Ουκρανία, Chornomorsk
... (λεβουλόζη και σακχαρόζη), σχεδόν 2,5% οξέα (κυρίως μηλικό), περίπου 1% πηκτίνη και περισσότερα από 1,5% τανίνες, βιταμίνη C και μια κόκκινη χρωστική ουσία. Λόγω της ξινής γεύσης, οι καρποί σχεδόν ποτέ δεν καταναλώνονται φρέσκοι; Χρησιμοποιούνται για την παρασκευή μαρμελάδας, κομπόστας, του αλκοολούχου ποτού "αγκάθι", ξυδιού, κβας και προστίθενται σε σούπες για οξίνιση. Ψημένοι καρποί μαζί με...
Χαρτοφυλάκιο (46)

Η εφαρμογή europages είναι εδώ!

Χρησιμοποιήστε τη νέα αναζήτηση προμηθευτών ή δημιουργήστε τα ερωτήματά σας εύκολα με τη νέα εφαρμογή europages για αγοραστές.

Κατεβάστε από το App Store

App StoreGoogle Play