Ιταλία, Parma
... δεμένο στο χέρι σε φυσική κύστη. Τώρα είναι αυτή η ευλογημένη περιοχή της χαμηλής παραμυθίας του Πο που καθιστά το culatello ένα μοναδικό αριστούργημα. Κρύοι και ομιχλώδεις χειμώνες, ανοιξιάτικες αύρες, καυτές και υγρές καλοκαιρινές μέρες και η φέτα θα είναι έντονα κόκκινη, θα έχει ευχάριστο άρωμα βιολέτας, βρεγμένου χόρτου, πλούσια γεύση, σταθερή και καθαρή γλυκύτητα. Τέλος, είναι στις αποθήκες ωρίμανσης του Podere Bottone στο Busseto που μετά από τουλάχιστον 12 μήνες, αλλά ανάλογα με την αποθήκη και την εποχιακή πορεία, μπορεί να φτάσει και τους 16-18 μήνες, θα είναι τέλειο.
Χαρτοφυλάκιο (10)