Ιταλία, Parma
...Για αυτόν απαιτείται να "θυσιάσει" το πιο πολύτιμο μέρος του χοίρου. Στην πραγματικότητα, το Culatello di Zibello DOP, αδιαμφισβήτητος πρίγκιπας όλων των αλλαντικών, "φτιάχνεται" από τους κεντρικούς μύες του μηρού. Φρέσκο κρέας από βαριά ιταλικά χοίρους, επεξεργασμένο με προσοχή και κομμένο στην τυπική αχλαδένια μορφή. Αλάτι και πιπέρι, 15 ημέρες σε δροσερή αποθήκη για ξεκούραση, στη συνέχεια...
Χαρτοφυλάκιο (10)

Η εφαρμογή europages είναι εδώ!

Χρησιμοποιήστε τη νέα αναζήτηση προμηθευτών ή δημιουργήστε τα ερωτήματά σας εύκολα με τη νέα εφαρμογή europages για αγοραστές.

Κατεβάστε από το App Store

App StoreGoogle Play