...Οι κρεμμυδόφλουδες και η σκόνη κρεμμυδιού είναι βασικά συστατικά σε πολλές μαγειρικές εφαρμογές. Οι κρεμμυδόφλουδες είναι λεπτοκομμένες και αποξηραμένες, ενώ η σκόνη κρεμμυδιού παρασκευάζεται από αφυδατωμένα, αλεσμένα κρεμμύδια. Και οι δύο μορφές χρησιμοποιούνται σε καρυκεύματα, μίγματα μπαχαρικών και τρίψιμο κρέατος. Οι κρεμμυδόφλουδες προσθέτουν μια γλυκιά γεύση σε σούπες, στιφάδο και κατσαρόλες, ενώ η σκόνη κρεμμυδιού είναι ευέλικτη σχεδόν σε όλα τα αλμυρά πιάτα. Για να διατηρήσουν την ισχύ τους, και οι δύο θα πρέπει να αποθηκεύονται σε αεροστεγή δοχεία, μακριά από το φως και την υγρασία.