... αριθμό σπόρων, βυθισμένων σε μια ζουμερή σάρκα. Ένα διεγερτικό ποτό, που χρησιμοποιούν οι κάτοικοι της Κεντρικής Αμερικής, παρασκευάστηκε από την εποχή του Κολόμβου. Αργότερα, οι τάσεις έγιναν επίσης δημοφιλείς στις ευρωπαϊκές χώρες ως κακάο. Ο κακάος Ζάρνα γίνεται καφέ ως αποτέλεσμα της διαδικασίας ζύμωσης. Στη συνέχεια, επιλέγονται και επεξεργάζονται σε χαμηλή θερμοκρασία για να διατηρήσουν μεγάλο αριθμό θρεπτικών συστατικών. Χρησιμοποιούνται για την παραγωγή βουτύρου κακάου, κακάου και σοκολάτας. Μπορείτε επίσης να τους φάτε μόνοι σας ή να τους χρησιμοποιήσετε ως προσθήκη σε ένα γλυκό επιδόρπιο.
Προσαρμοσμένη στις προδιαγραφές του πελάτη παραγωγή
... μια μοναδική γεύση και μια δελεαστική σοκολατένια αρωματική νότα. Οι κόκκοι καλλιεργούνται σε υψόμετρο 500-700 μέτρων πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας, γεγονός που οδηγεί σε μια λιγότερο πικρή γεύση, η οποία υποστηρίζεται από τις δροσερές καιρικές συνθήκες και την διαπολιτισμική φύτευση με φυτά κακάο.