... διαδικασίες και την υψηλή αρτηριακή πίεση.
Τα προϊόντα που αναφέρονται στην ιστοσελίδα μας είναι τα πιο κοινά.
Μπορούμε να παράγουμε όλα τα είδη βελτιωτικών ψωμιού, μείγματα αρτοποιίας, υποκατάστατα και ζύμες ψωμιού βασισμένα σε Lactobacillus bulgaricus που βρίσκονται σε όλο τον κόσμο.
Μπορούμε να προσαρμόσουμε τα προϊόντα μας στις συγκεκριμένες απαιτήσεις της χώρας σας.
...25 KG Σακούλα Kraft. Προορισμός Χρήσης Μείγμα ψωμιού Sudem (10 kg), το συστατικό μαγιά (για ψωμάκια 300 GR, για μεγάλα ψωμιά 400 g) και νερό (6 λίτρα) αναμειγνύονται και μετατρέπονται σε ζύμη. Θερμοκρασία ζύμης 25-27 °C για 10 λεπτά αργά, 7 λεπτά γρήγορα ζυμώνονται. Για 1η Ζύμωση 15 λεπτά (στον πάγκο) Για 2η Ζύμωση, απαιτούνται 30 λεπτά για ζύμωση. Ψήνεται για 30-35 λεπτά. Αποθήκευση 1 χρόνο σε δροσερό και ξηρό μέρος.
Στην πλατφόρμα μας, οι ερασιτέχνες αρτοποιοί θα βρουν όλα τα αλεύρια, όπως αλεύρι σίτου, αλεύρι σίκαλης και αλεύρι σίκαλης. Με τα δικά μας παρασκευασμένα μείγματα για ψωμί, μπορείτε εύκολα και γρήγορα να φτιάξετε το δικό σας ψωμί. Στα μαθήματα αρτοποιίας μας, διδάσκουμε τόσο τους αρχάριους όσο και τους προχωρημένους τι είναι σημαντικό κατά την παρασκευή ψωμιού και ψωμιών. Στο κατάστημα του μύλου...