...Prosciutto di Parma DOP διαθέσιμο σε διάφορες ωριμάνσεις.
Παραγωγή από το μπούτι ενός βαρύ χοίρου, γεννημένου και εκτρεφόμενου στην Ιταλία, τρεφόμενου με ποιοτικές τροφές.
Η γλυκύτητα και η αξία κάνουν αυτό το προσούτο ένα προσούτο σπάνιας νοστιμιάς.
Διαθέσιμο σε μορφές με κόκαλο, χωρίς κόκαλο Addobbo και χωρίς κόκαλο Pressato.
...ξεκινά η ωρίμανση. Τώρα είναι η σειρά του θαλάσσιου αέρα που, πριν φτάσει στην κοιλάδα, έχει κλέψει από τα δάση των Απεννίνων τα βάλσαμα. Ανάλογα με την εποχή, ανοίγουν τα παράθυρα και για εννέα μήνες προχωράμε έτσι. Στη συνέχεια κατεβαίνουμε στην κάβα: ο συνεταιρισμός θα τοποθετήσει το δούκα στέμμα για την προστασία της ποιότητας μετά από 12 μήνες. Σε εμάς δεν αρκεί: το προσούτο μας θα περιμένει ακόμη μέχρι 18-20 μήνες, όταν θα νιώσετε όλη την έντονη, βαθιά, μελωδική του γλυκύτητα, ποτέ ζαχαρωτή.
Από το 1958 είμαστε παρόντες στην Πορντενόνε ως σημείο αναφοράς για το καλό φαγητό. Από εμάς μπορείτε να βρείτε καλό ψωμί, ζαχαροπλαστική και γαστρονομία που παράγεται στα εργαστήριά μας. Μπορούμε επίσης να παρέχουμε υπηρεσία catering για την Έκθεση της Πορντενόνε, δεδομένης της εγγύτητας σε αυτήν. Ωμά προσούτοΠάρμα και Σαν Ντανιέλε μεγάλης ωρίμανσης, ωμόπροσούτο Κορμόνς, εξαιρετικά παρθένα ελαιόλαδα ΙΤΑΛΙΑΣ που εξάγονται με ψυχρή έκθλιψη, ζυμαρικά υψηλής ποιότητας. Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας www.martingourmet.it email:info@martingourmet.it...