...Τα μπισκότα Paste di Mandorla είναι μπισκότα που παρασκευάζονται με βάση το μαρζιπάν ή Pasta Reale, ονομαζόμενα έτσι γιατί είναι "άξια ενός βασιλιά."
Αυτά τα μπισκότα με ζύμη αμυγδάλου είναι ένας πραγματικός θησαυρός της παράδοσης της ζαχαροπλαστικής της Σικελίας, της οποίας η προέλευση είναι αρχαία.
Υπάρχουν πολλές παραλλαγές της Pasta di Mandorla, όπως αυτή που παρασκευάζεται με φιστίκια, πορτοκάλι, λεμόνι ή φουντούκια.
Διαθέσιμο επίσης για τη σειρά ζαχαροπλαστικής, σε χύμα.
Χειροποίητα γλυκά Σικελίας, εξαιρετικά μπισκότα αμυγδάλου και σικελικά πασχαλινά γλυκά που παράγονται αποκλειστικά στο χέρι. Η ιταλική αριστεία που εκφράζεται στα επιλεγμένα με προσοχή και πάθος υλικά: τα αμύγδαλα Σικελίας από την Αβόλα, τα εκλεκτά μέλια, τα βιολογικά εσπεριδοειδή της Σικελίας και η προσθήκη της αρωματικής βανίλιας Μπουρμπόν από το Μαδαγασκάρη. Η χειροποίητη ζαχαροπλαστική...
... για το καρναβάλι, οι περιστέρες και τα αρνάκια από πάστα ρεάλε για το Πάσχα, τα μπισκότα της περιόδου των νεκρών και οι πανετόνες για τα Χριστούγεννα). Η BARBAGALLO ΔΟΛΤΣΙΑΡΙΑ είναι επίσης μια εταιρεία που διανέμει άλλα παραδοσιακά σικελικά γλυκά προϊόντα, ημιτελή για ζαχαροπλαστική και μια ευρεία γκάμα τυπικών σικελικών κατεψυγμένων προϊόντων, όπως για παράδειγμα: αραντίνι (πάνω από 15 γεύσεις...
...που έχει καταφέρει να διατηρήσει τις αρχαίες παραδόσεις και την αξία της μοναδικής κληρονομιάς της σε συνταγές και γεύσεις. Κατεψυγμένα προϊόντα/Frozen food. Επιπλέον, παράγουμε μη κατεψυγμένα προϊόντα όπως το Brik Γάλα Αμυγδάλου χωρίς χοληστερόλη, χωρίς λακτόζη, χωρίς γλουτένη έτοιμο προς κατανάλωση; τα κλασικά και αρωματισμένα κρασιά αμυγδάλου, σικελικά D.O.C. υψηλής ποιότητας πιστοποιημένα...