...Εξαιρετικό παρθένο βιολογικό ελαιόλαδο που παράγεται από ελιές τύπου Cobrançosa και Verdial.
Πολύ χαμηλή οξύτητα (< 0,2)
Μέτρια πικράδα και πικάντικη γεύση.
Προϊόν βιολογικής γεωργίας.
...Ένα πλούσιο και έντονα χρωματισμένο έξτραπαρθένοελαιόλαδο με οξύτητα 0,1%.
Ένα λείο και εξαιρετικό ελαιόλαδο που είναι γλυκό όπως όλα τα φρούτα από την κοιλάδα Douro.
...Το βιολογικό ελαιόλαδο BIO Devotion κατηγορίας premium παράγεται αποκλειστικά μέσω μηχανικών διαδικασιών και ψυχρής έκθλιψης, απευθείας από ελιές που καλλιεργούνται με βιολογικές μεθόδους.
... προελεύσεις από το Τράς-ος-Μόντες.
Το ελαιόλαδο Casa Valbom παράγεται στην φάρμα της οικογένειας Carvalho Neto, που βρίσκεται στο Valbom dos Figos. Από τη σύνθεση των ελιών verdeal, madural, cobrançosa και negrinha de freixo, προκύπτει αυτό το ελαιόλαδο με ήπια γεύση, χαμηλή οξύτητα και καλή πεπτικότητα.
Διαθέσιμες Συσκευασίες: 250ml (γυάλινη φιάλη) / 500ml (γυάλινη φιάλη) / 750ml (γυάλινη φιάλη) / 1L (γυάλινη φιάλη) / 5L (γυάλινη φιάλη) / 5L (πλαστική)...
...Σαπούνι 100% χειροποίητο, 100% φυσικό, ανώτερης ποιότητας (premium), με βάση το εξαιρετικό παρθένοελαιόλαδο και λεβάντα, υπερ-ενυδατικό, αντιοξειδωτικό και με καθυστερημένο αποτέλεσμα γήρανσης της επιδερμίδας. Ιδανικό για όλους τους τύπους δέρματος.
Η λεβάντα έχει ιατρικές ιδιότητες, χαλαρωτικές, καταπραϋντικές, ηρεμιστικές, αντιρευματικές και αντιφλεγμονώδεις, αντισηπτικές, επουλωτικές...
Το DNA μας!
Η Aromas e Boletos ιδρύθηκε το 2012, είναι μια νέα και δυναμική εταιρεία που δημιουργήθηκε με το πάθος των ιδρυτών της για τη μυκολογία, το περιβάλλον και τη βιωσιμότητα. Η αποστολή μας είναι η ανάδειξη των μανιταριών και των δασών, η ανάπτυξη προϊόντων μέσω της βιοτεχνολογίας δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στη μυκολογία με εφαρμογή τεχνικών που επιτρέπουν την παραγωγή εξωτικών και ...
... μετατροπής της ελιάς σε ελαιόλαδο. Είναι μια νέα επιχείρηση, εξοπλισμένη με τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό, με αυστηρό έλεγχο ποιότητας και με τις καλύτερες συνθήκες υγιεινής και ασφάλειας. Παράγει, στις εγκαταστάσεις της, παρθένο και έξτραπαρθένοελαιόλαδο από ελιές των ποικιλιών Γκαλέγκα και Κομπρανσόσα που προέρχονται από τις πλαγιές της Σέρα ντα Εστρέλα και από όλη την περιοχή της Βέιρα Άλτα. Η Azeites do Cobral είναι μια πιστοποιημένη επιχείρηση για την παραγωγή και εμπορία βιολογικού ελαιολάδου, με την υποστήριξη ανεξάρτητης πιστοποιητικής εταιρείας.
... Ισπανία ως Tempranillo), Touriga Nacional (ένα σταφύλι που χρησιμοποιείται παραδοσιακά στο κρασί του Πόρτο) και Alicante Bouschet (με την έντονη διακοσμητική του χρήση).
ΕΛΙΕΣ: στην ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΩΝ ΛΙΜΝΩΝ μπορείτε να βρείτε μια ποικιλία ελιών αυτόχθονης ή ισπανικής προέλευσης σε ελαιώνα 80 εκταρίων. Η φύτευση ελιών έγινε βιολογική το 2012. Μετά την ψυχρή έκθλιψη, οι ελιές μετατρέπονται σε λάδι εξαιρετικής ποιότητας, το έξτραπαρθένοελαιόλαδο. Οι ελιές πιέζονται σε πιεστήρια της υψηλότερης ποιότητας. Όλες οι φάσεις της διαδικασίας υποβάλλονται τακτικά σε έλεγχο ποιότητας.
... ευχαρίστησή σας. Είναι χωρίς γλουτένη και χωρίς ζωικά λίπη, οικολογικά προϊόντα. Δεν ρυπαίνουν τα ποτάμια και βοηθούν στην προστασία του περιβάλλοντος. Διαρκούν περισσότερο όταν αφήνονται να στεγνώσουν.
Το σαπούνι ελαιολάδου με δάφνη είναι χειροποίητο όπως όλα τα σαπούνια ΕΠΟΣ. Παράγεται από φυσικά φυτικά εκχυλίσματα και έλαια υψηλής ποιότητας και 100% καθαρό έξτραπαρθένοελαιόλαδο. Αυτό το ειδικό...