασία ηλεκτροδίων, καθώς και τον αυτοματισμό των διαδικασιών συγκόλλησης συμπεριλαμβάνονται στη γκάμα των προϊόντων μας όπως και μικρά συστήματα μεταφοράς με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη. Η διαχείριση ποιότητας της εταιρείας μας πιστοποιείται εδώ και περισσότερα από 10 χρόνια κατά DIN EN ISO 9001: 2015. Το 2016, η επιχείρηση καθιέρωση με επιτυχία τη διαχείριση περιβάλλοντος και πιστοποιήθηκε κατά DIN EN ISO 14001: 2015.

  2. FLEXOMAT GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η Flexomat GmbH είναι γνωστός κατασκευαστής αντισταθμιστών, μεταλλικών φυσουνών και εύκαμπτων σωλήνων. Οι ιδρυτές της εταιρείας ασχολήθηκαν από το 1975 με τα προαναφερόμενα προϊόντα σε όλα τα στάδια υλοποίησής τους. Οι μεταλλικές φυσούνες και οι αντισταθμιστές υπολογίζονται σύμφωνα με τους αναγνωρισμένους τεχνικούς κανόνες και μεθόδους και κατασκευάζονται με CAD. Με οργάνωση με ένα σύστημα PPS, τα προϊόντα κατασκευάζονται σε υπερσύγχρονα μηχανήματα κοπής, μετασχηματισμού και συγκόλλησης. Ως κατασκευαστής, η Flexomat έχει ελεγχθεί και αναγνωριστεί κατά τα πρότυπα AD-2000 HPO, TRD 201 και DIN EN ISO 3834-2 και έχει πιστοποιηθεί από τους οργανισμούς TÜV SÜD, GL και DVGW. Η Flexomat διαθέτει επίσης σύστημα διαχείρισης ποιότητας κατά ISO 9001: 2015.

  3. FINDLING WÄLZLAGER GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Το ολοκληρωμένο, προσανατολισμένο στο χρήστη σύστημα παροχής υπηρεσιών ABEG της εταιρείας μας αποτελεί την υπέρβαση στην επιλογή και στην προμήθεια ρουλεμάν και όλων των σχετικών στοιχείων: Καθιστούμε την παγκόσμια αγορά διαφανή όχι μόνο με βάση τα τεχνικά, αλλά και τα οικονομικά κριτήρια και παρέχουμε νέες προοπτικές για επιχειρηματίες, κατασκευαστές και αγοραστές. Ανάλυση και αξιολόγηση όλων των διαθέσιμων στην παγκόσμια αγορά ρουλεμάν ως προς την απόδοση και την τιμή, ταξινόμηση σε τέσσερις σειρές προϊόντων Premium, Supra, Eco και EasyRoll, δωρεάν λειτουργία αναζήτησης Online (Quickfinder) με ενσωματωμένο υπολογισμό διάρκειας ζωής, επαγγελματικό λογισμικό επιλογής και υπολογισμού για κατασκευαστές (ABEG Quickfinder professional), επισκόπηση των εδράνων εντός δευτερολέπτων με συνυπολογισμό της αποδοτικότητας, της καταλληλότητας, της διαθεσιμότητας και της τιμής προϊόντος, διασφάλιση ποιότητας με διαχείριση ποιότητας ανεξαρτήτως κατασκευαστή και πιστοποίηση κατά DIN ISO 9001: 2015 και DIN ISO 14001: 2.

  4. WEISSE & ESCHRICH GMBH & CO KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Εδώ και περισσότερα από 100 χρόνια συγκαταλεγόμαστε μεταξύ των κορυφαίων επιχειρήσεων παραγωγής τεχνικών πλεγμάτων για διάφορες βιομηχανικές εφαρμογές, όπως, π. χ., στην αυτοκινητοβιομηχανία, στην αεροπορική και διαστημική βιομηχανία, στην κατασκευή μηχανημάτων και εγκαταστάσεων, στην ηλεκτροτεχνία, στη χημική βιομηχανία, στη φαρμακευτική και ιατρικής τεχνολογία και σε άλλους τομείς της βιομηχανίας και της βιοτεχνίας. Με περισσότερα από 6.000 πλέγματα στην αποθήκη με διάφορες διαστάσεις οπής, διαστάσεις και υλικά κατασκευής παρέχουμε στους πελάτες μας σε ολόκληρο τον κόσμο πολύ μικρές προθεσμίες παράδοσης και ταυτόχρονα ανώτατα πρότυπα ποιότητας. Οι δικές μας μονάδες παραγωγής διαθέτουν όλες πιστοποίηση DIN ISO EN ISO 14001 και DIN EN ISO 9001: 2015. Από κοινού με τους πελάτες και τους προμηθευτές μας αναπτύσσουμε προσαρμοσμένες λύσεις για ειδικές εφαρμογές έως και έτοιμα προς χρήση συναρμολογημένα προϊόντα. Σάς υποβάλλουμε ευχαρίστως μια σχετική αναλυτική προσφορά.

  5. HSM SEUBERT GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Ποιοι είμαστε... Είμαστε μια νέα, δυναμική ομάδα στον τομέα της κατά παραγγελία παραγωγής. Ως ατομική επιχείρηση που ιδρύθηκε το 2001 έχουμε εξελιχθεί σε αξιόπιστη συνεργάτη παροχής υπηρεσιών με πιστοποίηση ISO 9001: 2015. Με τις 3 μονάδες μας σε χώρους 2.000 m² διαθέτουμε διάφορες μεθόδους επεξεργασίας στον τομέα της κατά παραγγελία παραγωγής. Επί του παρόντος απασχολούμε 100 συνεργάτες πλήρους και μερικής απασχόλησης, οι οποίοι εργάζονται κατά περίπτωση για λογαριασμό σας στη 3 βάρδιες. Παρέχουμε υποστήριξη στους εξής τομείς: επίστρωση, διαλογή, συμπληρωματική επεξεργασία, συναρμολόγηση, συσκευασία, μέτρηση, απογρέζωση με το χέρι, έναρξη λειτουργίας. Δεν εδώ υπάρχει ό, τι ψάχνετε; Επικοινωνήστε μαζί μας και αποκομίστε οφέλη από τα πλεονεκτήματά μας. Με τον ιδιόκτητο στόλο οχημάτων μας που είναι στη διάθεσή σας, είμαστε ευέλικτοι. Αποκομίστε οφέλη και από το δικό μας ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών. Θα χαρούμε να σάς συμπεριλάβουμε προσεχώς στο πελατολόγιό μας! HSM – Ο συνεργάτης σας για όλα όσα αφορούν στην κατά παραγγελία παραγωγή!

  6. CORONEX ELECTRONIC GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η Coronex Electronic GmbH είναι εδώ και 45 χρόνια ένας από τους κορυφαίους προμηθευτές υπηρεσιών EMS στη Μητροπολιτική Περιοχή Ρήνου-Ρουρ. Προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες από την ιδέα μέχρι τα δοκιμασμένα και ελεγμένα προϊόντα με τη μεγαλύτερη δυνατή ευελιξία, ταχύτητα και ποιότητα. Κάθε στιγμή του κύκλου ζωής του προϊόντος, από το πρώτο δείγμα μέχρι την παραγωγή σειράς και τις υπηρεσίες logistics και επισκευής, είμαστε ο αξιόπιστης συνεργάτης σας. Εκτός από την κατασκευή, αναλαμβάνουμε και εκτεταμένες διαδικασίες δοκιμής και ελέγχου (μεταξύ άλλων των AOI, ακτίνων Χ, δοκιμή In-Circuit, λειτουργίας και κλίματος, Flying Probe, Boundary Scan κ.λπ.). Με την πλήρως αυτόματη αποθήκη υψηλών ραφιών των 2.600 ευρωπαλετών, μπορούμε να προσφέρουμε όλες τις λύσεις logistics που μπορείτε να φανταστείτε. Η εταιρεία μας είναι πιστοποιημένη σύμφωνα με το DIN EN ISO 9001: 2015 και έχει έγκριση ATEX σύμφωνα με το DIN EN 80079-34 για εκρήξιµες ατμόσφαιρες. Λόγω του υψηλού βαθμού αυτοματοποίησης, προσφέρουμε την ποιότητα "Made in Germany" σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές.

  7. B + B THERMO-TECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η B+B Thermo-Technik αναπτύσσει και παράγει από το 1984 καινοτομικές λύσεις προϊόντος και λύσεις για τομείς με ανώτατες απαιτήσεις ποιότητας για εφαρμογές μέτρησης ακριβείας. Αξιοποιήστε λοιπόν τη μακρόχρονη εμπειρία και την τεχνογνωσία μας. Η έδρα μας είναι το Donaueschingen στη νοτιοδυτική Γερμανία. Από εκεί διατίθενται τα ποιοτικά προϊόντα μας σε ολόκληρο τον κόσμο. Με υπερσύγχρονες τεχνολογίες έρευνας, ανάπτυξης και παραγωγής και πιστοποιήσεις DIN EN ISO 9001: 2015 και DIN EN 61340-5-1 παράγουμε τα προϊόντα μας με βάση τα ανώτατα πρότυπα ποιότητας. Στους πελάτες μας παρέχουμε και την υπηρεσία πιστοποιητικών ελέγχου και πιστοποιητικά βαθμονόμησης DAkkS των δικών μας εργαστηρίων βαθμονόμησης. Η ποιότητα και η στενή συνεργασία με τον πελάτη αποτελούν σταθερές συνιστώσες της στρατηγικής μας και για το λόγο αυτό παράγουμε κυρίως στη Γερμανία και σε 100% θυγατρικές εταιρείες σε ολόκληρο τον κόσμο. Εγγυόμαστε τους διαρκείς ελέγχους ποιότητας, την ευέλικτη ανταπόκριση στις επιθυμίες και στις τροποποιήσεις των πελατών, καθώς και τις εμπρόθεσμες παραδόσεις.

  8. TECHNO-COMPOSITES DOMINE GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Χρειάζεστε ειδικά, έτοιμα προς εγκατάσταση προϊόντα με βάση σύνθετα ινώδη υλικά; Τότε θα πρέπει να μάς γνωρίσετε. Δημιουργικές λύσεις με εξαρτήματα από σύνθετα ινώδη υλικά / έτοιμα προς εγκατάσταση GFK / CFK / προσαρμοσμένα / προϊόντα μαζικής παραγωγής & μοναδικά προϊόντα. Είμαστε ο δικός σας προμηθευτής συστήματος για υψηλής ποιότητας εξαρτήματα από σύνθετα ινώδη υλικά. Μην επιχειρείτε να αντικαταστήσετε το χαλύβδινο εξάρτημα απλώς με το υλικό GFK. Αξιοποιήστε την εξειδίκευσή μας στην [παροχή συμβουλών και στο σχεδιασμό] για να αναπτύξετε τα σωστά και οικονομικά αποδοτικά εξαρτήματα. Στην εταιρεία μας εργάζονται ειδικοί τεχνικοί με μεγάλη πρακτική εμπειρία στη δική σας [κατασκευή]. Έτσι η ιδέα γίνεται ένα εξάρτημα συστήματος. [Παραγωγή] Εμείς παράγουμε τα εξαρτήματά σας. Έτοιμα προς εγκατάσταση. Συλλογή μηχανημάτων CNC, αναρρόφηση σκόνης, προσωπικό κολλήσεων, διασφάλιση ποιότητας. Όλα αυτά τα αναλαμβάνουμε για λογαριασμό σας. Επικοινωνήστε μαζί μας. DIN 6701-A1 | DIN 2304-S1 | DIN EN ISO 9001: 2015 | Πιστοποίηση IRIS | ISO/TS 22163 Ίδρυση το 1994 | 50 εκπαιδευμένοι συνεργάτες | Χώροι παραγωγής και αποθήκευσης 4.800 m² |Μηχανήματα CNC

  9. JOSEF MACK GMBH & CO.KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Γρήγορα, ευέλικτα, προσαρμοσμένα: Από την εγκατάσταση αιολικής ενέργειας έως τη γερανογέφυρα, από τον κινητήρα συνεχούς ρεύματος έως τον αξονικό τομογράφο: οι υψηλής ποιότητας ανθρακοψήκτρες και οι ψηκτροθήκες της MACK χρησιμοποιούνται σε πολυάριθμες μελλοντικές αγορές και σε απαιτητικά συστήματα εφαρμογών για τη γραμμική και την ακτινική μετάδοση ρεύματος. Κάνουμε πράξη τις ιδέες σας: Αναπτύσσετε ένα νέο ή άκρως εξειδικευμένο σύστημα μετάδοσης ρεύματος; Σάς υποστηρίζουμε σε ό, τι αφορά στις ανθρακοψήκτρες και στις ψηκτροθήκες – από την πρώτη αρχή. Διεκπεραιώνουμε όλα τα απαραίτητα βήματα εργασίας σχεδόν αποκλειστικά στις εγκαταστάσεις μας και καθιστούμε δυνατή την υλοποίηση του «δικού σας» συστήματος, με γρήγορο και απλό τρόπο. Μικρομεσαία επιχείρηση στο θετικό πνεύμα της εποχής: ιδρύθηκε το 1948, εδραιώθηκε στο Grünberg της Μέσης Έσσης, δεσμεύεται για την αειροφορία: Η MACK είναι μια ανεξάρτητη οικογενειακή επιχείρηση με συγκροτημένες δομές και εξελιγμένο σύστημα διασφάλισης ποιότητας, πιστοποιημένο κατά DIN EN ISO 9001: 2015. Λειτουργούμε μακροπρόθεσμα εφαρμόζοντας μια υγιή στρατηγική εξέλιξης και ανάπτυξης.

  10. MEREFIELDS ELECTRONICS LTD

    Ηνωμένο Βασίλειο

    Verified by europages badge

    H Merefields Electronics, μια οικογενειακή επιχείρηση με έδρα το Kent, προσφέρει ολοκληρωμένη διανομή όλων των προϊόντων για τις βιομηχανίες αυτοκινήτου, αεροπλοϊας/ αεροναυπηγικής, αυτοματισμών, ιατρικής και τηλεπικοινωνιών. Ενας γενικός προμηθευτής ηλεκτρονικών συστατικών με 90% των προϊόντων που προέρχονται από κατασκευαστές, παρόχους ευρυζωνικής γραμμής και έμπιστους μεσίτες για μια καλύτερη προσφορά τιμής και παράδοσης. H Merefields υποστηρίζει τους κατασκευαστές εκ των οποίων : Semiconductors Altera, Analog Device, Atmel, Infineon, Linear Tech, Microchip, Micron, Renesas, ROHM, Texas Instruments, Fairchild, Zetex και πολλοί άλλοι. Connectors Amphenol, Bosch, Camden Boss, Delphi, Deutsch, Harting, Hirose, Hirschmann, JST, Kostal, Molex, Postronic, Souriau, Sumitomo, TYCO, Weidmuller, Yazaki και πολλοί άλλοι. Electro-Mechanical Bourns, Bussmann, Carlisle, C&K, Camden Boss, Hongfa, Honeywell, Kingbright, Littlefuse, Murata, Nichia, NKK Switches, Omron, ONSemiconductor, Osram, Phoenix Contact, Raychem, Rafi, Schnieder, Schurter, Siba και πολλοί άλλοι. Passives AVX, Bourns, Coilcraft, Epcos, Kemet, Murata, Nichicon, Panasonic, Rubycon, Samsung, TDK, Vishay, Welwyn, Wurth, Yageo και πολλοί άλλοι. Η Merefields παρέχει λύσεις σχεδιασμού προϊόντων όπως τροφοδοσίες, συσσωρευτές, συναρμολογήσεις καλωδίων και μεμβράνες πληκτρολογίων. Η εγγύηση ποιότητας είναι ζωτικής σημασίας, με διαδικασίες επίβλεψης όλων των διαδικασιών και αφιερωμένη διαχείριση λογαριασμών για τους πελάτες. Πιστοποίηση κατά ISO 9001. 2015, ISO14001: 2004, καταρτισμένο προσωπικό IPC 620, Μέλη ERAI, καταχωρημένη επιχείρηση IMDS.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Iso 9001 -2015 - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

226 Επιχειρήσεις