... ένα παγωτό με ρευστή δομή για τη συνεχή παραγωγή παρασκευών με βάση το παγωτό σε καλούπια και βάσεις διαφόρων σχημάτων και μεγεθών.
Εξοπλισμένο με μια προβοσκίδα και διάφορους εξωθητές που απλοποιούν τη γέμιση οποιασδήποτε δημιουργίας, το Pastry Gel είναι η ιδανική μηχανή για την παραγωγή παγωτού σε ξυλάκι, παγωτό τούρτα και οποιαδήποτε μερίδα που απαιτεί την τέλεια γέμιση. Δεν χρειάζεται κανένα άλλο εργαλείο για ατελείωτες παραγωγές που μπορούν να μεταφερθούν στον καταψύκτη πριν εκτεθούν στη βιτρίνα.