...).
Όλα τα σορμπέ μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την παρασκευή ΠΑΓΩΤΟΥ:
Με μηχάνημα παγωτού (-25°): 1 σακούλα (1Kg) + 2 Lt πλήρους γάλακτος + 1 Lt νερού
Με γρανίτα νέας γενιάς (-12°): 1 σακούλα (1Kg) + 2 Lt πλήρους γάλακτος + 1 Lt νερού
Είναι δυνατόν να αποκτήσετε ένα πιο κρεμώδες προϊόν αντικαθιστώντας μέρος του νερού με πλήρες γάλα μακράς διαρκείας. Σας υπενθυμίζουμε ότι σε περίπτωση παρασκευής με γάλα, η γρανίτα πρέπει πάντα να παραμένει αναμμένη τουλάχιστον σε λειτουργία συντήρησης (frigobibita) για να αποφευχθεί η οξίνιση του προϊόντος.
www.officinegastronomiche.it...
... kW
1 κύλινδρος 1.3 λίτρου
1 τροπικός ψυκτικός θάλαμος
Μια ωριαία παραγωγή 90 μερίδων.
Ειδικός σχεδιασμός για αυτή τη μηχανήπαγωτού ιταλικού τύπου Φουσκώματος μέσω βαρύτητας προσθήκη αέρα μέσω ρυθμιζόμενου σωλήνα.
Με αυτή την οριζόντια τουρμπίνα παγωτού μπορείτε να ρυθμίσετε κατά βούληση την αναλογία αέρα που θέλετε να προσθέσετε στο παγωτό, σε αυτό το μοντέλο μόνο θέλαμε να μπορεί να λειτουργήσει και ως μίνι επαγγελματική τουρμπίνα, έχουμε φέρει το προϊόν από πάνω (σε αντίθεση με τα άλλα μοντέλα όπου το προϊόν έρχεται από το πλάι με ελάχιστο 30%...
...Ανακαλύψτε την απόλυτη απόλαυση σοκολάτας με τη μηχανή λιώσιμου σοκολάτας μας σε σχήμα βρύσης. Ιδανική για παγωτατζίδικα, αρτοποιεία και καταστήματα γλυκών, το καινοτόμο προϊόν μας προσφέρει έναν εύκολο τρόπο να λιώσετε και να ρίξετε σοκολάτα. Μετατρέψτε το παγωτό και τα επιδόρπια σε μια γλυκιά πειρασμό. Ιδανικός συνεργάτης για την επαγγελματική σας μηχανήπαγωτού. Η σοκολατομηχανή μας δεν είναι...
... είναι ένα άχρωμο υγρό καθαριστικό με ρυθμιζόμενη αφρό, καθαρίζει εύκολα και ακριβώς.
Παρέχει οριστική λύση για τον καθαρισμό πρωτεϊνών, υδατανθράκων και λιπαρών.
Είναι ένα συμπυκνωμένο προϊόν.
Χρήση: Συνιστάται η θερμοκρασία του νερού και/ή του εξοπλισμού από ανοξείδωτο χάλυβα που χρησιμοποιείται για την προετοιμασία του διαλύματος να είναι μεταξύ 45°-65°C.
Απαιτεί ξέπλυμα.
Σε βαριά βρωμιά, μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί η μέθοδος βύθισης.
Εύρος Συγκέντρωσης: 1/3 – 1/20...
...Ο «TWIN CHEF LCD» δημιουργήθηκε για να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις των ζαχαροπλαστών και των παγωτοποιών που θέλουν να δημιουργήσουν τις δικές τους παρασκευές γρήγορα και σε μικρές ποσότητες, ώστε να έχουν πάντα ένα φρέσκο προϊόν. Εξαιρετικά ευέλικτος, επιτρέπει την παραγωγή παγωτών, σορμπέ, καθώς και μιας ευρείας γκάμας προϊόντων: κρέμες, γκανάζ, ζύμη σοκολάτας, μαρμελάδες, ζελέ φρούτων κ.λπ...
...Αυτόματη μηχανήγια την τοποθέτηση χάρτινων κώνων και ταινιών σε κώνους παγωτού και κώνους σε ποτήρια.
Ένας μόνο χειριστής μπορεί να παρακολουθήσει τη μηχανή: έχει την ευθύνη να φορτώνει στη μηχανή τους κώνους ή τους κώνους σε ποτήρια και τους αντίστοιχους χάρτινους κώνους ή ταινίες, και στη συνέχεια να τοποθετεί το ζευγαρωμένο προϊόν στα κουτιά.
Η μέγιστη παραγωγική ικανότητα είναι περίπου 2880...
... επανασυναρμολόγησης σε τακτική βάση. Όλα αυτά μπορούν να οδηγήσουν σε υψηλό κόστος υπηρεσιών και αντικατάστασης ανταλλακτικών, χωρίς να αναφέρουμε το υγρό μείγμα παγωτού που παραμένει στη μηχανή στο τέλος της ημέρας και γίνεται ακριβό απόβλητο κατά τη διαδικασία καθαρισμού. Με το One-Shot, κανένα μέρος της μηχανής δεν έρχεται σε επαφή με το κατεψυγμένο προϊόν κατά τη διάρκεια της διαδικασίας διανομής, εξαλείφοντας έτσι την ανάγκη απολύμανσης μέσα στον διανομέα One-Shot.