...Το σπανάκι έχει χρησιμοποιηθεί από διάφορους πολιτισμούς καθ' όλη τη διάρκεια της ιστορίας, κυρίως στη μεσογειακή, τη μεσανατολική και τη νοτιοανατολική ασιατική κουζίνα. Αυτό δεν είναι καθόλου περίεργο, καθώς αυτό το φυλλώδες λαχανικό μπορεί να ενσωματωθεί αρκετά εύκολα σε οποιαδήποτε διατροφή, καθώς είναι φθηνό και εύκολο στην προετοιμασία. Εισήχθη στην Ευρώπη τον 11ο αιώνα από τους Μουσουλμάνους κατά τη διάρκεια της πολιορκίας της Ισπανίας, μετά την οποία εισήλθε και στην επικράτεια των ΗΠΑ.
Καθαρό βάρος: 400 γ
Υδατάνθρακες: 1 γ
Συνολικά σάκχαρα: 0 γ
Λίπη: 0 γ
Ίνες: 2,9 γ
Αλάτι: 0 γ...