...Από μια αποκλειστική συνταγή, ο Delfino Battista δημιουργεί μια αληθινή αμαρτία. Επιλέγονται τα καλύτερα φιλέτα αντσούγιας, τυλίγονται γύρω από μια κάπαρη και συσκευάζονται ένα προς ένα, με μόνο την προσθήκη ελαιολάδου εξαιρετικής ποιότητας.
Η προέλευση αυτής της εταιρείας χρονολογείται το 1923, όταν ο Vicente Llopis Espinos ξεκινά μια επιχείρηση με ισπανικά αμύγδαλα στην Αλικάντε.
"Almendras Llopis", όπως είναι γνωστή σήμερα, ιδρύθηκε το 1974, όταν μεταφέρθηκε στο Βιομηχανικό Πάρκο Canastell στο Σαν Βισέντε ντελ Ράσπεϊγκ.
Στη δεκαετία του '80 αρχίζει η εξαγωγή σε παγκόσμιο επίπεδο, κάτι που διατηρείται μέχρι σήμερα.
Και αυτό γιατί...
...Ο Μανουέλ Κλάρος, η παγκοσμίως αναγνωρίσιμη μάρκα αντζούγιας σε ξίδι, παρασκευάζει αυτό το προϊόν με παραδοσιακό τρόπο. Χρησιμοποιούνται μόνο πρώτες ύλες υψηλής ποιότητας. Η διαδικασία χειροποίητης παραγωγής με φρέσκο ψάρι που προέρχεται απευθείας από τη θάλασσα του Κανταβρικού και επιλέγεται με αυστηρά κριτήρια, οδηγεί σε μια συνταγή που έχει εξελιχθεί κατά τη διάρκεια 3 γενεών και συγκλίνει σε αυτό το προϊόν υψηλής ποιότητας.
...Η μυρωδιά του άγριου μάραθου εμπλουτισμένη με τη γεύση των σαρδελών, της σταφίδας και το άρωμα του σαφράν σε ένα καρύκευμα της πιο κλασικής σικελικής κουζίνας για την παρασκευή μοναδικών πιάτων ζυμαρικών.
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ:
Φρέσκος άγριος μάραθος ελάχιστο 80%, φρέσκιες σαρδέλες, φιλέτααντζούγιας, σταφίδα, ΠΙΝΟΛΙ, ελαιόλαδο εξαιρετικής ποιότητας, ηλιέλαιο, φρέσκο κρεμμύδι, αλάτι, μαύρο πιπέρι, σαφράν.
Μπορεί να περιέχει θραύσματα από κέλυφος πινολιών.
Συσκευασίες των: 190 γρ; 290 γρ; 950 γρ; 2.850 γρ.
Πάνω από 50 χρόνια παρασκευάζουμε τα φιλέτααντζούγιας σε λάδι με απόλυτα και εντελώς παραδοσιακό τρόπο, γεγονός που μας έχει δώσει την εμπειρία να δημιουργήσουμε ένα προϊόν ανεπανάληπτο. Αν προσθέσουμε το γεγονός ότι παρασκευάζουμε τα φιλέτα μας με αντζούγιες που προέρχονται αποκλειστικά από τη Θάλασσα του Κανταβρικού, μπορούμε να εγγυηθούμε μια παρουσία, υφή και γεύση που μόνο η REZUMAR S.A. μπορεί να προσφέρει.