... οποίων σάκχαρα 1,6 γρ, πρωτεΐνες 3,6 γρ, αλάτι 0,9 γρ <strong> Η χρήση </strong> του πάπρικα είναι μια εξαιρετική προσθήκη σε σάντουιτς, τοστ και σε όλες τις ποικιλίες ψωμιού. Μετά το άνοιγμα, αποθηκεύστε στο ψυγείο και καταναλώστε εντός 48 ωρών.
...Η γλυκιά πάπρικα σε σκόνη Prymat μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην κουζίνα με πολλούς τρόπους – σε κρεατικά, σάλτσες, τυριά, αλλαντικά, σαλάτες, πιάτα με ψάρι, ρύζι και πουλερικά. Έχει έντονη, αλλά ταυτόχρονα ευχάριστα γλυκιά γεύση. Προσφέρει στα πιάτα εξαιρετικό άρωμα, καθώς και όμορφο και έντονο χρώμα.
...Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να καρυκεύσει σαλάτες. Η πάπρικα PIMENTON είναι συσκευασμένη σε ειδικές μεταλλικές κονσέρβες με αυθεντική, όμορφη λιθογραφία. Η σφραγισμένη συσκευασία διασφαλίζει τη μακροχρόνια διατήρηση του μοναδικού αρώματος και της γεύσης.
Είμαστε περήφανοι που είμαστε ο μεγαλύτερος παραγωγός καραμελωμένων ξηρών καρπών στην Πολωνία και μπορούμε να καυχηθούμε για 30 χρόνια εμπειρίας, που μας έχει καταστήσει αξιόπιστο και έμπιστο συνεργάτη στον κλάδο. Η φήμη μας ως παραγωγός βασίζεται σε ένα ευρύ φάσμα παραγωγικών δυνατοτήτων και υψηλής παραγωγικής ικανότητας. Η κορυφαία προτεραιότητά μας είναι η εξασφάλιση της ασφάλειας και της ποιότ...