...Ο ξύδι βαλσάμικο παρασκευάζεται με ξύδι βαλσάμικο και άρωμα βανίλιας, συσκευασμένο μέσω φυσικών διαδικασιών. Επιπλέον, περιέχει χυμό ελιάς που προσφέρει ευεργετικές αντιοξειδωτικές ιδιότητες για την υγεία. Είναι ένα αποκλειστικό προϊόν, πολύ αρωματικό με την μοναδική γεύση της μαύρης βανίλιας, που το καθιστά τέλειο και εντυπωσιάζει τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους, χωρίς πρόσθετα συντηρητικά, με τέλεια υφή και πολύ ευχάριστο άρωμα και γεύση μαύρης βανίλιας, που το καθιστά πολύ νόστιμο για να συνοδεύσει οποιοδήποτε πιάτο, ειδικά σαλάτες, ωμά λαχανικά και μαγειρεμένα λαχανικά.
...Η ελιά "πιάτο/σύννεφο" είναι μια ελιά με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά κλαδέματος. Απαιτεί λεπτομερή χειρωνακτική εργασία για αρκετά χρόνια, επιτυγχάνοντας σχήματα πιάτου στα κλαδιά. Αυτός ο τύπος ελιάς έχει υψηλή αξία ως διακοσμητικό στοιχείο και τοποθετείται σε πόλεις, είτε σε δρόμους, είτε σε κυκλικούς κόμβους, είτε σε αυτοκινητόδρομους, κ.λπ.
...Σετ γεύματος που αποτελείται από σετ γεύματος (μπωλ + κουτάλι), πιάτο και πολυλειτουργικό ποτήρι.
Το μπωλ και το πιάτο διαθέτουν βεντούζα στη βάση για να ασφαλίζουν στο τραπέζι και να αποτρέπουν την κίνηση.
Πολυλειτουργικό ποτήρι 100% υψηλής ποιότητας σιλικόνης.
Το ποτήρι έχει δύο λειτουργίες: ποτήρι για ποτά & σνακ.
Διαθέτει μετρητή στο εσωτερικό και επιτρέπει έως 250ml.
Έρχεται με δύο καλύμματα για να προσαρμόσετε τη επιθυμητή λειτουργία.
Σύμφωνο με τα πρότυπα CPSIA και CE.
...Ακατέργαστο μπολ φρούτων από ξύλο ελιάς.
Αποτέλεσμα προσεκτικής χειροτεχνίας, διαθέσιμο σε διάφορα σχήματα, με μία ή πολλές λαβές.
Ρουστίκ με λαβές στα πλάγια. Όλες οι διαστάσεις προς ανακάλυψη, όλες πωλούνται ως "μοναδικές".
...Αυτή η αλειφή με βάση τις πράσινες και τις μαύρες ελιές είναι ένα κλασικό πιάτο της μεσογειακής κουζίνας. Χρησιμοποιείται σε πιάτα ζυμαρικών, ως βάση για μια μπρουσκέτα ή μια βινεγκρέτ, απλά απολαμβάνεται πάνω σε ένα κομμάτι ψωμί ή για να προσθέσει γεύση σε σούπες και λαχανικά. Τα συστατικά που προέρχονται από βιολογική γεωργία επεξεργάζονται σε κρύες συνθήκες για να διασφαλιστεί μια αυθεντική...
...Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο φρουτώδες ελαφρύ με αρώματα ώριμης ελιάς που παραπέμπουν σε κίτρινο μήλο ή στον καρπό της αμυγδαλιάς.
Έχει μια απαλή και λεπτή γεύση, λιγότερο επίμονη σε σύγκριση με άλλα λάδια.
Ιδανικό για οποιοδήποτε πιάτο; προσαρμόζεται ιδιαίτερα σε πιάτα μέτριας δομής όπως: ορεκτικά και βλαστάρια ραπανάκι, φάβες και πικραλίδες, λευκά κρέατα, ατμισμένο ψάρι, σαλάτες, κ.λπ…...
...Πώς φτάνουν τα σπαγγέτι στο πιάτο; Για παράδειγμα, με αυτήν την αποδεδειγμένη πιρούνι ζυμαρικών από ελαιόξυλο. Είναι επίσης χρήσιμη ως πιρούνι σερβιρίσματος για κρέας και ψάρι. Από δύο από αυτά τα πιρούνια - ή ένα πιρούνι και μια οβάλ κουτάλα από ελαιόξυλο (Αρ. προϊόντος 5110) - μπορεί κανείς να αυτοσχεδιάσει ένα όμορφο και μοναδικό σετ σαλάτας.
Τα μαγειρικά σκεύη από ελαιόξυλο εντυπωσιάζουν με...
... κουλτούρας ελιάς, στα τραπέζια σας. Η πιπεριά, μια από τις αναγκαίες γεύσεις σε πολλές κουζίνες του κόσμου, έχει χρησιμοποιηθεί σε κάθε πιάτο, από σαλάτες μέχρι ζυμαρικά, και στη παραγωγή μπαχαρικών και σάλτσας. Η ΙΔΕΑΛ Γεωργία διαθέτει ετήσια παραγωγική ικανότητα 5000 τόνων για την επεξεργασία πιπεριών σε λωρίδες, ψητές πιπεριές και καυτερή σάλτσα πιπεριάς.
Η μοναδική γεύση, το μεθυστικό άρωμα και το λαμπερό και ζωντανό χρώμα αυτού του εξαιρετικού παρθένου ελαιόλαδου προέρχονται από τον συνδυασμό τριών από τις πιο εκλεκτές ποικιλίες ελιάς: Leccino, Frantoiana, Carolea.Παρασκευάζεται με ψυχρή έκθλιψη και χαρακτηρίζεται από σχεδόν μηδενική οξύτητα, είναι το ιδανικό λάδι για να προσφέρει σε κάθε πιάτο μια επιπλέον πινελιά εκλεπτυσμένης γεύσης. Αυτό το...
... αυτή την κονσέρβα σε λάδι. Πολλοί τα χρησιμοποιούν για ορεκτικά, αλλά αυτό είναι περιοριστικό, γιατί μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μόνο την αγκινάρα χωρίς το λάδι και να φτιάξετε ένα πρώτο πιάτο, για παράδειγμα με τη χρήση του bimby, του ρομπότ κουζίνας που βοηθάει στο μαγείρεμα γρήγορα, και υπάρχουν συνταγές με αγκινάρες.
... την κουζίνα του κόσμου, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε το ημερήσιο μενού από Δευτέρα έως Παρασκευή. Πάντα προτείνουμε 3 επιλογές για ορεκτικά, κυρίως πιάτο και επιδόρπιο. Ξεκινάμε την υπηρεσία φαγητού από τις 13:30, καθώς όλα γίνονται με φρέσκα προϊόντα και μαγειρεύονται την ημέρα.