...Το Pecorino Pugliese Stagionato είναι ένα τυρί με έντονη και αρωματική γεύση, αυθεντικός εκπρόσωπος της παραδοσιακής τυροκομίας της Πούλια. Ωριμάζει για 15 μήνες, αυτό το πεκορίνο παράγεται από γάλα προβάτων Merinos ή Gentile di Puglia, επιλεγμένων για τη διατροφή τους πλούσια σε αρωματικά χόρτα και φυτικά στοιχεία. Η τραχιά και χρυσή κρούστα περιέχει μια συμπαγή και λιωμένη ζύμη, με γεύση που...
...ένα τυρί τυπικό του κεντρονότου της Ιταλίας και των νησιών, φτιαγμένο από ολόκληρο πρόβειο γάλα, φρέσκο και πήγμα με φυτικό ή ζωικό πυτιά (αρνί ή κατσίκι), αλμυρό και αρωματικό αν έχει ωριμάσει για μερικούς μήνες, με χαρακτηριστική πικάντικη γεύση αν η ωρίμανση ήταν μεγαλύτερη;
Διαθέσιμες πολλές ποικιλίες: πεκορίνο Ρομάνο, πεκορίνο Σαρδηνίας, πεκορίνο Τοσκάνης και πεκορίνοΣικελίας.
...Επιλέγουμε το καλύτερο φρέσκο γάλα, προερχόμενο από εκτροφές αυτόχθονων φυλών της Σικελίας, και φροντίζουμε για κάθε λεπτομέρεια σε κάθε φάση της επεξεργασίας για να παράγουμε μια ευρεία γκάμα τυριών, συμπεριλαμβανομένων των λεγόμενων ιστορικών όπως το Pecorino Siciliano Dop και το Piacentinu Ennese Dop, που είναι ευρέως διαδεδομένα στην εθνική και ευρωπαϊκή αγορά. Ο κύριος στόχος μας είναι να προσφέρουμε στους πελάτες, Ιταλούς και ξένους, 20 διαφορετικές γεύσεις.
Αρώματα της Σικελίας και Τυπικά Προϊόντα: Ελιές, Ελαιόλαδο Νοτσέλαρα του Μπελίτσε, Βιολογικό Μέλι, Κρασί ΔΠΠ ΙΓΠ, Ρίγανη, Κάππαρη, Ξηρός Ζιμπίμπο από την Παντελερία, Μαρμελάδες και Γλυκά, Μαύρο Ψωμί από το Καστελβετράνο, Βαστέντα Μπελίτσινα, Πεκορίνο, Φρούτα Μαρτοράνα, Ξηρές Ντομάτες, Σκόρδο Νούμπια, Πάστα Μπουζιάτε, Αλάτι Τραπάνι, Πικρό Σελινούντα. Όλα τα προϊόντα είναι τοπικά και παραδοσιακά με Ποιότητα και Φυσική Γεύση.