... σοκολάτας στο 94, όπου ο Stéphane Janin, σοκολατοποιός της Île-de-France, και η ομάδα του ετοιμάζουν σοκολατάκια που έχουν μέγιστη διάρκεια 15 ημερών. Ο Stéphane Janin, επαγγελματίας σοκολατοποιός που βρίσκεται στο Βαλ-ντε-Μαρν και ειδικός στην παρασκευή σοκολάτας, σας προσκαλεί να ανακαλύψετε το εργαστήριο σοκολάτας του, απολαμβάνοντας νόστιμες σοκολάτες με φουντούκι, καθαρές σοκολάτες, τρούφες σοκολάτας… Πώληση χειροποίητης σοκολάτας (κουτιά σοκολάτας, ποικιλίες σοκολάτας, σοκολάτες…) και δημιουργία εξατομικευμένων σοκολατών για επιχειρήσεις.
... γεύσεις που σας προτείνουμε, θα βρείτε μεταξύ άλλων (ανάλογα με τη διαθεσιμότητα):
Μαύρη σοκολάτα
Σοκολάτα και φουντούκι
Φιστίκι
Καφές 100% Αραβικά
Φασόλι Τόνκα
Βανίλια Μπορμπον απότη Μαδαγασκάρη
Κάσις
Λεμόνι
Μούρο του Λοτ
Φρούτο του Πάθους Να διατηρούνται σε δροσερό μέρος στο ψυγείο στους 4°C.
Η συμβουλή μας: για να απολαύσετε τα μακαρόν σας μαλακά, τοποθετήστε τα σε θερμοκρασία δωματίου 30 λεπτά πριν από την κατανάλωση.
Ημερομηνία κατανάλωσης: Να καταναλώνονται κατά προτίμηση εντός 5 ημερών.
Αναφορά: MACARONS-COFFx9...
... απολαύσουμε καθ' όλη τη διάρκεια του έτους.
Κριτσανιστός και ευχάριστος στο στόμα για τη γλυκύτητά του, ταιριάζει εξίσου καλά σε ζεστά πιάτα όσο και σε σαλάτες, ορεκτικά ή ακόμη και επιδόρπια.
Αυτός ο μικρός σπόρος είναι έντονα συγκεντρωμένος σε απαραίτητα λιπαρά οξέα, γεγονός που τον καθιστά πολύ θερμιδικό (Πάνω από 600 θερμίδες/100 γρ). Να καταναλώνεται με μέτρο, προκειμένου να επωφεληθείτε από τα αποδεδειγμένα οφέλη του, όπως η περιεκτικότητά του σε σίδηρο και φώσφορο, καθώς και τα πολλά μέταλλα και βιταμίνες του.
...Είτε είστε σεφ ζαχαροπλαστικής, παγωτατζής, σοκολατοποιός ή εστιάτορας, αναδείξτε τις γαστρονομικές σας δημιουργίες με τη βανίλια γκουρμέ premium από την επιλογή Matoy ή την επιλογή Enjana. Με υψηλά επίπεδα υγρασίας και βανιλίνης, η βανίλια είναι μαλακή και λιπαρή. Πολύ περιζήτητη και επιθυμητή από τους σεφ, θα αναδείξει τις γεύσεις των δημιουργιών σας.
Μέγεθος (εκ): 14 έως + 20 εκ
Βανιλίνη (%): 1.4 έως 2.4
Υγρασία (%): 30 έως 37...
...-προέλευσης μονοποικιλιακή σοκολάτα στη Γαλλία! χωρίς λεκιθίνη σόγιας ή πρόσθετα MGV.
Κατασκευή 50 μοντέλων σοκολατένιων πλακών!
Δημιουργός ειδικών προϊόντων από την Προβηγκία και την Αφρική, μπαλόνια σοκολάτας και πολυτελή κουτιά σοκολάτας για συλλογικότητες, CE, γιορτές τέλους του χρόνου, CCAS, κ.λπ. πωλήσεις στη Γαλλία, Ευρώπη, Ηνωμένες Πολιτείες, Καναδά.
Υπηρεσία συμβουλευτικής για τη δημιουργία...
... επάγγελμά μας, το πάθος μας. Η Baisers Sucrés προσφέρει μια ευρεία γκάμα ζαχαροπλαστικής για επαγγελματίες του τομέα τροφίμων (εστιατόρια, αρτοποιεία, ζαχαροπλαστεία, catering…) στην Île-de-France. Από την παραδοσιακή αναθεώρηση έως την προσαρμοσμένη με το κιτ διακόσμησης, από το εντρεμέ, τα βάζα, τα μικρά γλυκά, τη σοκολάτα, το croquembouche, τη ζαχαροπλαστική μιας μπουκιάς μέχρι τα επιδόρπια...
Η εταιρεία CHOCMOD είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που ιδρύθηκε το 1948 στο Τουρκουέν, στη Γαλλία, με την επωνυμία CHOCOLATERIE ET CONFISERIE MODERNE. Το πάθος για τη σοκολάτα που διακατέχει τους αδελφούς Ντεστομπ, τους επιτρέπει να αναπτύξουν τις δραστηριότητές τους, οι οποίες σύντομα επεκτείνονται πέρα από τα περιφερειακά σύνορα. Πολύ ανοιχτή προς το εξωτερικό, η φήμη της εταιρείας...
Η εταιρεία MAX VAUCHE CHOCOLATIER είναι μια επιχείρηση που ειδικεύεται στη σχεδίαση και παραγωγή προϊόντων με βάση τη σοκολάτα. Από την ιστορία της σοκολάτας μέχρι τη γευστική της απόλαυση, η σοκολατοποιία Max Vauché συμβολίζει από μόνη της τον πολιτισμό της σοκολάτας. Το 2003, ο Max Vauché γίνεται Μάστερ Τέχνης σοκολατοποιός. Από την 1η Αυγούστου 2008, ο Max Vauché διευρύνει την τεχνογνωσία του...