...Μέλι Δάσους
Χρώμα: σκούρο κεχριμπάρι.
Άρωμα: βαλσαμικό, καβουρδισμένα δημητριακά, αλλά όχι πολύ έντονα.
Γεύση: Βαλσαμικό και κάπως ελαφρύ. Θυμίζει πολύ ξηρό ξύλο.
Περιοχή παραγωγής: βόρεια Ιβηρική Χερσόνησος.
...Αυτό το καρύκευμα προήλθε από μια μείωση του ξυδιού μας με μέλι, το οποίο συγκεντρώνει τους σακχάρες του μελιού και τα αρώματά του. Η εμφάνισή του είναι πλούσια, η οξύτητά του χαμηλή (4.5°).
Είναι ένας ενισχυτής για τις γεύσεις μας όσο και μια αγκαλιά για το στομάχι.
Οι γεύσεις του θα αναδείξουν τόσο τις σαλάτες ή τα ωμά λαχανικά σας, όσο και για το μαγείρεμα ψαριών και λευκών κρεάτων. Μια όμορφη ανακάλυψη για κάθε γευσιγνώστη!
Δεν έχει ημερομηνία λήξης.
... εξαιρετικό του άρωμα από σταφίδα, καραμέλα και μέλι και η γλυκόξινη γεύση του κάνουν αυτό το ξίδι ένα ΜΟΝΑΔΙΚΟ καρύκευμα.
Χρησιμοποιείται ωμό για σαλάτες και για ψάρι στη σχάρα, κοτόπουλο, θαλασσινά, προσφέροντας μια πινελιά...
... σάλτσα παρασκευάζεται με ψητές πιπεριές καπιά, αποξηραμένες καυτερές πιπεριές, σκόρδο, μέλι, πελτέ ντομάτας και ξίδι. Θα είναι μια υπέροχη προσθήκη σε οποιοδήποτε γεύμα με μια πραγματικά καυτερή και νόστιμη πινελιά. "Σάλτσα Ντομάτας με Βότανα και Μπαλσάμικο" σε γυάλινο βάζο 300 cl. Η σάλτσα περιέχει ψιλοκομμένες φρέσκες ντομάτες, σκόρδο, βότανα (βασιλικό, θυμάρι, ρίγανη), μέλι, μπαλσάμικο ξίδι. Μπορεί να καταναλωθεί ως εξαιρετική σάλτσα ζυμαρικών ή απλά ως σάλτσα ντιπ.