Γαλλία, Malataverne
..."Αναζωογονώ" ένα φρούτο είναι μια μαγειρική πρακτική που περιλαμβάνει την προσθήκη μιας δόσης αλκοόλ στο σιρόπι του φρούτου για να ενισχύσει τη γεύση του, προσφέροντας παράλληλα μια πρωτότυπη και ελαφριά γεύση αλκοόλ. Απολαύστε το φυσικά, συνοδευόμενο από τυριά, παγωτό ή χρησιμοποιήστε το για τις μαγειρικές σας συνταγές (τάρτες ή κέικ), σε μια σοκολατένια φοντί ή ακόμα και για να διακοσμήσετε τα κοκτέιλ σας... Κάντε τον εαυτό σας να νιώσει καλά.
Χαρτοφυλάκιο (188)
Γαλλία, Furiani
...Συστατικά: δαμάσκηνα, μαύρη σοκολάτα 70% (βούτυρο κακάο, ζάχαρη, γαλακτωματοποιητής λεκιθίνη σόγιας, φυσική γεύση βανίλιας) Αναφορά: PRUN...
Χαρτοφυλάκιο (97)
Γαλλία, Issy-Les-Moulineaux
...καρύδια και πιπέρι σε μια υποδειγματική ισορροπία. Μια φιάλη που πρέπει να απολαύσετε με τυριά με μπλε μούχλα ή σοκολατένια επιδόρπια. Μια απόλαυση γεμάτη πολυπλοκότητα και γεύση! Περιεκτικότητα: 75cl Τύπος: Γλυκό φυσικό κόκκινο κρασί Υπολείμματα σακχάρων: 103g/L Ποικιλίες: 90% Γκρενάς, 5% Καριγνάν & 5% Μακαμπέο AOC: Μαυρί Φυλάξη: Έτοιμο προς κατανάλωση και μπορεί να διατηρηθεί μέχρι το 2050 Θερμοκρασία σερβιρίσματος: 14-16°C...
Χαρτοφυλάκιο (321)