...Η ποικιλία Ogliarola, που προέρχεται από την Απουλία, εκτιμάται ιδιαίτερα για τα οργανοληπτικά της χαρακτηριστικά και την ισορροπημένη γεύση της, η οποία είναι ελάχιστα πικρή και πικάντικη, με πλούσια αίσθηση από πράσινες ελιές, χόρτο και γλυκές αμυγδάλες. Είναι στην καλύτερη της μορφή όταν χρησιμοποιείται ωμή, για ψητό κρέας ή ψάρι, ή για νόστιμες φρέσκες λαχανικές ωμές σαλάτες.
...semoule από κόκκινο καλαμπόκι κατηγορίας A 100% terroir lot-et-garonne.
Χρησιμοποιείται στην ανθρώπινη διατροφή, κυρίως για τις βιομηχανίες σνακ, δημητριακών πρωινού, η semoule από καλαμπόκι προσφέρει οργανωληπτικάχαρακτηριστικά υφής, γεύσεων και συγκεκριμένων διατροφικών συστατικών.