Η Embutidos La Hoguera S.A. είναι μια Αγροδιατροφική Επιχείρηση, που ξεκίνησε τη δραστηριότητά της το 1986, ως συνέχεια ενός Ολοκληρωμένου Έργου που περιλαμβάνει όλη την αλυσίδα από την παραγωγή χοίρων, σφαγείο, αίθουσα κοπής, μέχρι την επεξεργασία των προϊόντων.
Η φιλοσοφία με την οποία ξεκίνησε αυτό το Έργο προήλθε από τέσσερις εταίρους με την ιδέα να δημιουργήσουν προστιθέμενη αξία στην παραγω...
... προσθέτουν ζεστή, πικάντικη-γλυκιά γεύση σε ζεστό μηλίτη ή κόκκινο κρασί, αυγόκρεμα και βρασμένα φρούτα. Πριν γλασάρετε το μαγειρεμένο ζαμπόν, κόψτε ένα διαμαντένιο σχέδιο στην επιφάνεια και καρφώστε κάθε κομμάτι με ένα ολόκληρο γαρίφαλο. Χρησιμοποιείται στην ιατρική ως καμινάτο, αρωματικό και διεγερτικό.