...Ένα λεπτό μείγμα βιολογικού γαλλικού μελιού και βιολογικού μαύρου σκόρδου από τον Gers, για να συνδυάσετε τα οφέλη και τις διατροφικές ποιότητες δύο σούπερ τροφών.
Το μέλιμε μαύρο σκόρδο είναι ιδανικό για τις παρασκευές σας, τόσο αλμυρές όσο και γλυκές.
Η γλυκιά και λεπτή γεύση του μαύρου σκόρδου και η απαλότητα του μελιού το καθιστούν ιδανικό συστατικό για πολλά πιάτα, μαρινάδες, ντρέσινγκ ή...
...10 KG Kraft σακούλα. Προβλεπόμενη χρήση: 1 kg μείγματος κέικ Sudem, προσθέστε 250 ml νερού, 300 ml ελαίου και 250 gr (5 αυγά) και χτυπήστε σε μίξερ για 5 λεπτά. Το παραγόμενο προϊόν ψήνεται στους 180 °C για 40-45 λεπτά. Αποθήκευση 1 έτους σε δροσερό και ξηρό μέρος.
...Ο πρόγονος του μελοψωμού είναι το μέλι. Αυτό ήταν γνωστό στους αρχαίους Αιγυπτίους και τους Έλληνες. Ο μελοψωμός φέρεται να έχει προέλευση από το Mi-Kong, που σημαίνει κυριολεκτικά “ψωμί μεμέλι” στα κινέζικα. Κατά τις σταυροφορίες, οι Δυτικοί τον ανακάλυψαν στην Αγία Γη και έφεραν τη συνταγή μαζί με τα μπαχαρικά.
Σε αυτόν, το μείγμα μπαχαρικών είναι λεπτό και ισορροπημένο: κανέλα, τζίντζερ, γαρίφαλο, κάρδαμο, μάραθο και γλυκάνισο.
Όλα τα μπισκότα μας παρασκευάζονται με παραδοσιακό τρόπο, με βιολογικές πρώτες ύλες, χωρίς πρόσθετα και χωρίς συντηρητικά.
Καθαρό βάρος: 250 γρ / τεμ...