...Από μια αποκλειστική συνταγή, ο Delfino Battista δημιουργεί μια αληθινή αμαρτία. Επιλέγονται τα καλύτερα φιλέτα αντσούγιας, τυλίγονται γύρω από μια κάπαρη και συσκευάζονται ένα προς ένα, με μόνο την προσθήκη ελαιολάδου εξαιρετικής ποιότητας.
...Η μυρωδιά του άγριου μάραθου εμπλουτισμένη με τη γεύση των σαρδελών, της σταφίδας και το άρωμα του σαφράν σε ένα καρύκευμα της πιο κλασικής σικελικής κουζίνας για την παρασκευή μοναδικών πιάτων ζυμαρικών.
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ:
Φρέσκος άγριος μάραθος ελάχιστο 80%, φρέσκιες σαρδέλες, φιλέτααντζούγιας, σταφίδα, ΠΙΝΟΛΙ, ελαιόλαδο εξαιρετικής ποιότητας, ηλιέλαιο, φρέσκο κρεμμύδι, αλάτι, μαύρο πιπέρι, σαφράν.
Μπορεί να περιέχει θραύσματα από κέλυφος πινολιών.
Συσκευασίες των: 190 γρ; 290 γρ; 950 γρ; 2.850 γρ.