...-ΜΗΧΑΝΗ ΕΓΧΥΣΗΣ ΓΙΑ ΓΕΜΙΣΜΑ κρέμας, σοκολάτας, μαρμελάδας, γλυκού γάλακτος κ.λπ. σε μάφιν, μάφιν, κρουασάν και άλλα αρτοσκευάσματα στην ίδια φόρμα ψησίματος, αποφεύγοντας την περιττή χειροκίνητη επεξεργασία του προϊόντος.
-Ακριβής και εύκολα ρυθμιζόμενη δοσολογία όγκου.
-Αντικαθιστά τις χειροκίνητες διαδικασίες γέμισης με μεγάλη πλεονεκτική θέση: είναι ταχύτερη, πιο άνετη, πιο ακριβής, δεν...
...Η Chocolat Stella Bernrain προσφέρει μια ευρεία γκάμα εποχιακών σοκολατένιων προϊόντων και κενών φιγούρων, ιδανικών για το Πάσχα και τα Χριστούγεννα. Οι σοκολατένιες φιγούρες και οι λαγοί του Πάσχα είναι ένα από τα κύρια σημεία σε κάθε πασχαλινό καλάθι και χαρίζουν λαμπερά μάτια στα παιδιά. Δημιουργούμε για εσάς οποιαδήποτε επιθυμητή κενή φιγούρα, είτε πρόκειται για κλασικούς λαγούς του Πάσχα και χριστουγεννιάτικες φιγούρες είτε για πιο ειδικά θέματα όπως καμήλες, αγωνιστικά αυτοκίνητα ή το λογότυπό σας.
... διάτρηση κενών και έτσι δεν είναι ορατές αποτυπώσεις στη μεμβράνη θερμικής διαμόρφωσης. Δείχνει υψηλή σταθερότητα, αντοχή σε πίεση καθώς και αντοχή σε μόνιμες θερμοκρασίες άνω των 190°C. Οι πελάτες μας από τη βιομηχανία σοκολάτας, εκθεσιακών προϊόντων και οδοντιατρικής έχουν ήδη αποκτήσει πολύ καλές εμπειρίες με αυτό το προϊόν. Η ALWA POR είναι κατάλληλη γιατην κενή θερμική διαμόρφωση και τις...