Benvenuti in Ipos, il vostro punto di riferimento per il vero Made in Italy. Con profonde radici nelle tradizioni artigianali italiane, Ipos si impegna a preservare e promuovere l'autenticità e la qualità che il nostro paese ha da offrire. Siamo una vetrina per migliaia di piccole aziende che, con immutata passione, lavorano per mantenere vive le pratiche tradizionali, resistendo alla standardizza...
...Προσεγγίσαμε προσεκτικά τη δημιουργία της granola μας, γιατί στη σύνθεση δεν θα βρείτε συντηρητικά, χρωστικές, αρωματικές ουσίες. Είναι ένα μείγμα νιφάδων βρώμης, κριθαριού, σίκαλης και σιταριού, ψημένο σε φυσικό μέλι, προερχόμενο από το εθνικό πάρκο «Δάση Χομολσάν». Φυσικοί γλυκαντές και τα σωστά συστατικά, υγιεινές προσθήκες και μια πολυσύνθετη σύνθεση - αυτό είναι το ιδανικό πρωινό.
...Beckers Beste Σκυλομπισκότα με πολύ Πάνσεν ψημένα
Η λιχουδιά με πολύ φρέσκο Πάνσεν και το καλύτερο σιτάρι γίνεται απόλαυση για τον τετράποδο φίλο σας. Ψημένα σε ξυλόφουρνο, είναι ιδιαίτερα τραγανά και υποστηρίζουν τον φυσικό καθαρισμό των δοντιών και ενισχύουν τους μύες της μάσησης. Μέγεθος περίπου 12 εκ.
• Προστατεύουν τα ούλα
• Εμποδίζουν τη δημιουργία πέτρας
• Ικανοποιούν την ανάγκη για...
...Ο κόσμος των αλεύρων κριθαριού: Αρωματικό κριθάρι – Ψημένο κριθάρι – Αλεύρι κριθαριού – Εκχύλισμα κριθαριού
Η παραγωγή κριθαριού γίνεται με φυσικό τρόπο από βλαστημένα δημητριακά, κυρίως σιτάρι, κριθάρι ή σίκαλη. Χρησιμοποιείται κυρίως ως μέσο ψησίματος, καθώς βελτιώνει τις ιδιότητες της κρούστας και της ψίχας, καθώς και τη γεύση.
Το κριθάρι υπάρχει σε πολύ διαφορετικές παραλλαγές, οι οποίες...
...Ο ζωτικός γλουτένη σίτου είναι η φυσική πρωτεΐνη που βρίσκεται στο σιτάρι. Μια μικρή ποσότητα που προστίθεται σε συνταγές ψωμιού με μαγιά βελτιώνει την υφή και την ελαστικότητα της ζύμης. Ο ζωτικός γλουτένη σίτου μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να φτιάξει μια χορτοφαγική υποκατάστατο κρέατος που ονομάζεται σεϊτάν.
...Τα πιάτα που παρασκευάζονται από αλεύρι σίκαλης έχουν λιγότερες θερμίδες από αυτά που παρασκευάζονται από σιτάρι. Ακόμα και οι άνθρωποι που ακολουθούν διάφορες δίαιτες απώλειας βάρους μπορούν να χρησιμοποιήσουν αλεύρι σίκαλης για το ψήσιμο. Όχι μόνο το παραδοσιακό μαύρο ψωμί μπορεί να παρασκευαστεί από αλεύρι σίκαλης. Αυτό το αλεύρι χρησιμεύει επίσης ως βάση για πολλές νόστιμες και υγιεινές ψητές...
...Χρησιμοποιώντας σιτάρι που καλλιεργείται στο Ηνωμένο Βασίλειο, προσεκτικά βλασταίνουμε τους σπόρους για x ώρες σε μεγάλες δεξαμενές. Ο βλαστημένος σπόρος στη συνέχεια περνάει από μια διαδικασία ταχείας θερμικής επεξεργασίας πριν περάσει από τον μεγάλο μας ξηραντήρα για να μειωθεί η περιεκτικότητα σε υγρασία στο σταθερό 12%. Το τελικό προϊόν μπορεί είτε να συσκευαστεί είτε να σταλεί στο μύλο για να παραχθούν αλεύρια ολικής άλεσης.
... φουντουκιών μας είναι: φυσικοί ολόκληροι καρποί, ψημένοι καρποί, ψημένοσιτάρι, ψημένη αλεύρι και 100% πάστα φουντουκιού. Το προϊόν μας απευθύνεται κυρίως στη βιομηχανία τροφίμων, τη ζαχαροπλαστική και τις μικρές τεχνίτες επιχειρήσεις για φρέσκια κατανάλωση. Μπορούμε να παρέχουμε ένα προϊόν που είναι προσαρμοσμένο στις απαιτήσεις των πελατών μας. Η δύναμή μας βρίσκει τις ρίζες της στην ιστορία μας, στην εμπειρία που έχει συσσωρευτεί σε έξι δεκαετίες. Μια εμπειρία που εκτείνεται από την καλλιέργεια μέχρι την επεξεργασία ενός κοσμήματος της γης μας, του φουντουκιού.
Στον τομέα της αλευροποιίας, ο Μύλος του Χόλαντζ είναι ειδικός στην παραγωγή χειροποίητων φυσικών αλεύρων από σιτάρι και σιτάρι spelt εξαιρετικής ποιότητας. Καρπός μιας πραγματικής τέχνης αλευροποιίας, τα αλεύρια μας παρασκευάζονται από σιτηρά αυστηρά επιλεγμένα και είναι εντελώς απαλλαγμένα από πρόσθετα, προκειμένου να αποκαλύψουν την αυθεντική γεύση τους.
Στο εργαστήριο αρτοποιίας που βρίσκεται δίπλα στον μύλο, θα βρείτε ένα νόστιμο ψωμί από σιτάρι spelt ψημένο σε πέτρα, με λεπτές αρωματικές νότες και ευαίσθητα αρώματα, που έχει κάνει τον Μύλο του Χόλαντζ διάσημο εδώ και πολλά χρόνια.