... βγαίνουν από τη μαρινάδα λίγο πριν το σερβίρισμα. Μπορείτε να τις ραντίσετε επιπλέον με ελαιόλαδο πρώτης πίεσης EXTRA VIRGIN "MANZANO" και τότε μπορείτε να εκτιμήσετε πλήρως τη γεύση τους. Οι ελιές αποτελούν επίσης νόστιμο συμπλήρωμα σε πιάτα. Προσθήκη σε κρέατα, αλλαντικά, ψάρια, ζυμαρικά, ριζότο, πίτσα, σπαγγέτι και σαλάτες. Οι ελιές είναι πλούσιες σε βιταμίνες της ομάδας B, προβιταμίνη A καθώς και βιταμίνες C και E, και σε ανόργανα στοιχεία - κυρίως φώσφορο, κάλιο και σίδηρο. Ταυτόχρονα είναι ελαφρώς εύπεπτες.
...100% ιταλικό ελαιόλαδο παράγεται από ελιές ποικιλιών Ogliarola και Coratina: αυτό το ελαιόλαδο μας μαγεύει με τις πικάντικες και πικρές νότες της Coratina, οι οποίες εξισορροπούνται από την παρουσία της λεπτής πινελιάς της Ogliarola, δημιουργώντας ένα ελαιόλαδο με άρωμα και φρουτώδεις νότες έντονες όπως η καρδιά της Απουλίας.
ΣΥΝΔΥΑΖΕΤΑΙ ΜΕ:
Συνδυάζεται πολύ καλά με μπρουσκέτες με ντομάτα, καρπάτσιο τόνου, σαλάτες με μανιτάρια, ψητό ραντίτσιο, λαχανόσουπες, πρώτα πιάτα με λουκάνικο, βραστό χταπόδι, κόκκινα κρέατα ή θηράματα, σκληρά τυριά ωρίμανσης.