...25 KG Σακούλα Κράφτ. Προορισμός Χρήσης Μείγμαψωμιού Sudem (10 kg), το συστατικό μαγιά (για ψωμάκια 300 GR, για μεγάλα ψωμιά 400 g) και νερό (6 λίτρα) αναμειγνύονται και μετατρέπονται σε ζύμη. Η θερμοκρασία της ζύμης είναι 25-27 C για 10 λεπτά αργή, 7 λεπτά γρήγορη ζύμωση. Για 1η ζύμωση 15 λεπτά (στον πάγκο) Για 2η ζύμωση, χρειάζονται 30 λεπτά για ζύμωση. Ψήνεται για 30-35 λεπτά. 1 χρόνος αποθήκευσης σε δροσερό και ξηρό μέρος.