Ισπανία, Guijuelo-Salamanca
...), μαριναρισμένο με φυσικά μπαχαρικά, αλάτι, σκόρδο και ρίγανη. Καθαρό Βάρος: 100 γρ. Συνθήκες διανομής και μεταφοράς: Σε θερμοκρασία δωματίου δεν υπάρχουν περιορισμοί. Εάν είναι συσκευασμένο κενό αέρος σε θερμοκρασία κάτω από 5ºC. Για κατανάλωση, η συνιστώμενη θερμοκρασία είναι 15º-18ºC. Διαδικασία Παρασκευής: Μαρινάρισμα, μαρινάρισμα, γεμιστό, ξήρανση, ωρίμανση, κοπή σε φέτες και συσκευασία. Συστατικά: Λαιμός Ιβηρικού Χοίρου Bellota, Πιπεριά D.O από τη Βέρα, μαριναρισμένο με φυσικά μπαχαρικά, αλάτι, σκόρδο. Καθαρό Βάρος: 100 γρ.
Χαρτοφυλάκιο (43)