...Αυτό το άρωμα αποκαλύπτει ένα σύμπαν όπου η γλυκύτητα του μήλου συναντά τη σεξουαλικότητα του μελιού. Οι νότες κορυφής, που συνδυάζουν ροδάκινο και βιολέτα, δημιουργούν μια εισαγωγή λεπτά γλυκιά. Στην καρδιά, το ζουμερό μήλο ενώνεται με το κρεμώδες μέλι, δημιουργώντας μια οσφρητική αρμονία ταυτόχρονα γλυκιά και ανακουφιστική. Η βάση, με αποχρώσεις μόσχου και βανίλιας, κλείνει αυτή τη μυρωδιά με μια περιβαλλόντα και ζεστή νότα, μια πραγματική αγκαλιά για τις αισθήσεις.
Νότες κορυφής: Ροδάκινο, βιολέτα
Νότες καρδιάς: Μήλο, μέλι...
... κεράσια. Η επίθεση στο στόμα είναι γεμάτη αρμονία, στρογγυλή και απολαυστική. Ο ουρανίσκος αποκαλύπτει καβουρδισμένες και βανιλιές γεύσεις, αναμεμειγμένες με μικρά μαύρα φρούτα.
ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ ΦΑΓΗΤΟΥ ΚΑΙ ΚΡΑΣΙΟΥ
Σερβίρετε στους 15°C με ψητό κουνέλι, ψητό φιλέτο ή μαύρο λουκάνικο με τηγανητέςπατάτες. Θα συνοδεύσει επίσης υπέροχα τυριά όπως το Délice de Bourgogne ή μια Tomme de Montagne.
Περιοχή: Μποζολέ
Ποικιλία: Gamay Noir
Αμπελώνας: γρανιτικά εδάφη – ηπειρωτικό κλίμα...
Ο σεφ Jean-Michel Querci, από την Κορσική, θέλει μέσω των δημιουργιών του να μοιραστεί την αγάπη του για τα προϊόντα του νησιού του. Εφευρέτης της μαρμελάδας με βάση το Brocciu (φρέσκο τυρί από την Κορσική), ο σεφ μας προτείνει ένα γαστρονομικό ταξίδι στις ρίζες του. Η σειρά "O Mà" είναι πολύ ποικιλόμορφη και περιλαμβάνει γλυκές απολαύσεις (μαρμελάδες, αλείμματα, αρωματισμένα σάκχαρα, γλυκά) έως α...
...
Συνοδεία φαγητού-κρασιού κανελόνια με αρνί, στιφάδο βίσον, χάμπουργκερ, ουρά βοδιού με ντομάτα, τάρτα με μαύρο πουλί και μήλα, μπριζόλα με τηγανητέςπατάτες
Οινοποίηση Οι τεχνικές οινοποίησης του Domaine συνδυάζουν τις πιο σύγχρονες διαδικασίες με τον σεβασμό σε μια ορισμένη παράδοση του Μπορντό. Η ζύμωση πραγματοποιείται σε θερμορυθμιζόμενες δεξαμενές από ανοξείδωτο χάλυβα
Συσκευασία:Κουτί των 6 φιαλών των 50cl
Domaine:Les Grands Châteaux de France
Απονομή:Cadillac-Côtes de Bordeaux
Χρονιά:2008
Ποικιλία:Σεμιγιόν
Καλλιέργεια:Λογική
Ετικέτα:Ελεγχόμενη Ονομασία Προέλευσης
Αναφορές:Χρυσό μετάλλιο...