...Συμπλήρωμα διατροφής σε μορφή άμεσης κατανάλωσης, που περιέχει κολλαγόνο από ψάρι, οργανικό θείο, βιταμίνη C, εκχύλισμα ασερόλας και ψευδάργυρο (οργανική μορφή). Δείγμα σύνθεσης.
...Το 71% ιχθυάλευρο παράγεται από υπολείμματα ωμού ψαριού ή παραπροϊόντα ψαριών κατά την προετοιμασία για ανθρώπινη κατανάλωση. Η πρώτη ύλη πιέζεται σε κέικ σε θερμοκρασία περίπου 80-90°C και στη συνέχεια ξηραίνεται και αλέθεται χονδρικά.
Η Foodcom προσφέρει ιχθυάλευρο από ψάρια που εκτρέφονται στη Βαλτική Θάλασσα, όπως η σαρδέλα και η σπροτ. Το τελικό προϊόν είναι διαθέσιμο με τη μορφή χύδην καφέ αλευριού.
...Προσφέρουμε συσκευασίες που διακρίνονται για την αυξημένη μηχανική αντοχή σε διάτρηση και την αντοχή σε χαμηλές θερμοκρασίες αποθήκευσης. Έτσι διασφαλίζεται ότι το κατεψυγμένο προϊόν διατηρεί τα θρεπτικά του χαρακτηριστικά, την ποιότητά του και τη γεύση του. Εκτελούμε τόσο την εκτύπωση επιφάνειας όσο και την εκτύπωση ενδιάμεσων στρωμάτων με τη μορφή laminate, που αποτρέπουν την φθορά της εκτύπωσης κατά την ψυχρή αποθήκευση και επιπλέον ασφαλίζουν τα αποθηκευμένα προϊόντα.
... μερίδων που χρειάζεται τη δεδομένη στιγμή. Το υπόλοιπο μπορεί να αποθηκευτεί σε κατεψυγμένη μορφή για μεγάλο χρονικό διάστημα. Οι κατεψυγμένες μερίδες ψαριών ως εναλλακτική λύση για το κόκκινο κρέας ή το κοτόπουλο επιλέγονται ολοένα και περισσότερο και από τους ιδιοκτήτες κυλικείων.