Από το 1969, η VOMM κατασκευάζει συνεχείς βιομηχανικές εγκαταστάσεις βασισμένες στην δική της Τεχνολογία Turbo για τους τομείς τροφίμων, χημικών και περιβάλλοντος.
Turbo-Dryer για στερεά, υγρά ή παχύρρευστα προϊόντα. Λειτουργεί σε ανοιχτό κύκλωμα αερίου διαδικασίας (αλεύρια, πολυμερή, άλατα, οξείδια…) ή κλειστό (δημοτικά ιλύς, παραπροϊόντα διυλιστηρίων, ιλύς δερματοποιίας…). Είναι κατάλληλο για τ...
...επεξεργάζεται καλαμπόκι σε σιμιγδάλι και αλεύρι, και αυτό για διάφορους συνεργάτες στον τομέα των σνακ.
Επιπλέον, η Maselis διαθέτει και μια μονάδα αποφλοίωσης και νιφάρωσης, όπου παράγονται βρώμη, νιφάδες δημητριακών για πρωινά και προμαγειρεμένο κριθάρι.
Επιπλέον, υπάρχει ένα τμήμα εξώθησης όπου τα δημητριακά επεξεργάζονται υπό υψηλή πίεση και θερμοκρασία σε πρώτες ύλες για τις πιο προηγμένες...