... αποκτήσουν μια ευθεία, σταθερή ροή. Τα προϊόντα που πρόκειται να επικάλυφθούν τοποθετούνται στον τροφοδοτικό ιμάντα και ο ιμάντας ενεργοποιείται. Τα προϊόντα μεταφέρονται στον μεγάλο ιμάντα προς την περιοχή επικάλυψης και στη συνέχεια στην περιοχή φυσήματος για να αφαιρεθεί η περίσσεια γλάσου από την κορυφή. Η βάση του προϊόντος λειαίνεται με ειδικούς κυλίνδρους και στη συνέχεια τα προϊόντα μεταφέρονται...
... κατασκευάζεται από υψηλής ποιότητας ανοξείδωτο χάλυβα τροφίμωνκαι στη συνέχεια υποβάλλεται σε μια μοναδική επεξεργασία για να εξασφαλίσει μια εκτενή επιφάνεια και καλή ικανότητα υγροποίησης, κάτι που την συγκρίνει ευνοϊκά με τα προϊόντα των ανταγωνιστών. Η απόδοση της SPN επιτυγχάνεται μέσω μιας διπλής επεξεργασίας επιφάνειας, που περιλαμβάνει όχι μόνο οξική χάραξη, αλλά και καύση σε υψηλή θερμοκρασία.
Αριθμός SPN: 1 λίτρο
Υλικό: ανοξείδωτος χάλυβας
Μέγεθος στοιχείων SPN: 3mm * 3mm * 0,2mm...
...Ο αποσβεστήρας σπινθήρων VESTA σβήνει το 100% των σπινθήρων και των φλόγων από ψησταριές, μπάρμπεκιου και φούρνους που λειτουργούν με ανοιχτή φωτιά.
Βάρος: 150 κιλά
Βάρος με νερό: 180 κιλά
Χωρητικότητα εξάτμισης: 4000 m3/ώρα
Αριθμός κινητήρων: 2 τεμάχια
Κατανάλωση ενέργειας: όχι περισσότερα από 0,5 ΚW
Τάση τροφοδοσίας: 220 V
Διαστάσεις της μονάδας αποσβεστήρα σπινθήρων (Υ-Π-Β): 1075 χ 630 χ 900 mm...
...Το IntelleStamp είναι μια σύγχρονη εγκατάσταση μορφοποίησης και εξώθησης τύπου κοχλία δύο συστατικών για τη μορφοποίηση προϊόντων από πυκνές μάζες (καραμέλα, νουγκατίνα, αιματογόνο, ζύμη για πριάνι, μαλακό καρύδι, ψυχρή πυκνή μάζα τυριού) με υγρά γέμιση. Επιτρέπει την εξώθηση μαζών με την προσθήκη σωματιδίων 3-5 χιλιοστών (καρύδια, σταφίδες, γλυκά φρούτα κ.λπ.).