... αποξηραμένες τυπικές νιφάδες μπορούν να παρασκευαστούν σε τυπικές νιφάδες ή τυπικές αλεσμένες νιφάδες μέσω ενός ή περισσότερων αλέσεων ή μύλων. Οι νιφάδεςπατάτας έχουν τυπικό χρώμα φωτεινού λευκού. Μετά την επαναϋδάτωσή τους, αποκτούν μια ξηρή και σκόνη υφή, με την τυπική γεύση φρέσκων μαγειρεμένων και πολτοποιημένων πατατών. Οι νιφάδεςπατάτας είναι ένα είδος πολυλειτουργικού υλικού, που χρησιμοποιείται συνήθως για γεύματα και ψημένα τρόφιμα, και εφαρμόζεται επίσης σε άλλους παραγωγούς τροφίμων.