... είναι χαρακτηριστικά των ωριμασμένων προϊόντων. Παραμένουν στην κάμαρα αλατίσματος μία ημέρα για κάθε κιλό βάρους του φρέσκου κομματιού, σε ελεγχόμενη θερμοκρασία, μεταξύ 3º και 5º Κελσίου, και με σχετική υγρασία μεταξύ 75% και 85%.
Ράτσα: 50% Ιβηρική
Διατροφή: Ελεύθερη βοσκή
Ετικέτα: Πράσινη
Ενεργειακή αξία: 356Kcal / 1480KJ
Λίπη: 27.6 g
Κορεσμένα λίπη: 9.4 g
Υδατάνθρακες: < 0,10 g
Σάκχαρα: < 0,10 g
Πρωτεΐνες: 27 g
Αλάτι: 7 g...