... χρήση της ασκορβικού οξέος για την προστασία των λαχανικώνκαι των φρούτων από το μαυρίσματος, καθώς και για τη διατήρηση της σταθερότητας των λιπαρών σε προϊόντα όπως το αλεύρι, τα δημητριακά και τα κατεψυγμένα γεύματα. Όταν πρόκειται για το αλεύρι, σας επιτρέπει επίσης να βελτιώσετε την ποιότητά του και να αποτρέψετε την οξείδωση της γλουτένης. Επιπλέον, η προσθήκη ασκορβικού οξέος σε τρόφιμα εμποδίζει τις αλλαγές οσμής που συμβαίνουν σε ποτά, κονσέρβες ή κατεψυγμένα τρόφιμα.
Η ECG Sp. z o. o. είναι μια πολωνική εμπορική εταιρεία που ασχολείται τόσο με το εγχώριο όσο και με το εξωτερικό εμπόριο. Αναπτύσσουμε εντατικά την εξαγωγή και εισαγωγή αγροτικών και διατροφικών προϊόντων. Στην προσφορά μας θα βρείτε κρέας, γαλακτοκομικά προϊόντα, ξηρούς καρπούς, χυμούς φρούτωνκαιλαχανικών, κονσέρβες πουλερικών και βοδινού, λουκάνικα.