...Οι σιτηρές από χειμερινό σιτάρι είναι θρυμματισμένοι κόκκοι χειμερινού σιταριού. Σύμφωνα με τη μέθοδο επεξεργασίας του σιταριού και το μέγεθος των κόκκων, οι σιτηρές διακρίνονται σε τύπους και αριθμούς. Ο αριθμός 1 είναι ο μεγαλύτερος, αποτελείται από επιμήκεις πυρήνες με στρογγυλεμένες άκρες, ο αριθμός 2 είναι μεσαίος, αποτελείται από θρυμματισμένα μέρη ενός οβάλ πυρήνα, οι αριθμοί 3 και 4 αποτελούνται από μικρότερα στρογγυλά σωματίδια.
...χρησιμοποιώντας διάφορες τροφές σε μορφή πελλετ, μπορούν να παραχθούν υγιεινά σνακ όπως τσιπς πατάτας, φασόλια ή γλυκοπατάτες χωρίς να περάσουν από τη διαδικασία τηγανίσματος.
Όπως μπορείτε να δείτε στη φωτογραφία, μπορείτε να παρασκευάσετε ρυζοκάρυδο με ρύζι ή σιτάρι, και μπορείτε να παράγετε προϊόντα τύπου κέικ ή τσιπς χρησιμοποιώντας διάφορα σχήματα και διάφορες πρώτες ύλες.
Χρήστες
- Μεγάλος παραγωγός...
Στη Naturell AB έχουμε κάνει τη βιολογική τροφή πρότυπο. Πιστεύουμε σε έναν κόσμο όπου τα 100 % βιολογικά τρόφιμα είναι το πρότυπο. Ως ειδικοί στα βιολογικά τρόφιμα προσφέρουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας. Έτσι, σιγά-σιγά έχουμε γίνει η κορυφαία εταιρεία στον τομέα των βιολογικών τροφίμων. Αλλά κάνουμε πολύ περισσότερα από το να πουλάμε απλώς βιολογικά τρόφιμα χονδρικής. Έχουμε μόνο 100 % βιολογικά ...