Εκμετάλλευση χοίρων που βρίσκεται στην νοτιοδυτική περιοχή της Εξτρεμαδούρα, Λίκνο του Χαμόν Μπεγιότα. Διαθέτουμε δάσος, κτηνοτροφία, εργοστάσιο και δικές μας κάβες, καθώς και "Λευκή Αίθουσα" με εξειδικευμένο προσωπικό για τους διάφορους τύπους κοπών και συσκευασίας σε κενό ή με Άζωτο. Προσφέρουμε μια σειρά από ιβηρικά προϊόντα δικής μας παραγωγής και χειροποίητης κατασκευής, όπως ζαμπόν, παλέτες ...
...Προϊόν κρέατος που έχει υποστεί ωρίμανση, παρασκευασμένο από κρέας που αντιστοιχεί στη μυϊκή μάζα με οστό, πόδι και νύχι του πίσω μέρους της μισής σάρκας του ιβηρικού χοίρου, ο οποίος τρέφεται με δημητριακά και φυσικούς πόρους και είναι κατάλληλο για ανθρώπινη κατανάλωση.
Βάρος: 0.100 γ...
...Μακριές φέτες από προσούτο μαύρου χοίρου Bigorre AOP. Ένα προσούτο με χαρακτήρα που αναγνωρίζεται από τη μαρμαρωμένη σάρκα του και το εξαιρετικό του λίπος που προέρχεται από την 24μηνη ωρίμανση. Ο μαύρος χοίρος Bigorre, ξάδελφος του ιβηρικού "Pata Negra" και αναγνωρίσιμος από το μαύρο του τρίχωμα, είναι ένα εξαιρετικό γαλλικό χοιρινό. Απολαμβάνει μια υγιεινή 100% φυτική διατροφή και μια ζωή ελεύθερη στους πρόποδες των βουνών.
Ο César Nieto είναι ένα εργοστάσιο αλλαντικών και ζαμπόν που σας προσφέρει τα εξής προϊόντα:
Ιβηρικά ωριμασμένα:
- ζαμπόν από βελανίδι
- λαιμός από βελανίδι
- λωρίδες από βελανίδι
- χορίθο από βελανίδι
- σαλάμι από βελανίδι
- χορίθο βέλα από βελανίδι
- σομπρασάδα από ιβηρικό βελανίδι
- φέτες από βελανίδι
Ιβηρικά φρέσκα:
- κεφάλι από βελανίδι
- μπριζόλα από βελανίδι
- μάγουλο από βελανίδι
- κορώνα από βελανίδι
- αεράκι από βελανίδι
- μυστικό από βελανίδι
- πρέσα από βελανίδι
- πλάσμα από βελανίδι
- φιλέτο από βελανίδι
- κρέας χοίρου ιβηρικού
- ιβηρικό κρέας
- κρεατοψυγείο...
Αφιερωμένοι στην παραγωγή και επεξεργασία του ζαμπόν Σερράνο και Ιβηρικού από το 1947. Διαθέτουμε μια ευρεία γκάμα προϊόντων για το κανάλι HORECA: ζαμπόν Σερράνο και Ιβηρικό χωρίς κόκαλο και κομμένο σε φέτες. Επιπλέον, μέσα στις γκάμες μας από Ιβηρικά και Σερράνο ζαμπόν, διαθέτουμε επίσης πολλαπλά προϊόντα. Είμαστε ο πρώτος κατασκευαστής σε όγκο κομμένου ζαμπόν με δύο εργοστάσια παραγωγής, το πιο...